Eskiden bu kadar değildi ama günümüzde para her şey bu belli oluyor. Kafanızı kaldırıp çevrenize bakın her yerde görürsünüz böyle çiftleri. En hayırlısı bu aslında. Böyle kadına böyle adam. Bana mesela sadece param için gelecek olan gelmesin daha iyi. Çok acınası ve onursuz bir durum aslında bu erkek tarafı için. Düşünsene yanında güzel birisi var ama içten içe biliyorsun sadece param için seninle.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Valla para olsa ne parası olup 1 gram karakteri olmayan erkekler tanıdım parası olduğu için her kızı elde edebileceğini düşünen ha bizim kızlarda parayı sever bilmiyorum benim için huzur sevgi önemli para bi şekilde olur
Bu sorunun kesin bir cevabı yok, çünkü herkesin güzellik anlayışı farklı! Para, birinin stiline, bakımına ve dış görünüşüne katkı sağlayabilir, ama yakışıklılık tamamen bununla ölçülemez. Karizma, kişilik, tavır da çok büyük bir rol oynar. 😊
Kısaca, para bir araç olabilir ama yakışıklılığı tek başına yaratamaz. Özgüven ve doğallık her zaman en etkileyici şeylerden biridir. ✨ Unutma, dış görünüş kadar karakter de çekiciliği artırır.
Artık parayla her şey yapılıyor inanırım yeter yani (Bkz. Mika Raun'un güzelliği)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
Hayır yakışıklı olunmas para var diye örnek veriyim biriyle beraber dost hayatı yaşadım eşi muhaitlik yapıyor trilyonluk ama bana veriyordu yakışıklıyim diye