Merhaba arkadaşlar kendime araba almayı düşünüyorum uzun yol çok yapıyorum işim gereği pekte anlamıyorum sizce hangisini almalıyım?
Mini cooper
Bmw 320
Mercedes C200
Audi A6
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Audi A6 güzel
a6 segment olarak diğerlerinden çok daha üstün konfor güvenlik yol tutuşu ile hepsini geride bırakır uzun yolda tercih edebilirsin. kullanım kolaylığı olarak mercedes manevra yeteneği konfor iyidir
Cevap
18Cevap
Mercedes C200 bence
bmw 320 olur sportif sağlam araçtır eskiden vardı kullanırdım çok çevik bir araba elektrik destekli direksiyonu cok hassas ve hızlı algılıyor çoğu manevralarda kazalardan kaçmanızı sağlıyor eğer profesyonelseniz saniyelik kaçışlarda cok güzel motoru benzinli alırsanız saf bmw motoru olur psa grubunun motorundansa saf olması iyidir alman teknolojisi belki yakar ama tatmin eder sağlam olurlar psa motorları bir zaman sonra kafayi yiyor ve ömrü bitiyor
a6 buyuk arac :)
yani digerleri hadi emsal diyelimde :)
Uzun yolda en rahat hangisi olur
bu araclarin hepsi ucak kadar rahat :)
uzun yol neresi
Değişiyor ama geneli antalya İstanbul İzmir
eeee iyi iste uzun yol dedigin yerler 4 - 5 saat :)))
mini coperrdaki hatunlar çok çekici gelir bana ya:))) dişi kartalsın sanada yakışır:)
😅 uzun yola uygun bir araç mı şekli şemali güzel fakat biraz fazla yakıyor diyorlar
fazla yakan araç yok benzin pahalı :))) uzun yol çok diyosan ozaman audi merco :) cooperda iyi basarsın bol bol:)
Uzun yol çok miniyi sadece beğendiğim için koydum listeye
Ozaman merco der oturur yan koltuga sana bakarim. nasil. kullaniyon diye :))) hakkini veriyon mu mersonun diye :))))
Hakkını vermek benim işim 😅
Hihi tabi :)))
Hep oyle oluyo zaten :)))
Derken
bi iki kişinin söylemleri geldi aklımada böyle sürerim şöyle yaparım falan diye sonra emniyet kemeri ve kapı koluna tuutnarak gittiğimi hatırladım :)
cooper bayanlara özellikle bu renk yakışıyor güzel araba. kia picento çok zarif estetik.
Eğer ki maddi imkanınız yerinde ise Mercedes diyorum.
A6'nin en son modeli RS6 Kullaniyorum cok farkli.. tavsiye ederim.
Uzun yol tecrübesi geniş iç hacmi güvenli sürüş ve yakıt tüketimi
Bunların yerine Clio iyi gider uzun yola çıkacakssniz bu güzel arabaları heder edersiniz zaten bir çoğu 200bin km yi geçmiş durumda sizde yolda iyice artirirsiniz satmaya kalkarsanız geç satarsınız Clio tercih edin derim
Clio düşündüm fakat sürekli uzun yol olduğu için rahat bir seçim yapmam lazım 0 a yakın almayı düşünüyorum satmak planlarımda yok şu an için
Clio orta konforda bı araba F30 gibi 1m yi geçmiş araçla baktiginiza göre bütçeniz var en dolu paketini tercih edebilirsiniz
Bütçeden yana sıkıntım yok tek önemsediğim konfor megane ile yapmıştım her yerim tutulmuştu o yüzden renodan uzağım biraz
Polo ve ya golfe bakabilirsin dediklerin güzel araçlar ama dediğim gibi F30 felan genç arabasi çoğu sorunlu veya km si yüksek çabuk satmayı da düşünmediğine göre iyice artar km si
Mercedes, bmw, audi hepsi iyidir uzun yol yapacaksan konfor açısından D segmenti modellerini tercih etmelisin
Konfor ve yakıt ön planda benim için tabi birde sorunsuzlul
Uzun yolda 90 km gecmezseniz zaten araç az yakar, fazla sorun çıkarmasın derseniz honda ve toyotaya bakın derim, aslında mazda dahada iyidir ama tr de pek tutulmuyor
90 ile uzun yol bitmez ki 😅
Bmw 3.20 kesinlikle.
Uzun yol yapıyorsan alman arabaları marka önemli değil hepsi birbirinden kaliteli
wayy be seçeneklere bak... bizde 2005 modelle sürünmeye devam
Allah size saha iyilerini nasip eder inşallah 😇
hahahh 36 yıl sonra mı? şaka şaka teşekkürler, kazasız belasız iyi günlerde sürmeniz dileğiyle
kime aldırdığına bağlı çok zenginse merso aldır
makam arabisndan baska ne istiyon hem kizlar cok sever mercedesi
Auid a6 uzun yol araci al derim akiyor araba
Sabit 140-150 gitsem çok yakar mı
Cok yakmaz ama aslan besleyen yemini dusunmemeli 2.5 milyonluk arac en dusugu dizel alirsan ekonomik olur. Audi tek gecerim
Bir depoya 500-600 kilometre gçtürse yeterli benim için
Deposu buyuk rahat gidersin 60 litre sanirim ortalama uzun yolda 7-7.5 yaksa dizel 700km gider rahat o kadar yakmaz km hızlarda simdiden hayirli olsun a6 alirsan balikesire birak beni 🙂 yolun uzeri ise.
Balıkesir yolumun üstü genelde 😅
Otoban benden 😁 aklımdaki araçtı a6 gittim yazlik aldık anne baba icin biz dandik skoda devam. İs icin nereden nereye gidiyorsun ki?
İstanbuldan İzmir antalya
Cok iyi yollunun ustundeyim uzun yol severim terapi gibi audi alirsan sanmam 140-150 gidecegini ibre 200 dayaniri🙂
Audinin ic desgni guzel
Honda al derim
Hondaya baktımda çok erkeksi duruyor o tüzden vazgeçtim ondan
Ama sorunsuz araç motor şanzıman olarak ayrıca uzun yolda konforlu ve az yakar
Lpg de var sanırım onda değil. Mi
Evet var
A6 olsun bizim olsun
Çoğu kişi en pahalıyı seçicek sanırım
Volksvagen golf al
merco
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?