AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
hayır neden olsun
teşekkür ederim
Neyi severek yapıyorsan onu yap gariplik seni alakadar etmesin sadece işini hakkıyla yapmaya odaklan yeter.
teşekkür ederim
Yani bende kadina motor emanet etmezdim ince iscilik ister zincir filan yaglattirirdim ama hevesini alsin diye 😀
ay lütfen emanet et senin motoruna kaldım ben çünkü
Yaw kadın düşmanı oldugum icin degil bugun krank takabilirmisin piston ayari yapabilirmisin ben gelnelde tanimadigim ustaya bile emanet edemem motoru gorgusuzluk degil hastalik bu
neden takamayayım bu işi yapıyorum ve defalarca taktım bence hastalığınız anti-feminizm konusunda
Azgari ucret aliyorum yazmissin hic bir motorcu krank piston ayari yapabilen ustaya azgari ucret vermez
sen benim motor tamir edip etmeme laf etmeden önce askeri yazmayı öğren aldığım maaş ayrı işçiliğim ayrı
Askeri degil asgari duzeltirken dogrusuyla duzeltseydin bari 😊
sen doğrusunu yazsaydın da düzeltmek zorunda kalmasaydım
Düzelttiğine Emin misin umarım motorlarida böyle düzeltmüyorsundur 😊
hiçbir müşterimden kötü geri dönüş almadığıma göre motorları gayet güzel düzeltiyorum hatta ve hatta kendi motorumu da kendim düzeltiyorum henüz ölmediysem sorun yoktur
Sana yaptirmiyolarmiski geri dönüş alasin ahah
ben bazılarının emanet etmediğini söyledim büyük bir çoğunluk destekcim önce cümlede anlam konusuna çalış biraz kitap oku kendini geliştir modern dünyaya ayak uydur sonra çık karşıma benle tartış
Benim icin kimse tartışılmaz degil tskler egobella tavsiyelerin için :)
egonun kelime anlamını bilmiyorsun sanırım bilseydin asıl egobellanın kendin olduğunu da bilirdin daha fazla tartışmayacağım aklıma Mevlana'nın şu sözü geliyor "cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır ya da yazık olur adabına"
Kufur sinir adabini bozanlar kendini ifade edemeyen insanlarmis ben geyet sakin ve kibarim hanfendi :)
çok belli oluyor sakinliğiniz ve çekememezliğiniz :)
Kavga etmeyin.
O başlattı 😀
ben mi başlatmışım kadın düşmanlığı yaparken iyiydi
Ya garipmi dedin bende ben olsam birakmazdim dedim her olumsuz cevaba savaş mi açıyorsunuz:)
evet
Bu daha garip :)
Artık şu Arap zihniyetinden bu ülkenin arinması lazım.
kesinlikle
Hayır sevdiği iş ise neden olmasın Hatta benim ayrı bir ilgim var motorcu kızlara :D
teşekkürler
Rica ederiz
Garip değil aslında sadece denk gelmek çok zor olduğu için garip bakışlara maruz kalabilirsin
beni görünce ben kadına motorumu emanet etmem diyip gidenler oluyor
Bu tür insanlar muhakkak çıkar. Kim demiş ki kadınlar bu işlerden anlamaz diye.. Ben takdir ettim seni
teşekkür ederim
Garip değil bence erkek kadın meslek ayritisi yoktur bence
öyle düşünüyorum teşekkür ederim ama bazıları beni görünce ben kadına motorumu emanet etmem diyip gidiyor
tabikide hayir bunu dusunmen bile garip... kadinda istedigi her isi yapabilir eger bu meslegi yapaiyorsan da cok guzel bir meslek
teşekkür ederim <3
Hayır yapabiliyorsa eğer ayrıca mutluysa elbette çalışır bende sanayide çalışmıştım🥹
teşekkürler
Hayır tabiki severek yapıyorsa, mutluysan garip değil.
teşekkür ederimmm
Trafikte sorun yaşama yeter
nasıl yani
Kendine dikkat et yani 😊
peki teşekkürler
İyi bakılmaz ama yanlış olur
nesi yanlış olur
Ortamı kötü çalışmak istiyorsan elit bir yer olmalı
yoo ortam çok iyi
İstanbul dami
evet
Himm dikkat et yinede
Demek o kadar yeteneklisiniz
öyleyim
Takdir ettim seni
teşekkür ederim
Hangi şehirde yapmayı düşünüyorsun bu işi
yapıyorum zaten
Nerde
İstanbul'da
Hangi sanayide
Yoo niye garip olsun
öyle düşünüyorum teşekkür ederim ama bazıları beni görünce ben kadına motorumu emanet etmem diyip gidiyor
Motordan anlıyorsa ben ederim🤣zaten moyora napacaksın🤣
Değildir kadın isterse herşeyi yapar ❤️
Gayet de edilir erkekler yapabilir evet ama bir kadın bir işe daha çok sarılır sakın onları dinleme ve devam et
teşekkürler... <3
Artık hiçbir şey garip gelmiyor
teşekkürler
Değil gayet iyi
teşekkürler
Değil
Ooo uçakta 4. Motor
Hayır bence değil
teşekkürler
Prası iyiyse olur
askeri ücret
Garip
nesi
Daha güzel meslekler var
ben motorları seviyorum ama
Sen bilirsin
Hayir garip degil
teşekkür ederim
Hayır değil
:)
Biraz
neden ki
Çoğumuz alışiğiz erkeklerin çalişmasina o alanda onun için) Yoksa anormal bir şey yapmiyorsun, kendi emeğinle para kazaniyorsum
tşekkürler