Genele bakarsak sanayiye götürüp daha az maddi zararla halledebileceklerini umuyor sürücüler fakat sanayiden çıktıktan sonra araba kişinin başına daha büyük işler açıyor.. Bu sebeple ben servisten yanayım diyebilirim.. Keyifli günler..
Öncelikle günaydın, Ben genelde aracımı sanayide bu işin ehli insanlara götürüyorum. Çünkü servise götürdüğümde çok kazık yemiş insanları gördüm. Örneğin genel bakım zamanında yağ değişimi yapıldı denildiği halde değiştirilmediği gibi bir kaç kandırmacalara denk geldim. O nedenle güvendiğim ya da inandığım çevreme götürmek en doğrusu diyorum.
Hellö! İmkanım varsa servise götürmeyi tercih ederim eğer yoksa babama teslim ederim gözüm kapalı o sanayiye bildiği tanıdığı güvendiği ustaya götürür zaten😄
Sanayiye götürmek arabayı tamamen ustanın o günkü psikolojisine emanet etmektir. Hiç bir hak iddia edemeyeceğimiz bir yerdir. Adam arabanın aküsünü çıkarıp geldiğinde yoktu dese hiç bir şekilde ikna edemeyeceğiniz bir yer. Parça değişiminde de ne taktığını asla bilemezsiniz. Bu yüzden servisi tercih ederim
Sanayiye götürüyorum. Sanayide çıkma yedek parça kolay bulunuyor ve tamir maliyetleri servislerden daha ucuza yapılıyor. 21 yaşındaki arabama servis nasıl baksın?
servis 2 katı bu yoklukta ekonomik krizde servise uğramam. 4 senedir aracım var iyi bir usta buldum herseyde ona gidiyorum. oojinal olsa ne olacak sankı altımız da son model passat var :)