Güzellik & Bakım Hangi ruj rengi daha güzel? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Görseldeki Hangi ruj rengi daha güzel?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper soru mersi Hangi ruj rengi daha güzel? Cevapla Ruj Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Birincisi güzel 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ten rengine göre değişir.. orta en alt benim sevdiğim renktir.. senin favorin hangisi.. 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 5 ve 8. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güzel seçim.. ikisi de sana yakışır.. Yorumla
athlete21 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Mat ruj güzel değildir edacım kadından kadınlardan daha iyi biliyorum bunu hakeza erkeklerdende. Fitness ilgi alanım olduğu için Kilo boy oranı body giyim uyum tarz bunlarıda kapsıyor 1 10 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne alaka Yorumla athlete21 +1 yıl Alaka olarak hiçbiri güzel değil hepsi mat çünku Yorumla Edameda06 +1 yıl Yahu ben rengi soruyorum sadeceeğ Yorumla athlete21 +1 yıl Biliyorum parlakta sorsan cevabım farklı olurdu dudakta güzel durmayan rengi nasıl seçeyim ya güzel diye Yorumla Edameda06 +1 yıl Puff tamam zevksiz şey Yorumla athlete21 +1 yıl Şu an p görselin şıklarda olsaydı Yuvarlak icine alırdım dudağını 🪶 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hımm mersi Yorumla athlete21 +1 yıl Aynı anda yazmışız belliki zevksiz şeyden mersiye u dönüşü ☺️ dudaklarıni beğeniyorum onlarıda mat ağır renklerle bozma be eda Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam olur Yorumla athlete21 +1 yıl tamam Olur İroni değildi demi. Yorumla
meraklıbimelahat Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Soldan sağa 3. Ve soldan sağa çapraz çizerken ortadaki harika tam benlik 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl En üst 3. Fotoğraf daha güzel ama her ten rengine yakışmaz. 1 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tabii ki kırmızı. Kırmızının üzerine güzel bir ruj bilmiyorum. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl En alt sıradan ortadaki ve onun sağ çaprazındaki renkler. 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl bordo tonları farklı bir hava katıyor hem asil hem gotik 1 0 Yorumla
Dilan6518 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Hepsi ateşli harika duruyor tabi yakışan sürerse 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kırmızı, pembe, beyaz ve siyah renkler iyi 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. 1. olan güzel 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. 1 ve 2 1 0 Yorumla
askozanaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 11111 1 1 Yorumla Doktormhmtt +1 yıl Merhaba hemşire Hanım Yorumla
Marianaa009 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl 5 hoş 1 3 Yorumla Marianaa009 +1 yıl Hoş 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hoşbeş jdjdjd Yorumla Marianaa009 +1 yıl Canım çekti şu an Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Birincisi güzel
ten rengine göre değişir.. orta en alt benim sevdiğim renktir.. senin favorin hangisi..
5 ve 8.
güzel seçim.. ikisi de sana yakışır..
Mat ruj güzel değildir edacım kadından kadınlardan daha iyi biliyorum bunu hakeza erkeklerdende.
Fitness ilgi alanım olduğu için Kilo boy oranı body giyim uyum tarz bunlarıda kapsıyor
Ne alaka
Alaka olarak hiçbiri güzel değil hepsi mat çünku
Yahu ben rengi soruyorum sadeceeğ
Biliyorum parlakta sorsan cevabım farklı olurdu dudakta güzel durmayan rengi nasıl seçeyim ya güzel diye
Puff tamam zevksiz şey
Şu an p görselin şıklarda olsaydı Yuvarlak icine alırdım dudağını 🪶
Hımm mersi
Aynı anda yazmışız belliki zevksiz şeyden mersiye u dönüşü ☺️ dudaklarıni beğeniyorum onlarıda mat ağır renklerle bozma be eda
Tamam olur
tamam Olur İroni değildi demi.
Soldan sağa 3. Ve soldan sağa çapraz çizerken ortadaki harika tam benlik
En üst 3. Fotoğraf daha güzel ama her ten rengine yakışmaz.
Tabii ki kırmızı. Kırmızının üzerine güzel bir ruj bilmiyorum.
En alt sıradan ortadaki ve onun sağ çaprazındaki renkler.
bordo tonları farklı bir hava katıyor hem asil hem gotik
Hepsi ateşli harika duruyor tabi yakışan sürerse
baştaki tercihim
1 ,2 5i sevdim
Benim tercihim 5
En üst ikinci fotoğraf kırmızı ruj
1, 4, 6 ve 8 numara 💋👌❤️
En alt sıra 2 ve 3 💋💄
Kırmızı, pembe, beyaz ve siyah renkler iyi
Nude tonlar daha güzel
Doğal dudak rengi
İlk sıra 1. İkinci sıra komple