Web sitesi ve Trumore mobil uygulaması üzerinden başlayacakmış. Twitter hesabından paylaşmışlar. Ayrıca NFT açık arttırması da olacakmış.
Ben param olsa bile direkt güvenemem ya.. Önce birileri alıp test etmeli :D

Web sitesi ve Trumore mobil uygulaması üzerinden başlayacakmış. Twitter hesabından paylaşmışlar. Ayrıca NFT açık arttırması da olacakmış.
Ben param olsa bile direkt güvenemem ya.. Önce birileri alıp test etmeli :D

İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle, elektrikli araçlardaki KW sınırlaması hakkında herhangi bir bilgim olmadığından dolayı bunu alma şansım ya son derece düşük ya da yasak. Hiçbiri olmuyorsa, almaktan da sipariş vermekten de vazgeçerim.
Ben togg almazdim togg alacağıma bilindik markalar dan alırdım Opel örnek çok kaliteli araçlar üretiyor üstelik togg çıksa neye yarar ki fiyatları uçuk olduktan sonra halkımız sevindiği gibi ne yazık ki üzülecek ancak ne zaman seviniriz şu ekonomi bi düzelse öyle
Şimdi ben Almanya dan Türkiye ye gelen a4 audi 750,000 TL değerindeki araca Alman 750 ödüyor VERGİLER İLE ANAHTAR TESLİM ben 1,968,000 TL ÖDÜYORUM bu arabaya benim devletim 400-750 arası binmemi sağlayacak mı yoksa beni öpecek mi :)
@everkeğii olur mu hiç hard öper mi
akü fiyatlarının değişim ücreti belli olmadan ben girmem o topa bir de elektrikli araçta bu kadar büyük araç almak akıllıca değil, hafif ve ufak araçlar daha mantıklı , çok akü yer bu araç
Cevap
54Cevap
Hayır ben almazdım
Şimdi bu togg nedir? Neden yapılıyor? Yerli araba olması için ve başta T. C. vatandaşlarının binebilmesi için değil mi? Türkiye'de bugün asgari ücret 8,500 Lira haliyle bu aracında en düşük gelirli vatandaşın alabileceği makul bir fiyatta olması gerek, yerlilik bunu gerektirir ama aracın başlangıç fiyatı için 1,5 milyon TL gibi uçuk bir rakam söyleniyor, bu fiyata bu araca düşük gelirli insanların binebilmesi mümkün değil. Hadi 1,5 milyon TL var diyelim, bu fiyata piyasada daha köklü ve bilindik markaların araçları mevcut gider onları alırım zaten 1,5 milyon TL vericem hiç değilse içim rahat eder, ne idiği belirsiz bir araca bu kadar büyük para vermek mantıklı değil.
Tabikideee ALIRIMMM :) Test etmeden felan alinmaz su bu diyenler var? Hayirdir arkadaslar? Bunlar tabikide testlerden geciliyor oyle gecmeden kimse sokaga cikarmaz! Sizzz sadece RTE Cekemiyoonuzzz bu yuzdeeeenn bos konusup duruyonuzz baska birseyyyy degioiiiilll :)
Rabbim kazasiz belasiz cikarmayi nasip etsinn!
Yerli felan degil diyip bos konusmayiiiiiiiiiiiiiinnnn
Catlayanlar catlasinnnn! patlayinnnnnnnnnnnnn :)
Yerli ürün yerli üretim ne demek bana açıklar mısın
@_GerdekBasan_ Git arastir
yok ben biliyorum da sen biliyo musun diye merak ettim
@_GerdekBasan_ Tabikide biliyorum :)
Ahh siz cekemeyenler varyaaa...
togg otomobilimiz yerli ve milli direksiyonda dünya lideri togg otomobilimiz yerli ve milli kuduran kıskanan heryerde belli yerli değil milli geğil diyenler kendilerine kadar milli yerli değil milli değil diyenler kendilerine kadar yerli...
