Selamlar. Ofiste arkadaşla konuşurken biraz eski bir model olmasına rağmen fiyatı iyi olduğu için araç alacağını söyledi, birkaç ay sonra satacakmış. Bana kalırsa ne olursa olsun risk.. Keyifli akşamlar.. 😎🤘

Selamlar. Ofiste arkadaşla konuşurken biraz eski bir model olmasına rağmen fiyatı iyi olduğu için araç alacağını söyledi, birkaç ay sonra satacakmış. Bana kalırsa ne olursa olsun risk.. Keyifli akşamlar.. 😎🤘
Eski araba almak hem mantıklı hem dezavantajı içeriyor öncelikle güzel yönünde başlayalım eski araba fazla elektronik olmadığı için günümüz kadar haliyle arızası tamiri biraz daha kolay olur parçaları biraz daha düşük olur ama güvenlik yol tutuş eskilerden de çok başarılı olanlar var tabiki ama günümüz araçları daha güvenli bizde Renault 19 Europa vardı zamanında onun konforu çok güzel di başta bakınca bilmeyen insan belki der bumu konforlu ama binince şaşırtıyor da tabi temiz bakımlı olanına denk gelirseb çok güzel bu arabada ki süspansiyon konfor odaklı darbeleri yumuşak hissettiriyor Renault 19 da neyse sonra Opel Vectra C Kasa ya geçtik yalıtım güvenlik kalite arttı ama süspansiyon konforu olarak Vectra C bozuk yollar i pek sevmiyor odun gibi giriyor biraz yani 😅 nedeni yol tutuş güvenlik odaklı süspansiyon ben sana 3 seçenek öneririm Opel Astra F Toyota Corolla Ae101 efsane kasa ve Renault 19 Europa hadi 2 seçenek daha ekleyim ford focus ve Renault Megane eski araç almak kaliteli güvenli bakımlı olursa mantıklı
Bence daha fazlaya satabiliyorsanız mantıklı olabilir. ama risk de olabilir bilemedim şimdi sdfsd yani bence böyle risklere girmek doğru değil çünkü kaza olabilir ya da araç masrafları da çıkabilir aynı şekilde.
Birkaç ay sonra satmak için ne alırsan al mantıklı.. şu anda satılan her şey bir yatırım aracı.. besi ahirlarini gezip gübre alsın 6 ay sonra %100 kâr ederek satar..
Anammm Benim Yeni sattığım arabam görünce içim bir özledi 😀 .. piyasa bağlı bu durum tutulan kolay parça bulunan bir araç ise olur.. diğer türlü ise her zaman risk zarar eder
Cevap
18Cevap
Selam gadası 🙃
Kazası belası var. Araba kaza yapsa sanayi ya da servisle uğraş dur.
Ustalarla kanka olacağı kesin ama şöyle de bir şey var ülkemizde 2. el piyasası saçma sapan bir şekilde yükseliyor
Bir kaç ay geçmeden çok yüklü masraflar açılabilir. O yüzden bir kaç ay taksi kullanması ona daha yararlı olacaktır. :D
Eğer araba masrafsız bir araç ise oara değerlendirmeye güzel bir yatırım şimdi düşük fiyattan alıp malum. kurman bayramı üzeri satışa çıkardığında yazda gelmiş oluyor kar orani iyi olur
İkinci el araçalmak herzaman risklidir bilinçli bir şekilde hareket eden karlı çıkar sözlere güvenerek yol alan hep zarar etti
Ne olursa olsun risk.. Piyasası yükselir kazanç sağlarım sanirken bir anda elinde patlayabilir.. Bu riske değmez..
Eski model olup masrafsız olan araçlar risk yaratmıyor aksine baya kârlı çok alıcı çıkıyor aldığın fiyatın üstüne 10-20 fark koyuyorsun bittii 👍🏻
Piyasası olan ve masrafı olmayan bir araç olursa kâr ettirebilir. Lakin masrafı varsa belki kârdan çok zarar edebilir
Arıza çıkarmayacak olanları tercih et bari de zarar etme :)
ülkeyi bu hale getirenletin Allah belasını versin
Hmm ticari zeka diyorsun yani şekerim de ne kazandırır ki
Kolay para kazanma yöntemlerinin hepsinde risk görüyorum ajdjwhw
Benlik değil bende çok ticaret açısından Cesaret yok😅
eğer piyasası olan bir araba ise hayır
ama piyasası olmayan bir araba ise evet risk..
Ben 98 model aldım satmayı düşünmüyorum
Pat diye satamazsın ama acele etmezsen karın olır
O işler öyle olmuyor ama yinede kendi bilir amatör al satcı arkadaşlar.
Mantıklı… piyasa yükseliyor
Risk analizi şart
Araçtan anlıyorsan al, ortalık bozuk
2000 model klimalı polo alabilirsin?
Şu an mantiksiz
Evet kesinlikle Risk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?