+1 yıl@eceeee16 , Bir arabayı sürenin kadın olduğunu, ''o arabanın içine bakarak'' anlamıyoruz ki? Nasıl anlaşılıyor söyleyeyim mi ;) '' O araç, yolda giderken X bi tuhaflık hissediliyor. Ama sinyal verip hoyrat - acemi geçişlerde ama dönerken ama park ederken vs... '' Ne zaman o tuhaf giden aracın içine baksak ekseriyetle sürücüsü kadın oluyor. Yani demem o ki,
Eğer sürücü tuhaflık yapmadan o aracı sürerse ''kadın-erkek'' ayırt etmeksizin aynı değeri ve saygıyı görüyor ki zaten :) Çünkü her şey normal ve sürücünün yaşlı mı - erkek mi- kadın mı oldugu dikkat çekmiyor..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç bir kadına saygı duymam trafikte kadın erkek kamyoncu taksici motorcu hepsi eşittir. Kadın yayaları ezercesine kırmızıda geçiyor neden mobese yok diye sorunca ben kadınım diyor. Tabi he he kadınsın diye kural çiğne yok öyle bir dünya. Ben kimseye 50 gram şeyi var diye asla torpil geçmem. Üzerime bir kadın sürse erkeğe verdiğim tepkiyi veririm.
00 Yorumla
+1 yılTrafikte ne kadına, ne erkeğe saygı duyuluyor. 12 yıldır denizlide motosiklet kullanıyorum, orman kanunları diye bir tabir vardır ehliyeti olanlar bilir. Tır, Kamyonu sıkıştırır. Kamyon, Otobüsü zorlar yolda. Otobüs, binek araçlarını falan.. Otomobiller de Motosiklet veya bisiklet ne gördüyse üzerine sürer.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu güne kadar yaya geçidinde bana yol veren bir tane kadın sürücüye rastlamadım. hatta ben geçemeyeyim diye inadına hızlanıyorlar. erkekler de öyle ama en azından yarısı durup yol veriyor. kadınlar hiç yol vermiyor. saygı görmek için saygı göstermek de gerekiyor biraz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDuyulmuyor maalesef
00 Yorumla Kadınlar düzgün kullansa sorun yokta kullanmiyolar. Kadın diye trafikte hoşgörü olmaz hatalarına yanlışlarından göz yumulmaz öyle bişey m i var ak can sağlığı bu. Ee kadin göz yumalim vay ak. Öyle bişey yok düzgün kullansınlar kullanamiyosa kullamicak bu kadar
00 YorumlaKesinlikle saygı duyulmuyor onları küçümsüyorlar.. Halbuki çalıştığım firmada 126 bayan tır şoförü mevcut... Biz erkeklerden çok iyi sürüş teknikleri var... Sorun kadın sürücülerde değil sorun toplumun genel olarak kurallara uymaması... Hız sınırı 50 olan yerde bayan sürücü 50 kilometre hızla gidiyor... Ama trafik akışı 50 km hızdan yüksek olduğu için bayan sürücü trafikte sorun olmuş oluyor. Tabii acemi sürücüleri buna dahil etmemek şartıyla
00 Yorumla
+1 yılBaba kişisi kadın sürücü gördüğü zaman "bu baaayaaaan başımıza bela açar uzak duralım." Diyip kadınları solluyor hatta erkeklerin yaptığı onca hatayı görmezden gelip bı kadın hata yapınca "siz baaayaaaan milleti hep böylesiniz oturun evinizde araba neyinize." Diyor... Saygı asla yok.
00 YorumlaArabalar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Asla duyulmuyor çok net hep bir sıkıştırma hep bir asılma saygı duyulma çok az maalesef.
00 YorumlaArabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saygı duyanlar var elbette ki ama geneli cahil çok var yok kadından şoför olur mu kadın kısmına güven olmaz ne alaka be önemli olan istemek azim istedikten sonra kadın bile çok güzel şoför olur
00 Yorumla
+1 yılÜlkemizde bırakın trafiği hangi konuda saygı duyuluyorki kadına kadın olmak zor kadınlara modern köle gibi davranılıp cinsel obje olarak görülüyor ne yazık ki maalesef böyle
00 YorumlaNerdeee hiç beklemeye tahammülleri yok erkeklerin 🤷🏼♀️
30 Yorumla- Arabalar konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben saygi duyuyorum bir kadina mesela saldirsinlar falan hemen müdahale ediyorum
Kocasi bile dövemez ben ordaysam
Küfürlü konuşamazlar kadinlan00 Yorumla
+1 yılDuyuluyor tabiki , ben kadın sürücü görünce direksiyonu hemen sağa kırıyorum o geçinceye kadar bekliyorum 🤷🏻♂️
10 Yorumla
+1 yılkadın olduğunuz için değil insan olduğunuz için saygı bekleyin.
kadın düşmanı değilim kadın kelimesinden bıktım sayenizde.10 Yorumla- Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTrafikte kadına saygı diye bir şey olmaz.