TOGG ne allahın aşkına , bi Mitsubishi' nin yanında - bi LEXUS' un yanında , Şimdi yeni çıktı CUPRA Formentor diye bir SUV araç fiyatı 1100000.- sıfır. Borusan firması satıyor , BMW nin distribütörü..
Hayır maalesef çok siyasallaştırdıkları için bakınca bile burnuma buram buram hacı yağı kokusu geliyor. Aynasında asılı hayali tesbih görüyorum öyle söyleyeyim.
Çarpışma testleri yok, mekanik ve güvenlik testleri yok, nasıl güvenip de karar verecek millet anlamıyorum. Yeni bir araba alırken öncelikli kriter yerli olması değil ki.
Elalemin yabancısının araçlarına güvenirsiniz tabi ezik ruh hali bi başka vatanına yabancılık böyle bir şey. Binlerce mühendisin emeği var param olsa hiç düşünmem belki birgün o da olur hayat bu
Yeterli param olsa alırım. Kendi insanımın kazanmasını isterim.
Gözüm kapalı alırdım! İstemezük diyen zihniyetin inkar ettiği onlarca başarıdan biri de Togg'dur ve En kısa zamanda bende alacagım..
guven meselesi degil bundan daha kaliteli araclar var iken neden hayvan gibi vergi odeyim. gider yurtdisinda yasarim zaten param olsa o da ayri konu
RTE baştayken yaptığı hiç bişeyi bedava olsa almam. Herife o kadar uyuzum ki günahımı isteyip üstüne para verse kğfür eder kovarım
Son 20 yılımın a...
Peki
Herkesin kendi tercihi sonuçta. Ben klasik Amerikan arabaları seviyorum
Tasarımı özellikleri güzel ben de beğendim ama RTE kazanmasın
Bisiy soracagim bunun hala yerli olduguna inanan var mı ? Şu an fiyati 1.5 milyonda
Biri alıp taklaya gelsin volvo gibiyse alırım... ya da piller asıl önemli olan o :D
Alman arabalar dururken togg hiç almam boşa abartı.
Hayır, o kadar para bağlıyorsam gider audi, bmw gibi lüks araçlar alırdım
Yeterli param olsa togg almam aklımda başka bir model var
Fazlasında gözüm yk istedgm arabayi alim yeter bana 😅
8.500 tl asgari ücretle 1200 ay vadeli alırız artık.
Almazdım.
Araç dediğin güven vermeli. Ayrıca şarj istasyonları kuruldu mu? Nerededir?
en ucuzu 1m ben 1m ile neden elektirkli araba alayım bmw alırım volvo alırım da iyi
uzun süre alman ile devam edeceğim. tam olarak emin olmadan para bağlamam.
Yeterli derken yerli malı değil mi en fazla 300/400 bin arası olur diyorum ben o da normal
yeterli parası olan bunu hakederek kazanmıyor!20 yıldan beri çalışıyorum
bu paralar çalışmakla olmaz
Togg alacak param olsa gider audi falan alırım ikinci el.
Reklamı gecin gerçek enflasyona bakın !!!
Türk halkı ancak bunu alır..
1 milyon falan satışı konuşuluyordu sanki. Önümüzdeki yıllar elektrikli araclar daha fazla rağbet görecek. Almak mantıklı geliyor ve alacağım
güvenmeyecek bir şeyler olduğunu sanmıyorum, normal otomobil işte
alacak param yok bedava verirlerse alırım
Kaç lira ona göre alalım
Elbette ilk sipariş edeceğim araç olurdu
Hayır, yeterli param da olsa almam.
Türkiye yaparsa en iyisini yapar sikahlarimiz gibi
Alalım bakalım bi tane 😊
Ben pek beğenmedim açıkçası
Türk malına güvenmiyorum
Asla almazdım zira daha iyisine biniyorum
martta yollarda olacak diyolardı ne oldu
Hayır sipariş erken !!