yeni biriyle tanıştım, plan yaptık. görüşeceğiz ama beni evden almak için 200 TL benzin atarsın diyo
Normal tabi, benzin kaç TL biliyor musun?
Asla değil, uzaklaş.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yeni biriyle tanıştım, plan yaptık. görüşeceğiz ama beni evden almak için 200 TL benzin atarsın diyo
ya arkadaş böyle değişik tipleri özellikle mi tavlıyorsunuz anlamıyorum bu kişi zengin mi yakışıklı mı arabası çok mu güzel neyine aşık oldunuz? piyasada o kadar düzgün erkek var ki siz ya yakışıklı ya zengin ya güzel arabalı ya serseri ya kabadayı tipler arayıp buluyorsunuz ya ailen zengin ya da çocuğa kendini zengin tanıttın aslında çocuk sadece benzin parası değil yediğinizin içtiğinizin parasını da senden almalı
Bu durumda para istemekten utanırdım. Eğer azda olsa düşünüyorsa zaten kendiliğinden çıkarıp verir. İstemesi pek de normal değil bence. Özellikle ilk tanıştığınız günlerde
Çüşs yanii. Afedersin de o kadar mı ölmüş. Almayı istiyorsa güya centilmenlik yapacak diyecem para niye istiyor. Yaa tamm devir zor ekonomi zor ama istemek nedir yaa. Hadi sen dedin evden al diyelim. İnsan bunu gururuna bikere erkekligine yediremez de hiç olmazsa caktirmaz başka bir bahane bulur
%10 ona hak verdim %90 sana. Paranın hesabını yapanlarda nefret ederim 😑
Bende araba sahibiyim arabaya aylık ortalama olarak vergisi + yakıtı + bakım onarımı + muayenesi + sigortası + diğer masraflar derken her ay benden 3-4k para gidiyor! Yani senden isteyeceği 200tl devede kulak bile değil!
Cevap
47Cevap
Asla değil, uzaklaş.
Senin gene iyiymis. Ben de biriyle görüştüm kafe çıkışı otobüse bindik, bana dönüp "kendi ücretini kendin öde " dedi. ucret dediği de 5'75
Ya ahahahah erkek milleti gerçekten komik olmaya başladı. Kimsenin gelip seni almasına veya onun benzin parasını ödemene gerek yok paşalar gibi kendin git
Bir kız arkadaş bulmuş, benzin parası istiyor. Çok ayıpladım...
Eğer kız kendi arzusuyla benzin parası ödemek isterse bile dürüst bir erkek çok defa bunu kabul etmez...
Kendim 10 tl ye gelirim deseydin. Taksi tutsan o kadar etmez. Cimri erkekle olmaz. Amacı emin ol başkadır o yüzden cebimden olmayayım diye düşünüyordur. Bir erkenlik gururu olur ama bu vatandaşta o yok.
Böyle şeylerin bana lafının yapılması iğrenç geliyor, üstelik yeni tanışmışsınız. Hemen uzaklaş. Bunlar karşılıklı şeyler. Sen istesen yaparsın zaten.
Ok@zlugn kaçıncı seviyesi bu ya. Erkeğim demesin kendine paranın lafını eden. 200 TL nin bile lafını edio şaka gbi cidden 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sen bana gel beni al diyeceksin ben benzin parası isteyec. oaz böyle şey. paran yoksa binmezsin bu arabaya.
Özellikle daha yeni tanıştığınız birisiyle böylesi muhasebelerin olması saçmadır. Uzaklaş.
cut.
Benzin çok pahalı evet ama para istemesi falan hoş olmamış. Biraz her kuruşun hesabını yapan pinti biri gibi geldi bana. Ben olsaydım ayrılırdım ama lafını ettirmek istemiyorsa ara sıra arabasına benzin at. Ya da mekana gittiğinizde hesabı sen öde.
