bildiğiniz elinde tornavida ile parçalıyor arabayı :D video altta..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u1 yıl
Zaten ben kimseyi aldatmam yani benim için sevdiğim kadın benim için her şeyden önemlidir bu yüzde bırak aldatmayı aldatmayı aklımın ucundan bile geçirmem. aam zaten bu tür bir şey yapması normal tabi ki de yani aldatmış ve üzerine nasıl tepki vermesini bekliyordu ki? az bile yapmış genelde her zaman aldatıldıkları zaman kadınlar erkeklerin peşlerinden koşardı ilk kez bir kişi aldatıldığı zaman bu tarz bir tepki vermiş bence güzel olmuş. yani sonuç olarak bir kişiyi seviyorsanız onun yanında olursunuz aldatmazsınız hiç bir şekilde
https://www.youtube.com/embed/nfs8NYg7yQM00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Kadına şiddete karşıyım ama dünya para verip aldığım gözüm gibi sakındığım arabama böyle bişey yapsa net dayak yer çocuk oyuncağı değil bu gitsin triplerini başka şekilde atsın araba çizmek ne mk mahkemeye veririm kuruşuna kadar alırım
00 Yorumla
Boşuna vakit enerji kaybı hayatından silersin yoluna bakarsın arabayı çiz camı kır evi bas bıçakla tabanca sık ya bırakın işinize gücünüze hayatınıza bakın gebersin bensizlikten derim yoluma devam ederim...
00 Yorumla
- 1 yıl
2 kere aldatıldım ikisinde de hiçbir şey yapmadım direk silip attım üçüncü olursa ben böyle şansı seveyim diyip isyan edebilirim 😂 ama araba parçalama fikri çok cazip 😂kalp öyle parçalanmaz bak böyle parçalanır konulu çalışma 🤣🤣 sevdim bunu.
05 Yorumla- 1 yıl
Köprü altında çok takıldığın belli oluyor, çok ucuz laflar ediyorsun git biraz daha çalışş köprünün altında 😂😂😂
- 1 yıl
Bir tarafını keser eline veririrm kalkıp beni tehdit ediyor bilmem ki kimin evladı 🤔🤔
- 1 yıl
Allahım üçüncü ben olayım da koynun dan cikmayim şu kızın ne olur Ya Rabbi.
- 1 yıl
Gökten kemik yağacak mı bakalım🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
34Cevap
Aldatmazdan böyle durumlar yaşanmaz 🤣 hadi aldattın diyelim ki , düşmanımin başına dahi getirmesin rabbim böyle bir durum. Ektiğini bicmesi gerekir insan değil arabayı parcalamak aldatanida içine atıp yaksın , aldatanda cezasını çekip yansın. O kalpteki ateş ve acı kolay bir durum değil
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Niye arabasını parçalıyor.
Tekrar eski haline gelirki.
Gidip sıkıverse kafasına.
Aldatma konusunda gözden kaçırılan bir şey var hatırlatmak isterim.
Kadın erkeğe göre partnerini daha fazla aldatıyor.
2004 den bu yana turizm soktorunde çalışıyorum.
Resepsiyon görevlisiyim.
Amacım erkek cinsini savunmak değil yanlış anlamayın ama kadınlarda masum değil.10 Yorumla - m1 yıl
Sevgili olayı umurumda olmaz. Çünki ben sevgiliye çok özveride bulunmam. Ama kocamsa onunla işim bittiğinde o beni kendi boşar, araba neymiş. Aldatacaksada lütfen öğrenmememi sağlasın. Bu yaştan sonra hıncımı almadan bırakmam
00 Yorumla - u1 yıl
İyi yapmış ellerine sağlık.
Ama ben olsam yapmazdım orası ayrı : )
Ben suçluysam susarım genelde.
Tepkisiz kalırdım yani.
Ama arabama dikkat ederdim sonrasında bir daha yaşanmaması için.00 Yorumla Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Arabanın ne suçu var kız kızmakla haklı tabiki herifin yaptığına bak aldatmak nasıl Şeref yoksunluğu sevmiyorsan başta sevgili olma kızla ama kızın arabaya verdiği zarar doğru değil
01 Yorumla- 1 yıl
İntikam almak istemiş kız
- 1 yıl
Adam dava etseydi bol kazançlı cıkar 2 arabayi alirdi hatta hahahah kizlar gelmeyinbu oyunlara jahaha takmayin yolunuza bakin85 milyonda bi bunami kaldiniz
01 Yorumla- 1 yıl
Olay trde mi olmuş videoyu izlemedim üşendim sjjs
Arabalar konusunda 551 cevap paylaştı. olise verir değer kaybı dava sı açardım parasıyla arabanın modeli yükseltip yeni hatunu evinin önüne çekerdim arabayı yiyişirdim kapısının önünde görsün diye sonra kendine saplardı tornavidayı
08 Yorumla- 1 yıl
Yeni kız da seni aldatır ve yaşattığını yaşarsın
- 1 yıl
Neyse seninle de geyik yaparlar. O zaman görürsün
Bide hakliymişim gibi tepki veremezdim herhalde
30 Yorumla- 1 yıl
Kendine saygısı olmayan ezik hareketi yüzüne bile tukurmem ne kinustirurum nede tek kelime etmem hanım gibi döner arkamı giderim
00 Yorumla - 1 yıl
Abartmış bence. Tamam kolay değil yaşadığı. Adamın yaptığı karaktersizlik. Ama bu kadarı fazla.
