Ankara Sincan'da yapılan kazada bir vatandaşımız TOGG'a arkadan çarptı. Talihsiz olayda arkadan hasar alan TOGG için en çok sorulan soru ise yedek parçaların nereden temin edileceği oldu.

Ankara Sincan'da yapılan kazada bir vatandaşımız TOGG'a arkadan çarptı. Talihsiz olayda arkadan hasar alan TOGG için en çok sorulan soru ise yedek parçaların nereden temin edileceği oldu.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Baya yerde servislikler verilmiş bile yedek parçasında da sıkıntı yok diyor servisler gemlikde ki fabrikasına gittim gördüm baya büyük
Bosch Car Servis ile anlaşma yapılmış. Parça temin edilir de, Volvo arkadan girseymiş heralde kâğnı gibi olacakmış araç
15 Mart 2023 tarihli haberde Bochautocar servisleri iel anlaşma yapılaCAK ama var mı yokmu belirsiz
Bosch Car Servis halleder kaporta bülümüne alırlar direkt
Dün gece bu soruyu bana abim sordu ben de burada sormuştum 😃
Tabiki servisine gidecek yedek parçası olmayan araç mı olur
bir tane servis adresi yazarmısınız lütfen
@çoktaumurumda biraz araştırırsan bulursun dostum
ben size soruyorum
Zira siz "Tabiki servisine gidecek yedek parçası olmayan araç mı olur?"yorumunu yaptınız
@çoktaumurumda nasıl yorum yapacağımı size mi soracaktım?
estağfurlluah ben yorumunuza göre yardım talep ettim ama verecek cevap olmayınca sonuç bu :D
@çoktaumurumda togg sahibi olsanız bilirdiniz arabanızı nerede tamir ettireceğinizi size açıklama mı yapayım burada şimdi
evet hala bekliyorum!!! benim aracımın servisi var ülke bazında değil dünya bazında haydi daha çok bekletem
@çoktaumurumda kendi aracını düşün ozaman
hayır ısrarla sizden TOGG servis ağı haritası bekliyorum
@çoktaumurumda ruh hastasımısın 😂 ben servis ağı var diye bir şey dedimmi
Tabiki servisine gidecek yedek parçası olmayan araç mı olur
bu yorum kimin :D :D :D? sen daha yazdığından haberdar değilsin yahu :D
@çoktaumurumda senin kuyruk acın bu ülkenin kendi arabasını yapabilmesi ben anladım seni
hala cevap bekliyorum benim kuyruğum yok ki acısı olsun ama sen birilerinin kuyruğusun belli oldu
@çoktaumurumda koskoca üretim ağı olan markanın yedek parçasını servisini mi akıl edemeyecek bu adamlar
Biraz araştırmasını öğren
@çoktaumurumda sana hesap mu vericem yazdıgım bir yorum nasıl zoruna gittiyse artık
Abartmayın ya sadece ufacık bi toggunmuş arkadan
Sincan'da olmasına zerre şaşmadım
Vuranı tutukladılar mı
😂😂😂😂
bitti o bitti hayatı kaydı siliviriye direk sen nasıl toggunursun :D
yok.
Geçmiş olsun 😅😅