Ya elimde 300 bın para var aylık maaşım 25 bin TL 200de kredi çekip bir tane Scirocco alayım diyorum ama arkadaşım onun modası geçti artık üretilmiyor satamazsın diyor haklı mı sizce

Ya elimde 300 bın para var aylık maaşım 25 bin TL 200de kredi çekip bir tane Scirocco alayım diyorum ama arkadaşım onun modası geçti artık üretilmiyor satamazsın diyor haklı mı sizce

Sciroccco herkesin alacağı bir araba değildir. Kendine özel müşterisi vardır. Başka arabaya bin kişi bakar, bir kişi alır. Scirocco olunca 10 kişi bakar, bir kişi alır. Satarken rayicinden 10 bin lira aşağı verdin mi gider. VW grubundan hiçbir araba lede kalmaz.
Elde kalmaz ama zor satılır diyorsun yani
O arabayı kimse bu benzin fiyatlarını senden almaz kardeşim zengini de almaz fakir'i de almaz hastası da almaz araç normalde çok yakıyordu zaten acayip yakan bir araç şimdi mazot benzin fiyatları da böyleyken yanına yaklaşılmaz
Çok doğru söyledin
Egea falanda emekli arabası gibi geliyor bana sıfır kalite
Yok yok oda sknti tofas gibi
Ne önerirsin ustam ev alamıyorum bari araba alayım dedim ne yapalım
İlla piyasa arabasimi olmali?
Reno serisi cok gidiyoda onrrmrm ya wolswagen dizel jetta golf tarzi olur seatlardan leon olur
Arabaya bindigini anlarsin
Aynen öyle bende o mantıktayım jettalarda ilgimi çekiyor aslında
1.6. tdi bulabilirsen
Orta paket filan çamurluk degissin bi kapi filan onemlindegil Yeter ki önden arkadan bir de yanlardan kazası olmasin
Cevap
4Cevap
Valla dostum kafan varsa o araba alınmaz benden sana tavsiye
Herkes öyle diyor valla
Görünüşü güzel diye gençlik hevesi işte
Ne önerirsin peki
Tofas uretilmiyor ama piyasası hizli 300 400 e ilanlarda
Bizde de var Tofaş babamın 100 bin verdiler satmadı 98 model
Baban akıllı adam satsa 2 ay sonra 100e tofas bile alamaz
O da öyle söyledi zaten bide araba 10 yıldır bizde A'dan Z'ye herşeyi değişti sanayiye hiç gitmiyor o yüzden de satmak istemiyor adam
Artık üretilmiyor ama hala ruhlu bir otomobil, merak etme piyasası canlıdır.
Eski arabamdi yakit fazla parca pahali gorsellik ok. Ama tam bi bela
Hadi ya sanırım haklısın
Ne alaka ya modayla mı bu işler.
Param var ne ev ne araba alabiliyorum kafayı yiyecem
Yani açıkcası bu arabayı sokaklarda pek görmüyorum. Daha çok tercih edilen arabaları tercih edebilirsin. Belki de arkadaşım haklıdır, ben Mercedes G serisi dışındaki araçlarla ilgilenmediğim için bilemedim maalesef.
Mercedes BMW Audi gibi markalar hayal artık devletimiz sağolsun daha gerçekçi şeylere yöneldim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?