Hem benim arabam olsa hem karımın arabası olsa fena olmazdı 🤧

Hem benim arabam olsa hem karımın arabası olsa fena olmazdı 🤧

Yani eğer bütçen varsa ya da paran varsa bence çok değildir ama neden aldığın da önemli bazen araç hasarlı olur bozulur yapılana kadar başka bir araç gerekebilir aynı zamanda veya acil bir yere gidilmesi gerekir o zaman da gerekir ya da eşin ile birlikte farklı araçları da kullanmak isteyebilirsin. yani bu aslında amacına göre değişir ama bir insan çok çok zengin değilse bence iki araç almasını gereksiz buluyorum ben biraz. yani sonuç olarak ben tak yaşayacağımı düşündüğüm için bana bir araç da yeterli oluyor zaten yani ikincisi almak istemezdim ben şu an için.
Eskiden bize çok gelirdi, sonradan 3 ay önce kendime evin ikinci arabasını aldım. Arabalarımızın ikisi de aynı yaşta. (22)
Evlendikten sonra eşim isterse, maddi durumuma göre iyisini alırdım. Çok zengin olsaydım; kendime 15, eşime 3 araba alırdım. (Benimkilerin %80'i 15 yaşından büyük, eşimin sadece 1 adedi yaşlı olurdu.)
Yeğenimin hem kendi arabası var hemde kocasının. Bence en iyisi bu. Arabayı kim alacak olayı olmuyor. Hatta arada birbirlerinin arabalarını alıyorlar takas yapıyorlar. Bence refah bir olay bu.
Eşlerin ikisi çalışıyorsa ihtiyaç bile olabilir. Yaşadığın yere bağlı tabi, İstanbul gibi bir yerde değil ama kasabada çalışırsın iki kişide farkli şehirde çalışır o zaman mesela.. diğer gibi lükse girer
Cevap
5Cevap
Araba bu yanlız.. kapının önünde durduğu gibi durmaz.
Allahım neler görüyorum volvo görüyorum benn bir volvo iki eve eşittir
Hayır değil. Durumun varsa 5 tane bile alabilirsin.
Oha eve bak oha arabalara bak sjsjsj çok fakir hissettim arabaları bile alırsan mutlu ol
Çok değil. Aması dünya 🌍 nüfus çokluğu bakımından trafik her geçen gün daha da artan 😩 çekilmez bir ızdırap oldu ne yazık ki
Fazla mal göz çıkarmaz. imkan varsa alın bir köşede dursun değerleniyor
Yani kanki biraz lüks
Gelir iyiyse neden olmasın.
Hayır değil.
Hayır değil.
Tabiki.
Değil
Yok şart
Zenginsen değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?