Erkek için para = özgüven (her istediğimi alırım, yetinmeyi bilmem)
Kadın için erkekteki özgüven = çekicilik, yakışıklılık, güvenirlik, dayanıklılık, çevre&iletişim, liderlik demektir.
Avcı toplayıcı zamanlardan gelen hayatta kalma içgüdüsü güçlü erkeğin seçilmesi önceliklidir, erkeğin geleceğine bakılır. Kadın düşüncesinde haklı olarak, tabiki rahatlık ve korunma ister. “Bu adam beni ve çocuklarımı koruyabilir mi, aş-ımızı temin edebilir mi?”
Para günümüz şartlarında en dinamik etkili güçtür. Para silahtır. Paranın açamadığı kapı yoktur, Türkiye’de yoktur. 🙂 Ama gene de para her şey demek değildir.
Paran yoksa iş bile bulamazsın, bulsan mülakata gidemezsin. 🙃
Hayat kısa 💸 uçuyor. Kızlar haklı beyler, parasız insanı annesi bile sevmez.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHayattaki temel kriteri ya da tek ölçüsü dış görünüş veya maddiyat olan bir kadından sadakat ya da dürüstlük beklenemeyeceği gibi o kadının yaşama dair bir çizgisi ve duruşu yoktur.
Zenginin de yakışıklının da her zaman daha iyisi vardır ama karakterin muadili yoktur.
https://www.youtube.com/embed/dCAh-dNtPH030 Yorumla
1 yılKızlar her ne kadar para çirkin i yakışıklı göstermez dese de kesinlikle öyle değil. Kariyer sahibi, belli bir düzeyde olan ya da zengin erkekler çirkin olsa da kadınların ilgisini çekiyor.
Bazı kadınlar bu konuda katı olabilir.. Amaa %98 i maalesef böyle.25 Yorumla- 1 yıl
Malesefine katılmıyorum bizi mutlu eden şey bu sizi uzebilir . Gerçek bu. Sizdede delik meselesi var. Ha sizde cirkinde olsa yatabiliyorsunuz. Aynı kapıya çıkıyor olay.
- 1 yıl
Peki öyle olsun 😀
- 1 yıl
Çirkini yakışıklı yapan para değil beslenmesi, bakım yapmasi ve giyinmesi. Kadınlarla takılmayı geçin öncelikle parasız erkekler düzgün beslenemiyor, plastikten dönme kalitesiz kıyafet giyiyor, 30una kalmadan yaşlanıyor. Burada kizilmasi ve sorgulanması gereken kadınlar değil bizi bu hale düşürenler ve bu sağlıksız pis yaşamı layık görenler.
- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
@Papatyaadası Aradaki fark şu erkek için sadece delikse olay bu her yerde var her türlü bulunuyor zaten sıkıntı yok. Ama kadının olayı ceşmeye ağzını sokup ömür boyu oradan beslenmek. Yani zengin bir erkeğin bu kokuyu alması demek sadece belirli bir süre delikle oyalanıp başka deliklere geçmesi demek buna da zenginler arasında kısa vadeli kiralama diyorlar. Deliği bahane edersen bir gün boş bırakırlar yaaaani😀
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet cunki amaç yakışıklılık değildir zengin erkek güç demektir. Biz kadınların çoğunun itiraf edemediği hayır her şey para değildir dediği yerde cebellestigi şey ise güçtür anlamayablar var onlabir henüz. Erkeklerdeki sadece delik meselesi nasılsa. Biz kadınlarda da maddiyata sahip erkek ne olursa olsun yakisiklidir. Buyuzden çoğu kadınlar eşlerini kiskanmaz bile. Bizde amaç güçtür. Güce sahip olan kadın erkekle aynı evde yaşamaz bile. tek yaşar cinsel ihtiyacını gidermesi basittir zaten.
21 Yorumla- 1 yıl
Abla parası var diye genetik bir facia ile evlenir misin Allah aşkına? Genetik de güçtür, para da eğitim de. Güç tanımı kişiden kişiye değişir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
u 1 yılKızlara göre evet gösterir
40 Yorumla
1 yılYakışıklılık, para, kas gibi şeylere bir kız bakıyorsa, seni sevmiyordur. Karakterinle ilgilenmiyor demektir. Bu kızların hepsini salla. Paran yok diye, zengin değilsin diye seni sevmicek kızla sen niye takılasın ki. Seni değil, parayı istiyor demektir
10 Yorumla
1 yılBana göre göstermez yakışıklı falan. Ben âşık olmuyorsam o erkek benim için sıfırdır.
