bildiğiniz elinde tornavida ile parçalıyor arabayı :D video altta..

bildiğiniz elinde tornavida ile parçalıyor arabayı :D video altta..
Zaten ben kimseyi aldatmam yani benim için sevdiğim kadın benim için her şeyden önemlidir bu yüzde bırak aldatmayı aldatmayı aklımın ucundan bile geçirmem. aam zaten bu tür bir şey yapması normal tabi ki de yani aldatmış ve üzerine nasıl tepki vermesini bekliyordu ki? az bile yapmış genelde her zaman aldatıldıkları zaman kadınlar erkeklerin peşlerinden koşardı ilk kez bir kişi aldatıldığı zaman bu tarz bir tepki vermiş bence güzel olmuş. yani sonuç olarak bir kişiyi seviyorsanız onun yanında olursunuz aldatmazsınız hiç bir şekilde
Kadına şiddete karşıyım ama dünya para verip aldığım gözüm gibi sakındığım arabama böyle bişey yapsa net dayak yer çocuk oyuncağı değil bu gitsin triplerini başka şekilde atsın araba çizmek ne mk mahkemeye veririm kuruşuna kadar alırım
Boşuna vakit enerji kaybı hayatından silersin yoluna bakarsın arabayı çiz camı kır evi bas bıçakla tabanca sık ya bırakın işinize gücünüze hayatınıza bakın gebersin bensizlikten derim yoluma devam ederim...
2 kere aldatıldım ikisinde de hiçbir şey yapmadım direk silip attım üçüncü olursa ben böyle şansı seveyim diyip isyan edebilirim 😂 ama araba parçalama fikri çok cazip 😂kalp öyle parçalanmaz bak böyle parçalanır konulu çalışma 🤣🤣 sevdim bunu.
Köprü altında çok takıldığın belli oluyor, çok ucuz laflar ediyorsun git biraz daha çalışş köprünün altında 😂😂😂
Bir tarafını keser eline veririrm kalkıp beni tehdit ediyor bilmem ki kimin evladı 🤔🤔
Allahım üçüncü ben olayım da koynun dan cikmayim şu kızın ne olur Ya Rabbi.
Gökten kemik yağacak mı bakalım🤔
Cevap
34Cevap
Aldatmazdan böyle durumlar yaşanmaz 🤣 hadi aldattın diyelim ki , düşmanımin başına dahi getirmesin rabbim böyle bir durum. Ektiğini bicmesi gerekir insan değil arabayı parcalamak aldatanida içine atıp yaksın , aldatanda cezasını çekip yansın. O kalpteki ateş ve acı kolay bir durum değil
Niye arabasını parçalıyor.
Tekrar eski haline gelirki.
Gidip sıkıverse kafasına.
Aldatma konusunda gözden kaçırılan bir şey var hatırlatmak isterim.
Kadın erkeğe göre partnerini daha fazla aldatıyor.
2004 den bu yana turizm soktorunde çalışıyorum.
Resepsiyon görevlisiyim.
Amacım erkek cinsini savunmak değil yanlış anlamayın ama kadınlarda masum değil.
Sevgili olayı umurumda olmaz. Çünki ben sevgiliye çok özveride bulunmam. Ama kocamsa onunla işim bittiğinde o beni kendi boşar, araba neymiş. Aldatacaksada lütfen öğrenmememi sağlasın. Bu yaştan sonra hıncımı almadan bırakmam
İyi yapmış ellerine sağlık.
Ama ben olsam yapmazdım orası ayrı : )
Ben suçluysam susarım genelde.
Tepkisiz kalırdım yani.
Ama arabama dikkat ederdim sonrasında bir daha yaşanmaması için.
Arabanın ne suçu var kız kızmakla haklı tabiki herifin yaptığına bak aldatmak nasıl Şeref yoksunluğu sevmiyorsan başta sevgili olma kızla ama kızın arabaya verdiği zarar doğru değil
İntikam almak istemiş kız
Adam dava etseydi bol kazançlı cıkar 2 arabayi alirdi hatta hahahah kizlar gelmeyinbu oyunlara jahaha takmayin yolunuza bakin85 milyonda bi bunami kaldiniz
Olay trde mi olmuş videoyu izlemedim üşendim sjjs
olise verir değer kaybı dava sı açardım parasıyla arabanın modeli yükseltip yeni hatunu evinin önüne çekerdim arabayı yiyişirdim kapısının önünde görsün diye sonra kendine saplardı tornavidayı
Yeni kız da seni aldatır ve yaşattığını yaşarsın
@Croyz1n26 alla aalla niye karaktersiz oldum şimdi
@sudesiyahseven lan ne linç ediyonuz geyik yaptık
Neyse seninle de geyik yaparlar. O zaman görürsün
@sudesiyahseven peki
Bide hakliymişim gibi tepki veremezdim herhalde
Kendine saygısı olmayan ezik hareketi yüzüne bile tukurmem ne kinustirurum nede tek kelime etmem hanım gibi döner arkamı giderim
Abartmış bence. Tamam kolay değil yaşadığı. Adamın yaptığı karaktersizlik. Ama bu kadarı fazla.
Saçma , öyle bir adamı adam yerine koyupta bu kadar öfke yaşamam. Umrumda bile olmaz, olamadı da 😏
Aklıma direkt bu şarkı geldi
https://youtu.be/TbhqAdA7X_4Her ne olursa olsun benim maddi olarak eşyama zarar veren birisine böyle bir ispat sonucu mahkeme kararı ile tazminat davası açardım.
Erkeklerin damarına nasıl basarsın! Kız bunu iyi biliyo.. yaptığı şey kesinlikle korkunç olsa da şuradaki yorumlarda bir o kadar ürkütücü..
Pekmhoş sknuçlar doğurmazdı. Tama aldtamak da doğru değil hem de sevgiliylen ama bu yaptığı da doğru değil
Bu tepki kişinin öfke kontrolünü yapamadığının belirtisi. Haklı ama tepki yanlış.
Terapi gibi geldi ama keşke arabadan inip biraz daha zarar verseydi😂
Böyle bir şey yapmazdım. Onun yerine ondan ayrılırdım.
saygısızca davranış asla kabul edilemez
yapacaksan kendisine yap eşyasına zarar vermek acizliktir
Benim öyle yavrum olacak da aldatır mıyım? İki bacağının arasından çıkmam
En İyi Cevap