Araba duskunlugu baska bsi bence bi insanin wealth'ini mal mulkle anlayamazsin ki. Konusmadan anlasilcak bisi degil ben edindigi biriktirdigi deneyimle tevazuyla gorguyle bu kisi varlikli olabilir derim
arabayi alınca paket olarak yakışıklı seçenek de gelmedigine göre işte parazit gibi kullanmak icin 3 5 kiz duser okadar sonra ben yakışıklımıyım dediğinde gel beni al diye bilir ;)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yapar dostum çoğunun bacak arası bunları duyunca aralanıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Araba duskunlugu baska bsi bence bi insanin wealth'ini mal mulkle anlayamazsin ki. Konusmadan anlasilcak bisi degil ben edindigi biriktirdigi deneyimle tevazuyla gorguyle bu kisi varlikli olabilir derim
Arabayı örnek verdim ben ama inanki çoğunluk böyle düşünmüyor para çok ön planda
Çirkini çekici yapmaz çekici olanın çekiciliğini arttırır
Oda Doğru
Dm den yazar mısın bi şey sormak istiyorum
Para olunca arabası evi takısı çakmağı tarağı her şeyi onu çekici yapar zaten merak etme
arabayi alınca paket olarak yakışıklı seçenek de gelmedigine göre işte parazit gibi kullanmak icin 3 5 kiz duser okadar sonra ben yakışıklımıyım dediğinde gel beni al diye bilir ;)
Yapar dostum çoğunun bacak arası bunları duyunca aralanıyor
zengin güçlü erkek yakışıklı olmasa da olurr ben şahsen güçlü erkeği yakışıklı erkeğe tercih ederim
Parasız erkeği anneside severmi😂
ganyan bayii sever parası erkeği
Doğru😀
Paran araban için sevilirsin evlat
Maalesef knk devir zaten tam maddiyat olmuş
redbull daki bull yerini pill yapıp arat
Tabi arabasız erkeği anası sevsin
Anası bile sevmiyo merak etme😀
Da$$ak geciyom ya sevgilimin ehliyeti bile yok zkzjxj
Kız olsam araba kulanmayı bilmeyen erkeğe bakmazdım:))
Benim gözümde pek bir önemi yok ya beni sevsin yeter brn sadece onun sevgisine bağımlıyım kendi başımın caresine bakıyorum şüküt
Beni sevsinde ne olursa olsun yeterki erkek olsun 😂
Öyle demedim de sen bilirsin
Anladım seni goygoy yapıyorum😀
Her konuda da bağımlı olmak kotü bence
yapmaz diyen yalan soyluyordur
Hayır yapmaz.
Kesinlikle yapar yapıyor
Aynn farkettiriyor
hayır yapmaz
Hiç sanmıyorum para gerçekten çok farkettiriyor
Evet tabiki 😌💅
Tabiki