Yayalara ve yol üstünlüğü hakkı olana saygı olur. Trafikte cinsiyet yoktur00 Yorumla
+1 yılYarın akp ye oy atan çok olursa kadınlar yakında sokağa çıkamayacak, sahiplendirikecek, üzerlerine kuma getirilecek, simaiyah çarşafa büründürülecek.
00 Yorumla
+1 yılSen beni motorunla bir tur gezdirsene , bakayım o esnada saygı gösteriliyor mu gösterilmiyor mu anlamış oluruz 😂
00 Yorumla
+1 yılBen duyuyorum bir ağır vasıta şoför olarak çünkü çoğu kadın çok heyecan yapıyor
10 Yorumla
+1 yılKadınlara hiç bir yerde saygı duyulmuyor ki trafikte duyulsun.
00 YorumlaDuyulmuyor her yerde duyulmuyor ki trafikte duyulsun
00 Yorumla
+1 yılBence duyuluyor da kadınlar trafiğe pek saygı duymuyor sanki 😀
00 Yorumla
+1 yılduyulmuyor kabul ediyorum ama aptal kadın da kazaya sebep olan kadında çok fazla var kardeşim
00 Yorumla
+1 yılTrafik burası kendi makyaj çantaları gibi kullanmaktan vaz geçmeleri gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılKadınları görünce sıkıştıran karektersizler oluyor şahit oldum.
00 YorumlaKesinlikle hayır. Hep bir bunlar bilmez, yavaş düşüncesi hakim
00 Yorumla
+1 yıl3 kaza yaptım hayatımda 3 ünde de hanımlar vurdu ya da fren yaptı ben vurdum. Saygı duyamam efenim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadinlar her yerde ayricalik brkliyor. Trafikte bile birden onune cikiveriyor. Nasilsa durur beni gorunce diye. Cok azi var layikiyla araba kullanan
0112 Yorumla- +1 yıl
ondan galiba en çok kazayı erkekler yapıyor
- +1 yıl
@AmorParaSiempre üstün zekalı arkadaşım. Türkiye'de verilen ehliyetlerin cinsiyet üzerinde dağılımına bir bak ondan sonra yaz. Türkiye'de kadın sürücü oranı %30 civarı. kaza oranlarıyla kıyasladığın zaman tabiikide erkekler daha fazla kaza yapıyor gözükecek.
- +1 yıl
naptılar 85 milyon insanı mı incelediler
- +1 yıl
kaç yıl önceki şeyin oranı o
- +1 yıl
kaldı ki bu kadar iyiyseniz sayı fark etmez
- +1 yıl
en dikkatli ve iyi araba kullananlar kadınlar araştırmalara göre
- +1 yıl
kendi annem dahil kadınların çoğu araba sürmeyi bilmiyor evet ehliyeti var ama bilmiyor. bunun sebebi de cinsiyetle alakası yok. zamanında erkek çocuklarının arabaya odaklanması sağlanıldı kız çocuklarının işe oyuncak bebeklere evciliğe falan ben bunu savunmuyorum fakat sonucu değiştirmiyor
- +1 yıl
hangi araştırma çok merak ettim doğrusu
- +1 yıl
ne alaka ya oyuncak bebek falan
- +1 yıl
süremiyorlar sonra insanlar tepki gösterince kadınlara trafikte saygı gösterilmiyor 🤷🏻♂️ muhtemelen laf atanların çoğu kadın olduğuyla bile ilgilenmiyordur
- +1 yıl
taa kaç yılından bahsediyon sen
- +1 yıl
