Arkadaşlar takdir ederseniz ki araç muayenesi yaptırmak, ile doğum kapısı beklemek aynı şeydir.😱
İki olayda sonunda ne çıkacağını bilemezsiniz 😊
Neyse ki muayene sorunsuz geçti, diğeryarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.😊

Arkadaşlar takdir ederseniz ki araç muayenesi yaptırmak, ile doğum kapısı beklemek aynı şeydir.😱
İki olayda sonunda ne çıkacağını bilemezsiniz 😊
Neyse ki muayene sorunsuz geçti, diğeryarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Araç muayenesi araç ve trafik sağlığı açısından çok önemli bir şeydir yapılması gerekir tıpkı bir insanın işe girerken iş öncesi muayenesi gibi düşünebiliriz bunu veya askerlerin Hani işe girerken ve her yıl periyodik muayeneleri yapılır Sağlıklı mı bu işi yapmaya elverişli mi diye Aynı bunun gibi düşünebiliriz aracın trafikte en önemli noktalarına bakarak güvenliği tam olarak sağlayıp sağlamadığını tespit etmek için yapılan rutin kontroldür bu noktada çok önemli bir iştir muayenenin sürekli yapılması Hatta insanların muayeneyi beklemeden araçlarını kontrol etmeleri ya da ettirmeleri gerekir Çünkü gerçekten milyonlarca insan bir gün içerisinde aynı trafikte bulunuyor Yani bazılarını görünce Keşke ölseler diyeseniz de diyorlar ama yine de insanın hayatı önemli yani her ne kadar olsa da insan hayatı önemli
Teşekkürler
Aynı şeyi düşünüyorum 🙂
Hırlı olsun deyince mutluliktan ağlamak geliyor içimden
😂😂 bilmez miyim ekrem abi bilmez miyim 😂
Para için. 15 yıllık araç bile muayeneden geçiyor yani.
15 yıllık netice itibariyle uygun şartları karşıladığı için muayeneden geçiyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!