42 Yorumla- 1 yıl
Helal be
- 1 yıl
Aferin... işte gerçek Türk kadını
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim param ikimize de yeter o yakışıklı olsun ben ikimize bakarım jenxjd Yorumlarda erkekler ağlamış. Oğlum niye bu kadar prensessiniz lan bi kendinize gelin. Kadınların artık ekonomik özgürlüğünün olduğu bir çağdayız, sizin paranıza ihtiyacımız yok 😘
39 Yorumla- 1 yıl
Yerde ararken KS de buldum 😂😂
- 1 yıl
Anlıyorlar oyuzden bunca soru. anlamak istemedikleri yer şu biz onlara nerde mecbur kalıyoruz. Para oda artık her kadın kazandıkça hiç bir kadın erkeği çekmez net.
- 1 yıl
@Papatyaadası kimse kimseye mecbur değil ki hiçbir zaman. Aile evindede yaşıyor kızlar aileleri varlıklı daha iyi koşullarda. Asıl mevzu sevgi zaten ona muhtaç insanoğlu.
- 1 yıl
@Dilsizşair31 bir zamn sonra oda yeterli gelmiyor
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası aslında bu durumda şöyle de bir durum var, kadınlar erkeği parası için çekmek zorunda değil evet, erkekler kadını yemek yapıp ev işlerini yapması için çekmek zorunda değil çünkü biz nasıl iş hayatinda var etmissek kendimizi, onlar da üniversite hayatı vs ev işlerini öğrenmiş oluyorlar. Kadına eskilerin ihtiyaç duyduğu anlamda ihtiyaçları olmuyor. Bu durumda her iki tarafın da aslında birbirine ihtiyacı yok. Fakat çıkarlar haricinde bir de sosyal ihtiyaçlarımız var. Yani insan sosyal bir canlı. Ve sevmeye, sevilmeye, hayatımızı biriyle paylaşmaya "ihtiyaç" duyuyoruz. Mesele aslında burada bence.
- 1 yıl
@Papatyaadası millet ne yapıyor kız evlenip o zaman senelerce
- 1 yıl
@Dilsizşair31 sizin toplumumuzda insanlar ayrı evlerde rahat bırakılmıyor arkadaşım aile yapılarınizda evlenmeden hiç bir şey yapamazsınız şeyi var oyuzden evleniliyor. Sonrasında ise çoğu aldatma oluyor. ve evlilik sadece paravan oluyor şimdi ozetiniz budur arkadaşım yoksa yurt disinda olduğu gibi herkes kendi evinde olurdu kimse evlenemzdi cunki evlilik sizde paravan burada değil.
- 1 yıl
@Papatyaadası ekonomi kaynaklı zengin biri tr de dediklerini yapabiliyor.
- 1 yıl
Ama dediğin evlenmek mantığı doğru çoğunun bende bu yüzden evlendiğini düşünüyorum.
1 yılhttps://www.youtube.com/shorts/Rt6tp9H2-8Qhahaha bu gün videolardan gidiyorum dur :D
12 Yorumla- 1 yıl
A Benim sen B ol hahahah
- Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılParayı , amaç olarak görmediğimden dolayı beni pek etkisi altına alamıyor. Birinin ilgi odağıma girmesi güzel bir ruh taşıması ve dürüst olması benim için yeterli olacaktır.
50 Yorumla
1 yılBu kim gs nin yeni transferi mi🙄 100 milyonluk olan. Asla yakışıklı değil
34 Yorumla- 1 yıl
Demeee😅 bi de daha çirkin🙈
- 1 yıl
Yemişim parasını😂
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Göstermez diyen net yalancıdır..
Bakınız Ali Agaoğlu, Erman Toroğluvs vs
Normalde yüzlerinize bakılmaz, ama para sayesinde torunları yaşındaki hatunlarla poz veriyorlar 😄😄40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılEbru güneş ile uçhe aşkını düşünüyorum parayla hiç alakası yoktu🙃
12 Yorumla- 1 yıl
Kesin😀
- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılBu arkadaşı nijeryanın x köyünden diye paylaş kızla ay maymun bu der. Real madride yıllık 20 milyon dolar alıyor de off ne karizmatik yakışıklı onda bvarya 2 metre şey vardır der sulanırlar...