şu alaka çocukluktan erkekler arabalarla ilgileniyordu 6 yaşında çocuğun oyuncağı araba 10 yaşında bilgisayarda oynadığı oyun araba oyunu bilmem anlatabildim mi yabancı gelmiyor
- +1 yıl
ayn ayn bagajından balta çıkaranda erkek değil
- +1 yıl
bende hep arabayla oynadım oyuncak bebekleri hiç sevmezdim arkadaşımda benim gibiydi
- +1 yıl
bi alakası yok demek ki
- +1 yıl
çok dar görüşlüsün farkında mısın diyelim ki en kötü örneğinden taciz tecavüz eden erkekler var bagajdan balta çıkaranı geçtim
- +1 yıl
konu dışı o
- +1 yıl
şimdi erkekleri genelleyecek miyim bu nasıl bir saçmalık
- +1 yıl
arabayla alakası yok
- +1 yıl
valla genelde erkekleri haberde görüyoruz
- +1 yıl
evet bagajından balta çıkaranda bin türlü pislik iş yapan da erkekler var tamam ama erkek olduğu için mi yapıyor
- +1 yıl
öbürü silah çıkarıyor, diğerinde bıçak var
- +1 yıl
hiç bunu yapan kadın görmedim
- +1 yıl
tamam bak böyle yazsan saygı duyarım genelde erkekleri görüyoruz diyebilirsin ama erkekleri genelleyemezsin çoğu olabilir evet genellikle diyebilirsin mesela
- +1 yıl
testere taşıyan var ya
- +1 yıl
çünkü erkek cinayetleri haber yapılmıyor kocasını öldüren yüz binlerce kadın var ülkede haberin var mı
- +1 yıl
haber kanallarında kadar heryer cinsiyetçi
- +1 yıl
valla onun daha fazlasını erkekler yapıyor
- +1 yıl
kadını kafasından silahla vurup 3 yıl ceza alıyor erkek
- +1 yıl
he tamam yani bu haklı çıkarıyor
- +1 yıl
tecavüz olayında ceza bile almıyorlar zaten
- +1 yıl
yalan mı lan 2 kadını öldüren katil ceza almadı
- +1 yıl
kimmiş cinsiyetçi
- +1 yıl
bunu aç izle
- +1 yıl
senin dediğin saçmalık bana kaynak göstermeni bekliyorum. birisini kadın veya erkek öldürene 3 yıl hapis verilen bir kanıt göster bana bekliyorum
- +1 yıl
2 kadını öldürdüğü kanıtlanan ama ceza almayan bir kaynak göster bana bekliyorum 🤐🤷🏻♂️
- +1 yıl
haber kanıtları yok
- +1 yıl
sadece anlatıyor öyleyse bende sadece anlatabilirim hangisi daha fazla
- +1 yıl
sevgilime atmıştım duruyorsa atsın bana atarım
- +1 yıl
her önüne gelene inanma kadın veya erkek birisinin katiline kanıtlandığı taktirde 11 yıldan fazla verilir ve aynı şekilde kanıtlanmayan hiçbir suçta katil diyemezsin mahkeme durduk yere salmaz
- +1 yıl
benim dediğim her şey kanıta dayalı doğruluğu tartışılabilir fakat senin olduğunu iddia ettiklerinde haber veya kaynak kanıtı bile yok. kulaktan duyma bilgiler
- +1 yıl
tekrar ediyorum ben kadınlar bizden daha az zeki falan demedim cinsiyetçilik falan yapmadım. kadınların kötü araba sürmesinin bir sebebi olduğunu öne sürdüm ki başka bir açıklaması da olamaz.
