Arabalar 2 ay Jantta hangi renk daha iyi? AndromedadanbirkızFenomen Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Ilkini beğendim ama ikinciyi görünce kafam karıştı. Jantta hangi renk daha iyi? Cevapla 33 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
onur26vwFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Arabalar konusunda 7,9b cevap paylaştı. Birincisi daha güzel. İkincisini beğenmedim, alma. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Arabalar konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence birincisi daha güzel hem siyah hem pembe aslında mor olsa daha güzelmiş ama bu iki renkte oldukça güzel bence. 1 2 Yorumla Andromedadanbirkız 2 ay Arabaya hiç uymuyor ikiside ama çok direttim shsjs pembe olsun diye Barış_LonelyForever 2 ay Yani şirin ama sen bilirsin dfdsf o zaman düz siyah daha iyi
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 87% 2 ay Gözlerim kanadı. Sececek olursak tavsiyem ilki. 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Arabanın ne olduğuna bağlı böyle renkli ve desenli jant her araca yakışmaz ki 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 75% 2 ay Sol. Her daim solun izindeyiz 0 1 Yorumla Andromedadanbirkız 2 ay Ince olmuş Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Arabalar konusunda 315 cevap paylaştı. Kırmızı pembe bozar bizi 0 0 Yorumla
OtuzlarındaBirAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Kaç inç bunlar 0 2 Yorumla Andromedadanbirkız 2 ay Değişiyor ona göre getirtiyorsun Yorumla OtuzlarındaBirAdam 2 ay Bence sağdaki tek renk güzel Yorumla
BakireTaavuk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Arac ne? 0 10 Yorumla Andromedadanbirkız 2 ay Bmw 118i Yorumla BakireTaavuk 2 ay Renk beyazsa soldakı Yorumla Andromedadanbirkız 2 ay Kırmızı Yorumla BakireTaavuk 2 ay Soldaki jantın pembesi beyaz olsa ya da siyah olsa tamamen cok iyi olurdu Yorumla Andromedadanbirkız 2 ay Ama pembe istiyorum 🥺👉🏻👈🏻 Yorumla BakireTaavuk 2 ay Biz piyasadıyız valla aşko kuşkolardan fazla anlamayız 😀 Yorumla Andromedadanbirkız 2 ay Aşko kuşko değilim Yorumla BakireTaavuk 2 ay Pembe jant alıyosun aracına değilsen bile öyle gözüküceksin habern olsun 😀 Yorumla Andromedadanbirkız 2 ay Her pembe aşko kusko olmuyo Yorumla BakireTaavuk 2 ay Tamam apla bana bıye kızıyon 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Birincisi daha güzel. İkincisini beğenmedim, alma.
Bence birincisi daha güzel hem siyah hem pembe aslında mor olsa daha güzelmiş ama bu iki renkte oldukça güzel bence.
Arabaya hiç uymuyor ikiside ama çok direttim shsjs pembe olsun diye
Yani şirin ama sen bilirsin dfdsf o zaman düz siyah daha iyi
Gözlerim kanadı. Sececek olursak tavsiyem ilki.
Arabanın ne olduğuna bağlı böyle renkli ve desenli jant her araca yakışmaz ki
İkinci diyen dusmandir. 1. Güzel
Sol. Her daim solun izindeyiz
Ince olmuş
1. Diğeri çok pembedir
İlki bence, siyah olmalı. 😂
Vişne çürüğü daha ideal
Kırmızı pembe bozar bizi
Siyah turuncu lacivert
İlla ikisinde biri ise soldaki sanki
İlki
Birinci çok güzel