Arabalar Üniversite öğrencisiyim, araba almayı düşünüyorum sizce peugeot 308 nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor araba alacağım yakında sizce peugeot 308 nasıl? sıfır alacağım Üniversite öğrencisiyim, araba almayı düşünüyorum sizce peugeot 308 nasıl? Cevapla Üniversite Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence çok güzel bir araba. Benimde aklımda böyle bir araba almak var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Al tabiki yaaarramma paran babadan geliyorsa porsche al üniversitede geliyorsa bu tenekede iş görür çiçek kafası hayırlı olsun şimdiden 0 0 Yorumla
Raslanti6735 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Düşünmeden al derim kardesım bmw ayarında bir havan olur 0 0 Yorumla
JaleBakar Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Burslu mu okuyorsun?🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl devletteyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence çok güzel bir araba. Benimde aklımda böyle bir araba almak var
Al tabiki yaaarramma paran babadan geliyorsa porsche al üniversitede geliyorsa bu tenekede iş görür çiçek kafası hayırlı olsun şimdiden
Düşünmeden al derim kardesım bmw ayarında bir havan olur
Al al araba iyidir evlat
Burslu mu okuyorsun?🤣
devletteyim
beğeniyorum güzel
İyi bence
Tipi güzelmiş