- +1 yıl
yoo haberde çıktı zaten hiçbiri kanıtsız değil
- +1 yıl
uyansın atar duruyorsa, haberde çıkıp fotoğraf çekiyorum
- +1 yıl
Internette yazınca çıkmıyor çoğu
- +1 yıl
aksine her iki cinse de yapılan cinsiyetçiliğe karşıyım mesela İstanbul sözleşmesinin kaldırılmasını bu yüzden haklı buluyorum kadınların %100 suçsuzmuş tüm erkekler suçluymuş muamelesi yapılıyor aynı şekilde kadının aldattığı kanıtlanmadığı takdirde haricî hiçbir bahane nafakaya engel değil. sebepsiz yere bir anda boşanıp ömür boyu eski kocasının maaşının yarısını gasp edebiliyor. halbuki bu devirde kadın olduğu için işe alınmayan hiç kimse yok. kadının beyanı esastır maddesi de tamamen cinsiyetçi bir madde. kameranın olmadığı bir yerde kadının birisi bir anda bağırmaya başlasa beni taciz etti diye anında dava açılıyor ve tamamen hâkimin insafına kalıyorsunuz sözde eşitsiniz ya hiçbir şey yapmadan sadece kadın yalan söylemez diye madde sayesinde hapse girebiliyorsun 🤐
- +1 yıl
tamam sorun değil bekliyorum
- +1 yıl
şu attığım videoya da bakın
- +1 yıl
nafaka öyle işlemiyor yalnız ve maaşının yarısını da vermiyor çok az bi miktar her kadın da nafaka alamaz kafasına göre ayrıca erkekte nafaka alabiliyor ömür boyu nafaka da yok 3 ay süresi var
- +1 yıl
erkek nafaka alamıyor. erkek tazminat alabiliyor ve ayrıca maaşının yarısı bakmanızı öneririm. ayrıca ömür boyu nafaka yine doğru araştırmanızı öneririm
- +1 yıl
hepsini araştırdım daha önce hiçbiri de yok
- +1 yıl
yoksulluk nafakası çalışmayan kadın tarafına bağlanır altını çiziyorum çalışmayan kadın diyorum çünkü çalışmayan erkeğe çalışan kadın nafaka vermez. tazminat verir o da ömür boyu nafakanın yanında hiçbir şey
- +1 yıl
hâlâ uyduruyorsun çok gülünç
- +1 yıl
yoksulluk nafakası çalışmayan kadına ömür boyunca verilir. kadın bunu rahatlıkla suistimal edebilir bilerek işe girmeyebilir veya resmi olarak işe girmeyebilir. ki bunu suistimal eden sayısı çok fazla böylece ömür boyunca nafaka ödenir.
- +1 yıl
kaynak attım şaka mısın girip okusana
- +1 yıl
yoksulluk nafakasının süresi var 3 aya indirgenmişti ve aynısı erkeğe de ödeniyor
- +1 yıl
google amcaya da yazabilirsin kanunların hepsi maddeleriyle yazıyor
- +1 yıl
araştırmasak yedircen
- +1 yıl
saf biri yok karşında
- +1 yıl
kanunları daha önce araştırdım
- +1 yıl
hayır öyle bir şey yok ve erkeğe ödenmiyor
- +1 yıl
ne yedirmesi olan şeylerden bahsediyorum kandırdığım falan yok
- +1 yıl
araştırsan görürsün zaten
- +1 yıl
Kendi İradesiyle İşten Çıkma
Boşanma davasından sonra eşe nafaka bağlanmışsa ve eş, ortada hiçbir neden yokken işten ayrılmışsa, mahkeme tarafından verilen yoksulluk nafakası durdurulabilir. Yani mahkeme tarafından yoksul olduğuna dair verilen nafaka kesilmiş olur. Eşin yoksul olup olmadığına, taşınmazı olup olmadığına ve aylık gelirine göre karar verilir.
Eşin Geliri Olmaması
Nafaka ödemesi beklenen tarafın herhangi bir geliri yoksa ve çalışmıyorsa, yoksulluk nafakasını yine de ödemesi gerekir. Mahkeme gelir düzeyini göz önüne alarak, nafaka miktarını düşük tutabilir.
Erkek hangi hallerde nafaka ödemez sorusunun cevaplarından birisi de budur.
Başka Birisiyle Yaşayan Eşin Nafaka Alma Durumu
Medeni Kanunda eşlerin nafaka alabilmesi için evlenmemiş olması şartı vardır. Nafaka almaya hak kazanan taraf evlenirse, nafakası kesilir. Ayrıca evlilik dışı birliktelik yaşıyorsa ve karşı taraf da bu durumu ispatlayabilirse, nafaka kesilir.
Nafaka ödeyen taraf, böyle bir durumu tespit etmişse ve ispatlayabiliyorsa, nafaka iptali davası açar. Bu tür davalar genellikle açan kişinin lehine sonuçlanır.
- +1 yıl
nah yok
- +1 yıl
hâla 2023 bu konu tartışılıyor kaldırılmak yerine
- +1 yıl
Kusurlu Olan Tarafın Nafaka Alma Durumu
Her ne kadar süresiz nafaka deyimi halkımız tarafından söylense de, aslında böyle bir durum söz konusu değildir. Nafaka belirli şartlara bağlı olarak verilebilir ve belirli şartlar sağlandığında kesilebilir.
En çok karıştırılan konulardan birisi de iştirak nafakası konusudur. Bu nafaka türü tamamen mahkemenin çocukların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak vermiş olduğu nafaka türüdür.
Erkek hangi hallerde nafaka ödemez sorusuna, kusur bakımından cevap da verebiliriz. Özellikle çekişmeli boşanma davalarında, her iki tarafında kusurları araştırılır. Çünkü kusurlu olan tarafa, kusur türüne göre nafaka bağlanmayabilir. Ayrıca bu durumda olan taraf, boşanma davasını kaybedecektir. Yani aleyhine sonuçlanacaktır.
