2 yıl önce 2013 model bmw 1.16 i benzinli almıştım. Araç aldığımda aynı şekilde 2 parça şeklinde 23 bin hasar kayıtlıydı ama ben bilerek aldım. KMsi düşük modelli bir araçtı 2 yıl hiçbir sorun yaşamadım kullandım şu an daha 61 bin kmde. Ancak BMW den sıkıldım artık benzini çok yakıyor yetiştiremiyorum birde jeep tarzı Nissan Juke düşünüyorum. Kafama takılan ise bu arabanın muadilleri 70 bin lira civarında ben 61 e almıştım. Halbuki hiç sorunda yok ne kadara satılır bu araba sorunsuz sıkıntısıız
Aldıgına satmaya bak, sıkıntılı, alacak olan 70 bin verecek bide öyle düşün, hadi 30 bin verse 20 bin hasarlı araç alsa neyse, ki tüpte taktırmamışın, alacak olan da benzin yönünden düşünüp, biraz daha zorlanacaktır almakta, bence.
Ya arabanın değeri normalde o ama burda şimdi saçma sapan milelt yok boya var değişen var hasar kaydı var diye saçma sapan laf edecek. Yurtdışında yok bu işte. Herneyse daha 61 bin kmde araba sonuçta sorunsuz sıkıntısız bakımları tam. Neyse 60 bine filan vermeyi düşünüyorum en azındna aldığım fiyata
Yuksek km olanlar bile 72-73 bin civari. Senin aracin km dusuk. Hangi donanim paketi bilemiyorum ama son 1 senedir 2. el yukseldi. Tanidik bir galeriye danismalisin.
Ekspertiz raporunda hasar nerelerde çıkıyor sigortaya ne diye geçmiş bunlarda önem taşıyor fakat dediğin gibi şu an 70 bin lira civarı ise sen 2 yıl önce 61 liraya aldıysan şu an da aynı fiyat veya bir tık altına satabilirsin tabiri caizse ölü fiyata gider şey derler her kör satıcının bir kör alıcısı vardır sen istersen yine sahibindene koy bakarsın gider. Opeli satamadım ben ama tabi şans işi
23 bin tl hasar kayıtlı arabayı satarken bir kaar düşünmeden elinizden çıkarmaya bakın yani aldığınız fiyata satsanız da kardır satarken sigorta şirketlerinin şişirme fiyatları falan olarak söyleyin kadın sürücü olmanız satarken avantajdır biraz övün satarsınız
En İyi Cevaplar