Peugeot 106 quicksilver modelini tercih et derim. Daha yakışıklı bir arabadır. Bütçeni de sarsmaz patron. Yalnız Fransız araçları sıkıntılı olabiliyor.
Aile arabası arıyorum dersen opel corsa 1.3 cdti, Seat Ibiza, eski wolkswagen polo tercih edebilirsin. Hemen hemen aynı fiyat aralığında modellerdir.
Peugeot kullananlar hep bir hız canavarı oluyor trafikte :D yani hep öylelerine rastladım :( Alıp binince ruh değişimine uğruyorlar sankim. Normalde iyidir ama altı yere yakın olduğu için tümseklere dokunabilir geçerken.
bıber bu arabayı pek bılmıyom ama ataturk stadının karsısında sanayıde halıl ozturk peguetcı halıl dıyolar dusun yanı ona yolun duserse sor yardımcı oluyo herkese burak reıs caddesınde bıber ben 3 sanayıye takılıyom cunku genelde bu aralar takılmıyom artık bıber hayırlısı ınsallah bıber hakkında
Ustam herkezin kendine göre bir yorumu var ben kendime ait vardı vr çok güzrl bir arabaydı satıım satıma pişaman oldum araba görünüşte temez mekanikte sıkıntı yoksa gözü kapalı al derim pişman olmasın araba temizse eğer
Kronik sorunları gaz kelebeği, hararet, şanzuman ve vites geçişler sorunu bildiğim duyduğum bir de alt takımdan gelen sesleri var imiş bana sorsan binilecek araç değil.
Otomatik sanzimaninda kronik sıkıntı dışında rahatsızlığını duymadım Bir fransız kotudur efsanesi almış başını götürüyor ama şu an mercedes degil renault motoru kullanıyor
Motor ve mekanik olarak anlık arıza çıkarma potansiyeli yüksek bir araç. bir bakmışsın alttan bir yerden ses geliyor, bir bakmışsın suyu eksilmiş, bir bakmışsın bir yerden yağ damlıyo, bir bakmışsın hararet yükseliyor vs vs gibi. Onun haricinde motor performansı ve yol tutuşu günümüz C segmenti birçok araçtan iyidir (Symbol, Linda gibi).
Temizi bile şu anda 300-400 bin km’de olur onlar. Eski olduğundan sorun çok çıkarır ona alternatif olarak clio falan bakabilirsiniz ve ya dacia hiç değilse parça sorunu olmaz
Reis önce araç benzinli mi dizel mi kaç model kaç km de genelde bu kasalar yeni modellere göre daha az masraf açar ve parçası ucuzdur önemli olan baskı balatası motor durumu kaporta da çürük var mı
Fiat Marea olabilir Renault Megane olabilir Marea çok kral arabadır çabuk elden gidecek bir araba bakmayada özen göster öbür türlü satmakta zorluk çekersin
En İyi Cevaplar