Evden almasına gerek var mı buluşma yerine kendi imkanlarınla git 200 TL tutacak yoldan geliyorsa istemesi normal
Hahahahaha XNXNZJXJXJXH çok güldüm bu en iyi KS sorusu olabilir herif alfaymış sjxjzjxjsjdjxjdjxk boş ver verme gitme djdjxjxjsjxjxjxj hahaha oluuummm
Böyle bir erkeğin var olduğuna inanmak istemiyorum..
Ahahahahh maddi sıkıntılar insanı ne hallere düşürdü ağlanacak halimize güler olduk
evin çok mu uzakta 200 liraya 150 km yol gidilir.
Bizde buradan kalkıp görmek için yurt dışına basalım ya hayatı ya
Türk kızlarını tanıyormuş helal olsun çocuğa yorumlarda para yiyici türk kızları doluşmuş
Hiç normal değil. Çok ayıp. Kim bilir daha sonra neleri hesaplar.
normal değil bence. ama belkide şaka olarak söylemişte olabilir.
Normal değilde seni seviyorsa maddi durumu yetmiyorsa bilemeyeceğim
Trole gel vatandaş..
Sen de 300 at, üstü kalsın de. Göster büyüklüğünü.
Ya şu zamand abenzin çok pahalı dopru ama böyle bi adam üç kurulu hespa ediyosa uzaklaş
Bir kız arkadaş bulmuş, benzin parası istiyor. Çok ayıpladım...
200 tl nin lafını eden birisinden hayır bekleme derim
Kusura bakma ama gülmekten öldüm bir anlığına komik geldide hdduddkdksid
Kadın milletini anlamak biraz zor :) nerde kötü insan varsa genelde kızlar kötü insanları seciyor sonra da kendisi üzülüyorr kadın milletin'den hayır gelmez orhannnn boşverrrr herkesin kendi hayatı ne diyim ehügg :)
Saçmalık ya bana böyle bir şey deseler direkt bir şey demeden engeli basarim
taksicimi kendisi.. refleks olmuştur o yüzden.. hey allahım yaw🤷♂️
ahahahahahha taksiyle gelirim zahmet etme de:)
hatta kasko ve trafk sigortası le 15000km bakıımında üstlenmek sterim de:)
Yeni birisiyle tanisacaksan biraz centinmen olman gerek ilerleyen zamanlarda samimiyet arttıkça belki sen istemeden o söyler teklif eder
En güzelimi yapıyor biz zamanında yaptıkda ne oldu şimdi hiç bir kızın içtiği bir bardak kahveyi ödemem
Yok ya olur mu öyle şey yani ciddi düşünüyorsan uzaklaş yarın öbür gün yemeğide alman usulüne çevirir
Böyle tipleri seçip mi alıyorsunuz anlamadım ki
Bazı şeylerinde ucundan tutmak lazım tabiki herşeyi karşı tarafa yüklemek saçma
oyle istemek biraz garip ozellikle de ilk bulusmaysa
Seninle birlikte olmak için 200 TL şimdi yoksa Vah Vah Vah
Hiç normal değil tabiki de. Saçmalamış baya ya. Cimri şey ben olsam konuşmayalım derim.
Yok ya bence saçma. Almasın daha iyi.
Vallahi şaşırıyorum böyle şeylere.. Tuhaf
Çok rahat çok profesyonel :D
Buluşmanın iptal edilmesi daha uygun.
ahhaha saçmalık.
Günlük araba kiralıyor olabilir mi?
Ulan bu kadarmı midesiz oldunuz
Normal değil artı komik 😄
Adamlıgı nerde kalmış
İyi demiş. At sen de ne olacak :D
Normal tabi, benzin kaç TL biliyor musun?22,94 TL
dhdhdh komik olmuş yani
Şaka yapmıştır umarım
Uzaklaş o ne biçim bir cümle ya
Normal değil yol ver.
Asla değil uzaklaş
Şehir dışından mı alacakmış?
Biz enayiyiz ozaman 800-900 km yol gidiyorduk
Bence terbiyesizliktir bu
Tabii ki normal değil
Şaka mı shsjs buluşmaktan vazgeç direkt.
Böyle saçmalık mı olur yahu 🤦♂️
Eğer şaka yollu demediyse kusura bakma da uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?