00 Yorumla - 1 yıl
Saçma , öyle bir adamı adam yerine koyupta bu kadar öfke yaşamam. Umrumda bile olmaz, olamadı da 😏
00 Yorumla - 1 yıl
Aklıma direkt bu şarkı geldi
https://youtu.be/TbhqAdA7X_400 Yorumla - 1 yıl
Her ne olursa olsun benim maddi olarak eşyama zarar veren birisine böyle bir ispat sonucu mahkeme kararı ile tazminat davası açardım.
00 Yorumla - 1 yıl
Erkeklerin damarına nasıl basarsın! Kız bunu iyi biliyo.. yaptığı şey kesinlikle korkunç olsa da şuradaki yorumlarda bir o kadar ürkütücü..
00 Yorumla - 1 yıl
Pekmhoş sknuçlar doğurmazdı. Tama aldtamak da doğru değil hem de sevgiliylen ama bu yaptığı da doğru değil
00 Yorumla Bu tepki kişinin öfke kontrolünü yapamadığının belirtisi. Haklı ama tepki yanlış.
10 Yorumla- 1 yıl
Terapi gibi geldi ama keşke arabadan inip biraz daha zarar verseydi😂
10 Yorumla - 1 yıl
Böyle bir şey yapmazdım. Onun yerine ondan ayrılırdım.
00 Yorumla - 1 yıl
saygısızca davranış asla kabul edilemez
yapacaksan kendisine yap eşyasına zarar vermek acizliktir00 Yorumla - 1 yıl
Benim öyle yavrum olacak da aldatır mıyım? İki bacağının arasından çıkmam
00 Yorumla Polisten uzaklaştırma kararı isterdim, kadın sayko çıktı Rıza baba.
00 Yorumla- 1 yıl
Olmamış hoş bir hareket değil, kendisiyle halletseymiş
00 Yorumla - 1 yıl
Arabamın ne suçu var Allah Allah gelsin beni parçalasın
00 Yorumla Ne saçma ne ergen haraketler. O yapmış bir aptallık sen asilliğini neden bozuyorsun ki 😒
00 Yorumla- 1 yıl
Dava açar arabamı yaptırırdım ama bu aldatma karşılığında haklı olduğumu göstermez
00 Yorumla - 1 yıl
Asla maddi ya da fiziksel zarara uğratmazdım çünkü suçlu duruma düşürür.
00 Yorumla Ohannesburg yuh polise veriri dava açardım. Bir güzel ödettiririm bu kadar da olmaz be
00 Yorumla- 1 yıl
eskıden Allahını seven sevgılısını aldatmasın derdık sımdı arabasını seven sevgılınısını aldatmasın dıyoruz :))))))))
00 Yorumla - 1 yıl
tornavida olmamış , beyzbol sopa ile güzel stres atılır... sırf stres atmak için yapılır , sebeb bulmuşken 😂
00 Yorumla - 1 yıl
arabam 3 milyon kızı aldatmam da arabama öyle bir şey yapsa bedeli ağır olur hani:P
00 Yorumla kadın iki taraf için de mal kaybı oldu demek istemiş :D
00 YorumlaAldatmışsam gidip alnından öperdim
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Adam bi dava etse, kız 2. Travmayı yaşar.
10 Yorumla Dava edilince gelen pişmanlık hissi
00 Yorumla- 1 yıl
Hak etmiş o da iyi yapmış
00 Yorumla - 1 yıl
Fazla mal göz çıkarmış 🙂
00 Yorumla - 1 yıl
Whahahaha inme zahmetinde bile bulunmamis
00 Yorumla - 1 yıl
Daha fazla acı veremezdi😂😂
00 Yorumla Odettiririm kaçarı yok
00 YorumlaYazık değmez ki kendini yormaya.
00 Yorumla- 1 yıl
Arabanın yenisini aldırırdım
00 Yorumla Arabalar konusunda 300 cevap paylaştı. Arabasına aşıksa bence güzel bir intikam…
00 Yorumla- 1 yıl
Kadının yaptığı çok saçma ve yersiz olmuş.
00 Yorumla - 1 yıl
İyi yapmış keşke adamı da yaksaydı
00 Yorumla - 1 yıl
Bunu yapmaya hakkı yok. Kanunen de suç zaten.
00 Yorumla Eline sağlık iyi yapmış.
00 YorumlaMala zarar verme suçu işlenmiş
00 YorumlaSjsj güzel ama etik değil
00 Yorumla- 1 yıl
Nesli tükenen kızlardan
00 Yorumla - 1 yıl
Keşke kafasını parçalasaymış 😃
00 Yorumla Arabanın değilde adamın üzerinde çalışmalıydı:))
00 Yorumla- 1 yıl
güzel yapmış ama helal olsun
00 Yorumla - 1 yıl
Ben yapamadım işte böyle bişey
00 Yorumla - 1 yıl
Çatlak ya arabadan ne istiyorsun
00 Yorumla - 1 yıl
Polise verirdim direk.
00 Yorumla Şöyle dertlerim olsada tepkisini sonrada koyardım
00 Yorumla- 1 yıl
Ne cesaret ya kızı olduredebilir bu kinle
00 Yorumla - 1 yıl
Aldatilan kadin tehlikelidir
00 Yorumla - 1 yıl
Bana öyle bir şey yapamaz, istese bile yapamaz.
02 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
@sudesiyahseven arabam yok 😅
- 1 yıl
Gereksiz bir suç duyurusunda bulunsa
00 Yorumla - Devamını Gör (20)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi