pejo 308 almaya karar verdim hafta içi bayiye gidiyorum sizce nasıl özellikleri. Otomatik vites Geri görüş kamera Cam tavan Hayalet ekran 7 inc dokunmatik ekran kısaca en önemli özellikleri bunlar. Bu fiyata bu özellikleri olan c segmentinde başka bir araba bulamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Golf varken buna para vermeyin bence, ben bir çok arabayı kullandım. Hatchback seviyorum içlerinde en iyisi golf bana göre
0|1
0|0
Soran
1 ay
Sağol kardeşim yorumun için. Uzun yıllar hep manuel araba sürdüm ama artık bende konforun tadını çıkarmak istiyorum. İlk önceliğim otomatik vites. Golfde şu an bayide sıfır araç yok ikinci el galeriler ve al sat yapan kişilerde var onlarda sıfır ve otomatik olanlara 300 yazmışlar bende zaten o kadar para yok bir kısmı için kredi kullanıyorum. İkinci ele de güvenemiyorum elimdeki para ancak 2014 model otomatik golfe yetiyor.
Bu araba tam bi efsane. Kesinlikle mukemmel. Ama tipi biraz sade ve eski gorunuyor. Ilk ciktiginda da tipi gosterissizdi. Tek kusuru bu
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Hayırlı olsun kardeş su b@k gibi ülkede su araca verdiğimiz paraya bak için acıyor güle güle kullan
0|1
0|0
Soran
1 ay
Sağol kardeş daha iyisi senin olsun inşallah. Malum araba bir ihtiyaç haline geldi. Piyasada 10 yaşında arabalara 100 - 150 bin lira istiyorlar hal böyle olunca bende bayi kampanyası ve kredisi ile sıfır alacağım.
Güzel tercih bence donanımı daha fazla zaten sıfır alıyorsun sorun çıkmaz Volkswagencilere bakma Peugeot'nun adı çıkmış sadece adamlar bakımlarını geciktiriyor kötü kullanıyor bu araba sorunlu diyorlar. Hayırlı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
110seat leon FR almak daha mantıklı sanki. Pejo markasına o kadar para vermezdim açıkçası hayırlı olsun. 👍
https://cdn2.honda.com.tr/assets/files/0ikDeD6RR21610017550347.pdf
Sağol kardeşim yorumun için. Uzun yıllar hep manuel araba sürdüm ama artık bende konforun tadını çıkarmak istiyorum. İlk önceliğim otomatik vites. Golfde şu an bayide sıfır araç yok ikinci el galeriler ve al sat yapan kişilerde var onlarda sıfır ve otomatik olanlara 300 yazmışlar bende zaten o kadar para yok bir kısmı için kredi kullanıyorum. İkinci ele de güvenemiyorum elimdeki para ancak 2014 model otomatik golfe yetiyor.
Anladım hayırlısı olsun inşallah
Sağol kardeş daha iyisi senin olsun inşallah. Malum araba bir ihtiyaç haline geldi. Piyasada 10 yaşında arabalara 100 - 150 bin lira istiyorlar hal böyle olunca bende bayi kampanyası ve kredisi ile sıfır alacağım.