Yetkili servise mi götüreyim, yoksa sanayiye mi? Ve ne kadar ücret çıkar? 😊
Araba xc60
Yetkili servise mi götüreyim, yoksa sanayiye mi? Ve ne kadar ücret çıkar? 😊
Araba xc60
yetkili servis parça başı işçilik yazıyor birde orijinal parça taktık hesabına çok çok kabarık fiyatlar çıkarıyor bence sanayiye git eğer ön arka komple değişecekse disklere de baktır çizik vs varsa onlara da torna yaptır mis gibi daha uygun fiyata bitirirsin işi ha birde sanayiye gisince söyledikleri parayı verme pazarlık yap bir kaç yerden fiyat al
öncellikle selam ben yetkili serviste çalışan bi tamirciyim eger yetkili servise gidersen aracına sadece balatalarına bakmazlar a dan z ye herşeyine bakarlar o yüzden hesap biraz kabarık gelebilir sanayiye gitmeni tavsiye etmem neden dersen sanayide işini özenerek yapmazlar hem serviste parçaların olası bir durumda garantisi falanda vardır
Araç yeni ve sizin sıfır aracınız gibiyse yetkili tabiki. Belki fazlaya mal olur ama iyi olur. Değilse sanayide varsa tanıdıklar oradan halledin. Arabaya göre değişir yani bu
Yetkili servise git sanayiye gitme bin pişmanım ben
Rica ederim.
Cevap
42Cevap
Bence yetkili servise götür
Yetkili servis çok pahalı yapar önerim şu parçaları yetkili servisten alıp sanayide taktır hem daha uygun olur.
Arabanın garantisi devam ediyorsa kesinlikle Volvo servis. Garantisi bittiyse hepsi aynı işçiliği yapıyor farketmez
O zaman kesinlikle sanayiye götürme ne olursa olsun yetkili serviste yaptır ne kadar tutacak ki sanki en fazla 3000 TL tutar
Ben yetkili servis taraftarıyım. Garantili olsun, içim rahat olsun dersen servis. Uygun olsun dersen sanayi.
Hangi şehir de yasiyorsun ona göre şuraya git diyelim
Anadolu yakası mi Avrupa mı
Nokta atışı yer diyeyim fazla para verme diye
Maddi durumuna göre hareket edebilirsin... Yetkili servis, hizmet paketine göre fiyatlandıracak ve pahalı olacaktır. Sanayi tipi ofislere gidersen daha uygun fiyat ve daha fazla ilgili hizmet verirler...
🌹
Bence sanaiye gotur servis iki katı hesap cikariyor
Servis daha rahat ama her şehirde volvo servisi yok ki
Volvon varsa servise git bence
Sanayide 5 tl serviste 12 bin tl olur
aracınız sıfır araçsa yetkili servise eski arabaysa sanayiye
Orjinal takiliyorsa sanayi mantıklı garanti surecindeyse servis
Rica ederim
Garantisi devam ediyorsa kesinlikle servis ama yoksa servis dışı yapabilirsiniz. Ve sadece fren balatasini dışarda yaptırsanız diskler Balata gibi teker aksamı garantiden çıkıyor diye biliyorum.
Sanayiye gidebilirsin balata değişimi büyük bir operasyon değil. Sanayiye gideceksen birisnin önerdiği yere git, yabancıya farklı fiyatlar çekerler.
Sanayi ye götür ya serviste ücret tuzlu olur arabanın herşeyini kontrol ederler sonrada kol gibi fatura çıkarırlar.
Kaç model?
Garantisi devam ediyor mu?
Xc60 ise sanayile uğraşma
Yetkili servise götür eminim çok iyi ustalar vardır ama fren olayı arabalarda en önemli ekipman
Düşünmene bile gerek yok yetkili servise git
Florya da Volvo servısinden ayrılma usta var oraya götür. Bir balataya 5-6 k yazar servis
Araba yeniyse, garantisi varsa yetkili servise götürmek zorundasın
Balata değişimi için servise gidip o kadar para vermenin bi anlamı yok bence
Yetkili servise götürün en azından garantili iş yapılsın , sanayi sizi yorabilir 😊
Saniye de tanıdık ıyi usta olmazsa yapamazlar. Yoksa servise gönder
Yetkili servise götürsen daha iyi bence ama ücret ne kadar çıkar bilemiyorum her şey malum anlık değişiyor 😊
Xc 60 binen bir kişi ne yspacagini gayet iyi bilir. Burada zenginim ayagi kasma
Xc60 kullanıyorsan arabayla ilgili tüm işlemleri de yetkili serviste yapmalısın.
sanayi ucuz olur derdim de artık hep pahalı araç model eski ise sanayide hallet
sanayiye götür ama dikkat et çarpılma :) bence sen servise götür temiz
Otomatikse 25 bin diyeyim ben 35 fe sen. Ama sanayi de yaoabilir servis daha çok alır
Lan araban milyonluk para hesabi mi yapcan :) ben 40000 tl maaşla alamiyom o arabayı götür servise baksinlar
Fren mi debriyaj mı
Arabana kıyamıyorum yoksa direk sanayi derdim malzeme orijinalse sanayiye gidebilirsin
Doğru sanayiye uğraşma servisle
Sanayiye git balata sonuçta
Servise götür o arabayı
Xc60 gibi bir araba servis disina cikmamali.
Servise götür
sanayıden balatayı al bi ustayla sadece iscilik anlaş hangi sehirdesın kı
Kaç model araç.
Garantisi yokmu aracın
Sanayiye goturdugun gibi garantiden çıkar. pahalida olsa servisten şaşma
Xc60 ın olmadığına adım tibi eminim
Sağ koltuğuna oturursan şaşarım
Nası ya :D
volvo mu asla götürmem sanayiye
Götürme 👍😃
servis tabikide
aracınızla ilgil bir sorum var mesaj atamadım size siz yazar mısın