115 Yorumla- 1 yıl
Her kadın aynı değil.. Benim halam çok varlıklı bir adamla evlenmis ne oldu biliyor musun adam ruh hastası çıktı 20 yıl fiziksel, psikolojik şiddet gördü. Boşandı şu an geceleri zor uyuyor ağıt antidepresanlar kullanıyor. Ben de ayrıldım boşandim ama bizde hiç şiddet olmadı tamamen karşılıklı gecimsizlil sebebiyle ayrıldık.. halamın durumunu çocukluğumdan beri gördüğüm ivin hiç zengin erkek hayalim olmadı. eski Eşimle tanıştığımda eşim işçi bir ailenin mühendislik okuyan oğluydu. Ayrıca lisedeyken ailesi mütahit bir oğlanı Atatürk düşmanı olduğu için reddetim.. her kadın aynı değil kırmızı çizgisi, duruşu olan bir çok kadın var. 70-80 yıllık omurde dünya malı için gururunu satmaz bu kadınlar
- 1 yıl
@Burcinn111 Her kadın aynı değil. %99 u böyle. Sen istisna olabilirsin.
- 1 yıl
Beyefendi erkekler ile ilgili de genellemeler yaparım ama kimsenin kalbini kırmaya niyetim yok.
- 1 yıl
@Burcinn111 Kimsenin kalbi kırılmasın diye gerçekleri söylemekten hiç geri kalmadım. Gerçekler bu şekilde efenim saygılarımla iyi günler diliyorum...
- 1 yıl
- 1 yıl
İnsanların değil erkeklerin %99unun mal olduğunu yazarak düzelt. Toplumun çoğunu erkekler oluşturuyor ki bu da o yüzdelikteki malları erkeklerin oluşturduğunu gösteriyor. Siz erkekler söz konusu soru erkeklerle ilgili olduğunda bile kadınları öne sürüyorsunuz kendi mal cinsinizi aklamak için bende her fırsatta cinsinin ne kadar kalitesiz olduğunu gösteriyorum.
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Burcinn111 kavga edilecek bir şey yok. Senin içinde yapabileceğim bir şey yok. Buraya yazdiysan mecbur mağruz kalacaksın çünkü kimse kimseyle özelde konuşmak zorunda değil. Zaten bu görüş senin görüşünde değil. Bildirim almayı hesap ederek yorum yapsaydin rahatsız oluyorsan.
- 1 yıl
- 1 yıl
@Burcinn111 tamam kardeşim ama sen bu sitede kavgalara hazırlıklı ol herkese de yorum yapma. Çünkü yorumda kavga ediyorlar ve kismede senin bildirim geliyor özelde devam edin demeni dinlemez yazmaya devam ederler
- 1 yıl
Kim haklı kim haksız umrumda değil.
Engelleyin birbirinizi sizde rahat edin bende yeter ya bayıldım... - 1 yıl
Valla ikinizinde bu enerjisini takdir ettim. Kimseyle tartışacak enerjim yok benim. Helal olsun size arkadaşlar
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılhayir gostermek, bi de vinicius yakisikli degil ama tatli biri cok taktiniz o konuya 😂
13 Yorumla- 1 yıl
ester'in bi lafi olmustu ya cok yakisikli diye sen onu koyunca ben onun uzerinden gittim. gelirdi bence cunku enerjisinden dolayi tatli zaten komik biri 😂
1 yılhayır o zekası düşük erkeklerin uydurması sonra parası yenip bir köşeye atılınca ağlamaya başlıyorlar gaspçıyı kendine çağırıp yakınmaktan bi farkı yok bunun
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılBen katılmıyorum buna
Zengin olup ne kadar çok kendini bilmez oturup kalkmayı bilmeyen karşısındaki kadınla dahi nasıl konuşulacağını bilmeyen "adam" var20 Yorumla Ne alaka yav, karakter i bana yakışıklı gösterir. Anlaşabiliyorsam yeto
54 Yorumla- 1 yıl
@fesfs Bravo. Bu soruya verilecek en oturaklı cevabı vermişsiniz hocam. 👏👏👏👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Hayattaki temel kriteri ya da tek ölçüsü dış görünüş veya maddiyat olan bir kadından sadakat ya da dürüstlük beklenemeyeceği gibi o kadının yaşama dair bir çizgisi ve duruşu yoktur.
Zenginin de yakışıklının da her zaman daha iyisi vardır ama karakterin muadili yoktur. - 1 yıl
@fesfs 👍👍👍👍👍
Tabikide bunu ama tek parası var oldu iş diye bakma. Paran varsa kendini geliştirirsin paran varsa bakımlı olursun paran varsa karşı tarafa güven verirsin. Bence doğrusuda bu
10 Yorumla
1 yılKaraktersiz insanlar için para her şey demektir ama benim için paranın bir anlamı yok ben sadece sevdiğim erkeği yakışıklı bulurum parada gözüm yok hiçbir şekilde
10 YorumlaGösterir kardeşim. Gider en iyi berberde sürekli traş olma fırsatı bulur, üstüne yakışan elbisesiyi , ayakkabıyı rahatlıkla alır, aksesuarini takar, spor salonuna da gider ve al sana yakışıklı erkek. Altına bmw arabasını da çekti mi ne tipsizlik kalır nede çirkinlik.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yılPara ihtiyacını karşılamak için kullanılır benim nazarımda ya degilse amaaaaan önemi yok param yokkende erkektim şimdi param var yine erkegim anladınız
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle olmuyor işte. Kadınlar az parası olan erkeği belli bir zamana kadar kullanabilecek bir şey görür zengini ise hem duygusal hemde hayatını birleştirecek erkek olarak görür sizin. Eglenilecek kadın ve evleneilecek kadın diye gördüğünüz olay gibi. Tabi sen erkeksin öyle hissetmen normal. Böyle olmasa zaten bunalım geçirir insanlar
- 1 yıl
@Papatyaadası ben öyle bişey demedim kadın diyede bi kelime etmedim kendi fikrimi sundum
1 yılPara bu zamanda kusurları ört pas ettiğine göre herşeyi güzelleştirir
Not: para benim umrumda değil karakter güzel olsun kafi ama bu zamanda paralı erkek seviyor millet10 Yorumla
1 yılSanmam knk bana kalırsa kızlar ilgiye aşık olur ama tabi parada olmazsa ilgi de yanlız başına bişey etmiyor
20 Yorumla
1 yılHerkes şahsına münhasırdır muhakkak ancak günümüzde şöyle bir gerçek var ki para her şeyi güzel-yakışıklı çok çok iyi gösterebilir.
20 Yorumlaparanın değil ama zekanın yakışıklı gösterdiğini çok gördüm, en azından benim için öyle oldu.
10 YorumlaErkek, yaradanin tercihidir. Para erkeğin görüntüsüne çok şey kazandirsa da adamlık hususunda ileri taşımaz o bambaşka bir karakter olayıdır.
10 Yorumla
1 yılBanka hesabınız sizi çekici göstermez. Paranızı harcayıp kendinize üst baş alırsanız, bakım yaptırırsanız falan yakılıklı olursunuz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Göstermez. Karaktersizin teki ise parası olsa da boş. Eşeğe altın semer vursan hesabı
20 Yorumla
1 yılParayla sadece bakimli olabilir onun haricinde gostermez
20 YorumlaAli Ağaoğlu’nu gösterdi ki etrafı manken gibi sevgililer ile çevriliydi..
21 Yorumla- 1 yıl
Nerde gösterdi ya buruşuk bunak adam parası var diye onlar
Gizli Üye(36-45)1 yılAileden görme olmayan, sonradan görmüş ve eğitimsiz erkeklerde para milyar dolara sahip olsa bile çok sevimsiz ve itici duruyor.
Öncelikli aileden görme olacak, düzgün eğitimli de olursa parayla beraber çekici olabilir ancak.
Kıro zengin dediğimiz parayı illegal yollardan kazanan sevimsizler bastı etrafı. İsviçreli veya ingiliz asilzade zenginler olur ya Bruce Wayne gibi, işte onlar çekici.20 Yorumla
1 yılGenelde öyle oluyor. Konuşmasını falan da bilmek gerekir bir yerde. Kızı eglendirmesini bileceksin, giydiği şeyleri önemsediği şeyleri falan bileceksin bir yerde de.
Kısa sürelide aşırı paraya ihtiyacın yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 501 cevap paylaştı.
