Aracımda kaçak akım vardı aküsü bugün tamamen bitmiş kapılar açılmıyor araca giremiyorum akü bagajda akücü arasam değişim yapabilir mi ne yapmam lazım?
3 ay
Öncelikle geçmiş olsun arabayı anahtarla açman lazım sonra ya akü takviyesi araç manuel Vitesse ittererek de çalışır ya da akucu cagirirsan oda halleder ama akım sorununu cozmelisin
Kapılar komple kilitliyse önce manuel açmayı denemen lazım 🔑
Anahtarın üzerinde küçük metal bir kısım olmalı, onu çıkarıp sürücü kapısındaki gizli kilide sokuyorsun. Çoğu araçta kapı kolunun yanındaki plastik kapağın altında oluyor. Açabilirsen akücü gelip takviye ya da değişim yapar, sorun kalmaz ⚡
Manuel de açılmıyorsa; çekici ya da o modelden anlayan usta şart. Bazı araçlarda kaput altından veya ön taraftan takviye noktası oluyor. Modeli yazarsan daha net yönlendiririm 🚗💬
Cevap
6Cevap
Çilingir de lazım kapyi açması için anahtar ile açılıyor mu kapilar
Bagajı açabilir mi çilingir
Acar da bagajda ne aküsü ya hangi marka bu araba ilk defa duydum kaputun altımda olur normalde
bmw varta akü
Acar çilingir
önce çilingir sonra akücü o zaman baya zaman kaybedcem kendim açamaz mıyım bagaji bi şekilde
Anahtarın açar aslında
Direk akuyu değiş. Akü olduğuna emin misin marş basmayı dene. Belki anahtarın pili bitti?
aküden eminim kaçak akım vardı zaten
Ya sen yinede akucuyu ara gelsin baksın belki anahtardandir. normal anahtarla ac kontağı bas bakalım çalışmasa akucu çağır.. İstanbul'da misiniz
Marka model. nedir arabanin
bmw f30
Kanka akü on kaputta değil mi?
bagajda takviye bölümü kaputta
Kanka arka koltuktan ordaki arka kilidi açar akucu. sen akucu çağır o halleder. sıfır akuden takviye yapar bagajında açar o.. sen akucu direk çağır durumu telefonda anlat ona göre gelir hazırlıklı o
saat geç oldu bi de açık olanlar sadece akü satışı yapan yerler takviye için özel gelmezler diye düşünüyorum akü takviye yok yani o yüzden emin olamadim takviye yapar mı diye
Yapar takviye yeni akuden zaten kabloyla takviye yapicak hemen yanı ugrasmicak. Istanbulfamisin
Araç anahtar ile açılmıyor mu.
uzaktan açılmıyo mekanik anahtarla sadece ön kapıyı açabilirim belki onu denicem ama akü bagajda
bagajı nasıl açıcam açabilirsem akücü çağursam yerinde değiştirebilir mi aküyü
Bagaj anahtarla açılıyorsa evet gelir değiştirir.
Bagaj açılmıyo ön kapı sadece mekanik anahtarla açılırsa onu denicem
Zaten ancak Mekanik anahtarla açılır. Oradan da diğer yerler açılır. Sabah akücüyü çağırır değiştirtirsin. Ama araçta elektrik kaçağı var mı yok mu mutlaka akücüye test ettir. Hatta çağırırken baştan söyle ona göre yanında test aleti getirsin .
sol ön kapıyı açtıktan sonra bagajı nasıl açıcam genelde nerde oluyo arka koltuktan ulaşabilir miyim
Ona akücü ulaşır sen rahat ol. Sen dediğim gibi adamı çağırırken araçta elektrik kaçağı var mı diye test ettir gelirken test aleti getirsin özellikle söyle bunu.
Amahtarla aç kapıyı
Aynı anahtarla bagajıda açabilir, takviye yaptırabilirsin
İyi akşamlar nerde yaşıyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?