Siyah oje mi?
Mürdüm oje mi?
Ben oyumu mürdüm den yana kullanıyorum.
Mürdüm oje mi?
Ben oyumu mürdüm den yana kullanıyorum.
Mürdüm
Siyah
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siyah daha çok severim ama fotoğraflara göre, mürdüm daha güzel durmuş.
-Gecen bol olsun.-
Ya bu ten rengine göz rengine saç rengine o gün ne giydiğine göre değişir
Bir soru sorduk cevap ver işte detaya girme ruh hastası. 😃😃
Günlük hayatta kullanacağını varsayarak ve içimizi karartmamanı dileyerek mürdüm dedim. Ama uygun kombin yap lütfen. Gözlerimiz kanamasın. Olur mu
hergün kullanmıyorum zaten.
O filmi izledin mi
Sucker Punc mı tabii ki de efsaneeeee
Filmin sonunda üzüldüm biraz ya. Herkes o sarı çiyan için feda oldu
sende filmi anlamayanlardansın dostum. 😳
Hele bir anlat ya. Ben anladım filmi herkesin bir görevi var seninki de hayatı yaşamak dediler. Kızı gönderdiler. Kız gitti komutanın servisine bindi falan
Ben anlatayım sen sonra tekrar izle anlarsın.
Babydoll ilk akıl hastanesine gittiğinde herşey normal. Adam para teklif ediyo orada Swret Pea tiyatro sahnesinde normal deli doktor kadında gerçekten doktor sonra adam lobotomi yapicaz falan diyo sonra kızlar geliyo asıl konuyu burada ve sonunda veriyor sonunda da doktor kadın ben izin vermedim diyor o bıçak sapladığı adamda kızın üstüne gidiyor diğerleri ben bu kıza daha fazla zarar vermek istemiyorum diyor. işin özeti kız lobotomi doktorunu kafasında bekaretini alıcak bir kumarbaz olarak hayal ediyor ve savaşıyor diğer kızlar gerçekte yoklar Babydoll'un hayal ürünü ve o da kendi kurtulamayınca sweet pea'i kurtarıyor o onun kurtarıcısı oluyor.
Şaka mı yapıyorsun diğer kızlar da mı hayal ürünü
Sadece Babydoll ve SweetPea gerçek o dans ettiren kadın aslında psikiyatri O sahipleride aslında akıl hastanesinde çalışan
O kadın psikiyatrist onu anladım. O sahipleri de bıyıklı şerefsiz işte o da aslında cano işte kızları satıyor millete
aslında satmıyor taciz falan ediyorlar kızlara o hayal dünyasında orayı farklı bir yer olarak yaratıyor lobotomi doktoru gelmeden kaçmaya çalışıyor ama kafasında bekaretini alacak bir kumarbaz olarak canlandırıyor.
Çok karışık ya sen nerden anladın
Ben sürekli film izleyen bir insanım bir de filmleri yalnız izlerim karanlıkta pür dikkat
Bende öyleyim de anlamadım orasını bide iki üç kere izledim o filmi yani nerden çıkardın bütün bunları anlamadım
Sen tekrar izle ilk başını ve sonunu özellikle
Neyse oje mürdümdü bu arada 😄
ahahhah nereden nereye.😃😃
Aynen biraz daha uzatırsak yönetmenin Doğum yerini bile bulabiliriz belki 😄
Cevap
18Cevap
Patlıcan moru bence 😛
Mürdüm çok hoş geldi 😉
Ne siyah ne mürdüm yaşasın nude tonlar💪
Morun asaleti hep başka.
Mürdüm delisiyim bir de rujla tamamlandiysa 🙃
Oo ben o mürdümün numarasını alabilir miyim