Mesela kadın erkeği aldatmışsa ve erkek de bunu müspet olarak ispatlayabiliyorsa, kadına nafaka verilmez. Hatta kadın çocukların velayetini de alamaz.
Kusurlu olan tarafın kadın ya da erkek olması bir şeyi değiştirmez. Çünkü kanun önünde cinsiyete bakılmaz.
Ancak taraflardan birisi kusurlu olsa bile tedbir nafakası alabilir. Yani hakim bu yönde karar verebilir. Tedbir nafakası yalnızca mahkeme süresince ortaya çıkan masrafların karşılanması içindir. Mahkeme sona erdiğinde sona erer. - +1 yıl
çoktan kaldırıldı haberi çıktı
- +1 yıl
hakaret etmek istemiyorum da sen cahilin önde gidenisin
- +1 yıl
attığın şey söylediğimi yalanlamıyor
- +1 yıl
Çalışmayan Erkek Nafaka Alabilir mi?
Türk Medeni Kanunu’nda nafaka alacaklısının kadın ya da erkek olması arasında bir fark bulunmamaktadır. Her ne kadar yerleşik algı ve uygulamada genel olarak nafaka talep eden ve kazanan tarafın kadın olduğu görülse de erkeğin nafaka alması da mümkündür.
Erkeğin nafakaya hak kazanması için öncelikle, boşanmayla birlikte yoksulluğa düşecek olması gerekmektedir. Maddi imkanı boşanma davası sona erdikten sonra da değişmeyecek olan erkeğin yoksulluğa düşmesinden bahsedilmeyeceği için nafaka talebi de kabul edilmeyecektir.
Kanunumuzda nafaka talebinin kabul edilmesi için aranan diğer şart, nafaka talep eden erkeğin diğer tarafla kıyaslandığında kusurunun daha ağır olmamasıdır. Daha ağır kusurlu olan erkek eş, boşanma davasında nafakaya hak kazanamaz. Örneğin aldatma, hayata kast ya da eşini terk eden erkeğin kusurlu olduğundan bahsedilir. Nafaka yükümlüsünün kusuru olup olmaması yoksulluk nafakası açısından önem teşkil etmez. - +1 yıl
yalanlıyor
- +1 yıl
evlilikleri ne kadar yakından araştırabildiklerine inanıyorsun çok merak ediyorum
- +1 yıl
cahil anandır gvşek
- +1 yıl
ha sen avukattan iyi bildiğini idda ediyon yani
- +1 yıl
daha da tartışmaya gerek yok
- +1 yıl
yalanlamıyor. kadın işte çalışmıyorsa? evli diye fakat işe girebilecek olsa bile girmez hayırlı olsun ömür boyu nafakanız aynı şekil bak attığında adamın geliri yoksa bile nafaka istenir yazıyor attığında bile saçmalık var
- +1 yıl
bir erkeğin onların bahsettiği yoksulluğa düşme ihtimali %00.00 neden mi? işsiz bir erkek evlenemez zaten bilmem farkında mısın?
- +1 yıl
ayn ondan fakir aileler var hepsi uzaylı
- +1 yıl
nafaka miktarı düşer diyor ayıklamadan oku
- +1 yıl
dönek
- +1 yıl
erkeğe de aynı şekilde ödenir diyor
- +1 yıl
yani o kadar rezilsiniz ki başka hiçbir şey söylemiyorum. dedilerimin hiç birisini yalanlayamadın. bunların hiç birisi ömür boyu nafaka ödenmediğini söylemiyor. kadının beyanı esastır 6284. kanunu açıklamıyor muhtemelen 2 kadını öldüren katil ceza almadı dediğinizin de bunlar gibi kanıtları yoktur
- +1 yıl
sen varya acayip yalancı birisin
- +1 yıl
bak güzel kardeşim
- +1 yıl
Allah annene sabır versin
- +1 yıl
fakir aileler diyorsun yoksulluk sınırı 30.000 kafayı yedirtiyorsunuz adama
- +1 yıl
gayette var tüm Türkiye gördü haberi sen dünyadan habersin
- +1 yıl
20.000 bak onu bile uyduruyon
- +1 yıl
iki yüzlü
- +1 yıl
erkeğe bir şartla ödenir diyor erkeğin evliyken çalışmıyor olması ve kadının çalışıyor olması diyor. hiç mi derken utanmıyorsun anlamıyorum bir erkeğin evlenmeden önce ve evliyken işsiz olması mümkün mü? aklın alıyor mu?