1 yılGösterir sosyal sınıf mevki güç para bunlar olursa
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. Estetiklenirse evet gösterebilir. Onun dışında hayır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılElbette bak dinozor acun yine çıtır bi kızla evlendi demin
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yılBende para olsa kimsenin yüzüne bakmam valla yabancı ülkeden kız alırım🤣🤣🤣
10 Yorumla Paranın zoruyla seni beğenecek insanlardan ne hayır gelir?
10 Yorumla
1 yılgiyim tarzı parfümleri bakımlı olması vs evet cirkinse bile karizmatik gösteriyor
10 YorumlaParasını iyi kullanıyorsa tipi guzellesir zaten. Ama cepteki para yakışıklı gostermez
10 Yorumla
1 yılgöstermez ama parası olanlar estetik yaptiriyo artik dolayli yoldan biraz tipi düzeliyo
10 Yorumlapara erkeği yakışıklı göstermez ya FUKARA FORUMU JDKXMDLSLDPSPFŞĞSŞZŞDĞ
10 YorumlaGosterir de parasindan değil o parayla kendine olan bakımından gösterir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır. Bence bulunmayan tek nimet zekadır, oda kimde olursa olsun, kadın veya erkek, ne kadar tipsiz olursa olsun, karizmatik ve güzel gösterir.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani yakışıklı ve güzel gösterir.
1 yılMevcut ülke şartlarında eşşeği bile insan gösterir
10 Yorumla
1 yılEvet, kesinlikle 😎 1 dolar çektim. Yarın bir sürü eskort.
11 Yorumla- 1 yıl
Bu şarkı ile yapacam.
https://youtu.be/pt8VYOfr8To?feature=shared
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBence para ona bakan kadını gözüne filtre indiriyor
10 Yorumla
1 yılparalı erkek giyinmesini bilir, giyinmesini bilen erkek yakışıklıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTabikide gösterir böyle sorumu olur. Sadece çok yaşlı biriyle sırf parası için evlenmek istemezdim. Genç çok çirkin ve zengin olsun isterdim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZeka para bu ikisi olunca kiramayacagi fındık yoktur. Zeka ve para bu ikisi çok önemli
Para bulunur da Zeka zor20 YorumlaPara hassas noktam. 🤣
53 Yorumla- 1 yıl
Seviyorsun
Hem de Brad Pitt gibi
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Sanmıyorum, para bana kadını çirkin gösterir şahsen!
Zengin kadınları sevmiyorum, erkekleri de sevmiyorum!00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHani burada lak lak yapanlar var ya (para benim icin degersiz. begenmediysem parasi var yok onemli degil vs vs) alayi yalancinin onde gideni. Getir ordan dağ hanzosu parali olsun yeter aninda ziplarlar sirf fasa fiso
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabiki kısa boylu tipsiz adamı bile yakışıklı gosterir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyok göstermez benim tek yakışıklım canım kocam
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTipsiz insan yoktur bakımsız insan vardır kadın ve erkek her ikisi içinde geçerli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKizlar kabul etmez. Ama gercekte hersey farklı işliyor. Evet gösterir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Paran varsa yakışıklısın zaten kim ne yapsın züğürt erkeği. Kadınlar para avcısı olmuş artık.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılMümkün değil 😏
22 Yorumla- 1 yıl
Mumkun oluyor gibi genelde 🤔
- 1 yıl
Midemi seviyorum
Para avcıları için maymun bile yakışıklı olabilir cebinde parası varsa
Bilgi ve zeka hayranı için kriter bile değil113 Yorumla- 1 yıl
Benim için zeka kriter
- 1 yıl
Benim için birinci kategori
- 1 yıl
Nedeni bende kalsin
- 1 yıl
Herkes elonin kötü tarafini görüyor ama gerçekte mizahı yüksek eğlenceli bir adam
- 1 yıl
Doğru
Göstermez diyen yalan söylüyordur net
11 Yorumla
1 yılyaaa bu foto neeee adjkajkda :D 180 m€ de olsa yok be anca sahada yeteneğiyle dikkat çeker
23 Yorumla- 1 yıl
Araştırmışsın piyasa değerini biliyorsun 😅
- 1 yıl
@saatmeraklisi pahalı biri olduğunu tahmin ettim güncel değerine bakıp yazdım djhsd
- 1 yıl
Anlıyorum 😅
1 yılHerkeste geçerli olan bir şey değil maalesef (bence)
20 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat