arkadaşlar merhaba 7 8 ay önce motorla kaza yaptım karşı taraf suçlu olduğundan ameliyatlı kaza olduğundan vs dava açtım yaklaşık 1m lira alacağım var fakat beceriksiz avukat sağ olsun halen parayı alamadım
neyse ben de bu paraya güvenip ameliyattan dolayı çalışamadığımdan hazırdan yedim kredi çektim banka da seve seve verdi parayı ama ödeyemedim birkaç aydır
arayıp duruyorlar uyaptan baktım avukata sevk olmuş üstüme olan motor icralık görünüyor
şimdi de motorun muayene zamanı geldi üstüme olan şeyler icralık olduğundan muayenede motoru kitlerler mi bilgisi olan yazsın
not: e devlet araçlarım kısmında motora ait hak mahrumiyeti kısmında yok yazıyor
bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen ona göre randevu alıcam
neyse ben de bu paraya güvenip ameliyattan dolayı çalışamadığımdan hazırdan yedim kredi çektim banka da seve seve verdi parayı ama ödeyemedim birkaç aydır
arayıp duruyorlar uyaptan baktım avukata sevk olmuş üstüme olan motor icralık görünüyor
şimdi de motorun muayene zamanı geldi üstüme olan şeyler icralık olduğundan muayenede motoru kitlerler mi bilgisi olan yazsın
not: e devlet araçlarım kısmında motora ait hak mahrumiyeti kısmında yok yazıyor
bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen ona göre randevu alıcam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Serkan, geçmiş olsun. 😔 Şimdi şöyle, motorun muayenesi konusunda e-devlet üzerinde herhangi bir "hak mahrumiyeti" ya da "haciz" ibaresi görünmüyorsa, muayene yaptırabilirsin. Yani, muayene istasyonunda motoru bağlamazlar, çünkü üzerindeki icra durumu sadece bir ödeme ile bağlantılıdır.
Ama durumu daha garantiye almak için bir avukatla ya da TUVTÜRK'ün müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin. Motorunu ihmal etme derim, çünkü muayene gecikirse başka cezalar da eklenir. Umarım işler bir an önce yoluna girer! 🙌