- +1 yıl
sen daha dünyayı toz pembe sanıyon ayrıca öyle bi kural da tok g0tndsn element uydurma
- +1 yıl
neyse daha fazla düşük zkanla uğraşamıcam
- +1 yıl
al oku daha da kendini rezil etme
- +1 yıl
aynen 🙂
- +1 yıl
yalan dediğin herşeyi kanıtı ile atmış olmam dışında bir problem yok hemde sonuncusu devletin sitesinden...
- +1 yıl
devlete göre ekonomi de uçuyor
- +1 yıl
bana yalancı diyorsun kadını kafasından silahla vurup 3 yıl ceza alıyor erkek diyorsun NSSJDJSJDKSKSM hâla onun kaynağını bekliyorum
- +1 yıl
devlete göre ekonomi uçuyor bende haklı buluyorum fakirlik diz boyu ama devlet son saniyeye kadar kabul etmiyordu ama bak o bile 30.000 yazmış yoksulluk sınırına..
- +1 yıl
az haber izlesen görürdün
- +1 yıl
öbür hesabımda atmıştım
- +1 yıl
haberlere inanma güzel kardeşim özellikle A haber ile foxun haberlerine
- +1 yıl
haberlerde yalan taraflı hepsi
- +1 yıl
kanıta gelince çoğu sosyal medya platformu ve haber kanalı salağa bağlıyor
- +1 yıl
tek bu kanun açıklarından bahsettiğimde aklıma şey geliyor. deveye sormuşlar boynun neden eğri deve de demiş ki nerem doğru ki 🙂
- +1 yıl
tarafsız haber kaynaklarını izliyorum o yüzden
- +1 yıl
öyle bir kanal yok varsa da bilmiyorum hangilerinden bahsediyorsun
- +1 yıl
show tv
- +1 yıl
show tv de felaket tellalı mübarek herşeyi bin katı abartıyor dndkdkdkd
Saçma canım hareket yapan kimseye saygı duyulmuyor kadını erkeği yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke duyulsa ama daha çok telaş yapsınlar diye üsteliyorlar yazık
Anlayışlı olmak lazım.00 Yorumla
+1 yılBen kim olursa olsun saygı gösteririm çok çok acil bir yere yetişmem gerekmiyorsa eğer
00 Yorumla
+1 yılTrafikte kadına saygı diye bir şey yoktur. Erkeğe saygı diye bir şey de yoktur. Yayaya ve sürücüye saygı vardır. Trafikte cinsiyet olmaz.
00 Yorumla
+1 yılgünlük hayatta saygı duyulmuyor ki trafikte olsun.
00 Yorumla
+1 yılBazen sabır taşım kırılıyor ama ne yapalım onlarda olmazsa olmazlar
00 YorumlaNormal hayatta kadina saygi yok sende trafiği mi düşünüyosun
00 YorumlaAraç kullanan kişilerin çoğu dalgın. Sinyal yok
00 YorumlaDuyulmuyor genel olarak
00 YorumlaKadın erkek kimse kimseye saygı duymuyor.
00 Yorumla
+1 yılKimsenin kimseye saygısı yok ki :D
00 Yorumla
+1 yılerkek canlısı saygı ne bilmez
02 Yorumla- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
kendi cahilliğinle boğuş sen
+1 yılHayır duyulmuyor
00 Yorumla
+1 yılErkege bile duyulmuyor ki 😅
00 Yorumla- Arabalar konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yıltrafikte kimse kimseye saygı göstermiyor
00 Yorumla
+1 yılKadinlara ozel bir saygim yok herkese oldugu gibi
00 Yorumla
+1 yılbence yok hele motosikletliysen hiç şansın yok
00 Yorumla
+1 yılHayır yeterli saygı hiç kimseye gösterilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok ya ne saygısı arada tek tük çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılTrafikte bile cinsiyetcilik yapıyorsunuz.1
00 Yorumla
+1 yılKadınlar araba kullanmak da sıfırlar
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaFazlasiyla
00 Yorumla
+1 yılDuyulmuyor
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumla- Arabalar konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılAslaaa
00 Yorumla
+1 yılBence evet.
00 Yorumla
+1 yılMaalesef hayır
00 Yorumla
+1 yılAsla.
00 Yorumla
+1 yılDuyulmuyor
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılDuyulmuyor