Günümüzde bir çok ülkede ve ülkemizde kadın sürücü sayısı oldukça fazla. Hatta öyle ki artık taksi dolmuş ve otobüs bile kullanıyorlar. Can alıcı soru ise şu😂 kadınlar mı erkekler mi daha iyi kullanıyor? 😎 Kadın sürücülerin dikkati ve özeni çoğu zaman tercih sebebi… birçok erkek meslektaşını işinden edeceğe benziyor 🤓
Toplan KS! 😎 Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha iyi araba kullanıyor 😁?
Yeni ehliyet sahibi değilse şayet , kadınlar çok çok dikkatli ve mükemmel araba kullanıyorlar. Tüm trafik kurallarına uyuyorlar. Hiç bir kadın sürücünün bugüne kadar makas attığını veya kırmızı ışıkta geçtiğini görmedim. Gece yol boş olsa bile kırmızı ışıkta bekliyorlar. 👍🏻
Biz kadınlar daha dikkatli ve özenli kullanıyoruz. Bunun en büyük sebebi erkekler kendini dünya'nın en iyi sürücüsü olarak görüyor ve hata yaptıklarında suçu başkalarında arıyor. Erkeklere oranla kurallara daha çok uyuyoruz ve daha az agresifiz. Erkekler kadar fevri ve hızlı hareket edememiz doğru olabilir. Fakat kadın sürücüler erkeklere oranla çok daha sakin, uysal, dikkatli, özenli ve en önemlisi terbiyelidir. Trafiiği bile güzelleştiriyoruz bee..🌼
Tır şoförü bile olmayı başaran kadın mevcut. Bireysel yetenekler belirler yine iki cinsi de. Şu kadın ve erkek arasında kabiliyet farkı yok başta bunu anlarsak hepimiz için daha zekice olur.
Aslında herkes arasında bir kabiliyet farkı var… kimi iyi araba kullanır kimi iyi motor kullanır kimi iyi gitar çalar. Yalnızca bunu kadın erkek olarak sınırlamamak gerekir. Kadın kadın, erkek erkek, kadın erkek şeklinde düşünmemek gerek 😉
Soru olarak sorulması bile yanlış , çoğu kadının koltuğa oturuş pozisyonu bile cevabı söylüyor zaten. Hele bir de koltuğu ön cama kadar dayayıp direksiyon manevrası yaparken cebelleşmeleri ve park etmelerini saymıyorum :) Ama iyileri de var yanlış anlaşılma olmasın da çoğu maalesef örnek verdiğim gibi
ben 40 yıldır araba kullanmıyorum ama direksiyon hocam da söylemistir ve diğer insanlar söyledi bunu direksiyon kabiliyetim çok iyidir sağ olsun babam 6 yaşında bunu kazandırttı bana 😂