Hangisini tercih ediyorsunuz ve neden?
Ben sanayideki ustama yaptırıyorum onu aldatamiyorum maalesef:)

Hangisini tercih ediyorsunuz ve neden?
Ben sanayideki ustama yaptırıyorum onu aldatamiyorum maalesef:)
Benim çocukluk arkadaşımın sanayide kendi dükkanı var.
Ben aracimin senelik bakımları için gerekli malzemelerini alıp, dükkana gidiyorum.
Dükkanda 4 tane arac kaldıraç asansörü var.
Kendim yapıyorum hepsini.
Neredeyse usta oldum sayilir. :)
Geçen motorda hava tabancasinin altına hazne takip mazot doldurup motoru bile yıkadım. Üstüne bir de kuruttum. At gibi oldu benim araç... :)
Geçen sene arkadaşla Sivas'a gittik orada tesadüf araç yatak sardı. Kaldık orada sanayide tanıdık vardı ama bayram olduğu için heryer kapalı tanıdığı aradık dedik yapar mısın? Yaparim ama dedi sizde yardim edeceksiniz. Girdik bayramın 2. gunu 3 gün boyunca sanayide motoru indirdik açtık Euro6 motordan parçaları söktük euro5 motora uyduğu kadar gömlekleri yatakları değiştirdik kaldırdık motoru calistirdik arabayı. Biz bu işi seviyoruz erkek milleti olarak keyif alıyoruz kardeşim :)
Bravo kolay iş değildir:) evet kesinlikle seviyoruz.
Hah tam senlik hadise (biliyorsun konuyu) şaşmazdaki servis gayet iyi tanıyor ailecek bizi, artık “yine hangi saçma sapan bakım için geldiler acaba?” Diyorlardır bize😁
Hahahah gayet iyi bilirim:) gelmişken şunlara biraz iteliyim demeleride cabasi:)
Yetkili servis
En yetkili servis sensin kanka :)
Ulan sanayide ki ustaların insafı var en azından sana gelirsek sonumuz ne olur bilmiyorum:)
Cevap
3Cevap
Sanayideki ustaya yaptırıyorum. Malum servisler hem çok pahalı hem de 20 yaş üstü arabama bakmazlar takıntım tavan.
Yetkili servis
Ben değil ama eniştem evet arabamı sanayideki ustaya emanet ediyor kazık yiyorum ama olsun seviyoruz
Ahahah o kazığı yemesek olmaz zaten. Anlasan da adamlar öyle bir hikaye sunuyor ki bile bile yiyosun o kazığı:)
Sanayi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?