Gayet güzel bir araçç..
Volkswagen Scirocco yorumları neler?
Gayet güzel bir araçç..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Scirocco’nun piyasaya ilk sürülme tarihi 1972 yılıdır. Volkswagen bir spor otomobil olarak piyasaya çıkarttı ama sonradan işler istedikleri gibi gitmeyince 1992 yılında üretimi durdular. 2008’de yeniden üretilmeye başlanan Scirocco bu dönemde de istenilen satış performansını gösteremeyince 2017 yılında tekrardan üretimi durduruldu.
Aslında Scirocco kullanıcı yorumları genelde hep iyi yönde yani araç kullananlar tarafından gayet iyi bulunmuş. İnsanın aklına bu kadar beğenilen bir araba neden piyasadan kaldırıldı sorusu geliyor. Burada mesele birazda Volkswagen’in hedeflerinden kaynaklanıyor.

Volkswagen aracı çıkardığı yıllarda satış hedefini biraz yüksek tuttu ve o rakamlara ulaşmayınca da araç şirket tarafından gözden düştü. Sportif araç seven kişiler tarafından çok beğenilse de konfor bakımından çok beğenilmedi. Bir de arabanın sportif olmasından dolayı üretiminde yol tutuşunun artması için yere yakın olmasına dikkat edilmiş ama bu bazen bir soruna dönüşebiliyor, yere yakın olmasından dolayı kasislerde çok daha fazla yavaşlamak gerekiyor ve bu çoğu kullanıcının hoşuna gitmiyor. Bir diğer sorunu ise fiyatı Volkswagen’in araçtan beklentisi yüksek olduğu için fiyatlarını da yüksek tuttu ve bu da satışların düşmesinde büyük bir etken oldu.
Eksilerinden bahsetmişken artılarından bahsetmemek olmaz. İlk öncelikle tasarım olarak çok şık bir araba, herkes beğenmeyebilir ama genel olarak beğenilen bir dış tasarımı var. Performans konusunda oldukça başarılı bir araç, buna kimsenin itirazı olacağını düşünmüyorum. Arabanın alçak olması dezavantaj olduğu kadar avantaj da çünkü araba hızlandığında adeta yere yapışıyor ve sarsılma gibi problemler olmuyor.
Yeni modeli olmamasına rağmen Scirocco alacağım diyorsan 2017 modelleri en son çıkanları onlara bakabilirsin. Hatta senin için özelliklerini de yazayım.
Sıfır bir araç almak istiyorsan bu Scirocco’da mümkün değil ama onun yerine sana yakın bir araç tavsiye edebilirim. O da Seat Leon.
Seat firması da Volkswagen grubuna bağlı bir firma olduğu için kalitesi tartışılmaz. Gönül rahatlığıyla Seat araçlardan bir tanesine binebilirsin. Scirocco almayı düşündüğünü yazdığından dolayı ona yakın bir araç olan Leon’u öneririm, hem hatchback hem de Scirocco’ya göre daha geniş bir iç hacmi var. Tasarım oldukça beğeniyorum. Sportif bir görünümü var ama aile arabası olarak da rahatlıkla kullanılabilir.

Seat Leon’un özelliklerinden bahsetmeden önce Leon 2020 araçlarda 3 farklı motor seçeneği var. Bu seçeneklere göre aşağıda verdiğim özellikler değişkenlik gösterebilir.
Kısacası eğer Scirocco almak istiyorsan ikinci el modellerine bakabilirsin oldukça kaliteli, her arabada olduğu gibi eksileri ve artıları var onları da yukarıda belirttim. Sıfır bir araç almak istersen önerdiğim Leon’a bakabilirsin.
hocam gel daha erkeksi bir araba alalım sana benim arabam satılık 3,18i 2004 model mat siyah . anlaşalım siroccodan daha hızlı daha göz alıcı :) aarrtııı zenon kit falan saymıyorum 30.000k çok değil :) 8x kicker komponect 600w , 10x kicker sonsuz mid , 4x pionner oval 800 w , 2x kicker solo basic 48cm kare bass 3 adet jbl 2000w modo amfi 1 adet jbl 4000w stero amfi sadece ses sisteminin değeri 8 bin :)
hocam nesi çok aç bir netten bak 0 solo basic in fiyatına tek bass 1,350 tl hepsi benm arabama göre ayarlı özel havuz sistemi vs hem konfor alacaksın hem göz kamaştırıcı bir araban olacak hem süper hızlı bir araç (turbo) daha ne istiyorsun hemde tek aşk B M W olay budur tabi fiyat ta anlaşamayız biz :)
bmw sevmeyen insan modeli de mi var :)
bende var kmde 0,60-70 lira arası yakıyo 2.0 tsi alma..1.6 al..blow off taktır çıvvv diye fena bi ses çıkartıyor..bide chip taktır 20-30 bg artar .aracın yol tutuşu süper akıllara zarar o derece
konfor 0 benımkınde.tas gıbı yapmıs yayları yerede yaklastırmıs aldıgım adam.ara sokaklarda hıc gıdılmıyor.hamıle bayanların bebek dusurmesı kacınılmaz
Volkswagen iyidir sağlam arabadır Peugeot' a göre hele de olası kaza durumlarında emin ol çok iyi araba olduğunu anlıyor insan içinde ciddi bir kaza yaşadık kazadan iki arabanın ikisi de perte çıktı karşı tarafın arabasının içinden sağlam kimse çıkmadı bizde araba pert olmasına rağmen içindekiler kaza olduğunu bile anlamadık arabayı savurmadı bile. Bence hiç düşünme bile derim çünkü benim Audi A3' üm var ben annemin Volkswagen' ini tercih ediyorum gerçi otomatik vites onunki ve dizel biraz o yüzden ama sonra benim Audi' yi alınca geri gitmiyor gibi geliyor fren ve gaz ayarı süper yumuşak hassas araba.
Hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız kullan inş.
Cevap
19Cevap
BENCE peugeot 206 da scirocco da bayan arabasi ... Ikiside güzel.. AMa ikisinden scirocco dahada iyi :D
Yine atmışlar siteden bunu :D
berbat bi araba sciroccoya vericeğin parayla 320d al hem aynı para hem daha hızlı hem daha az yakıyo hem daha şekil hem bmw hem daha mantıklı
aç netden araştır o zaman gidip de bissürü para vericeksin yazık olur valla
2012 320d ne kadar bi bak bakalım
oohooo 206 satıpda 2012 bmw bakıyosan senin algıda sıkıntı var ben sana bu son kasanın bi eski kasasından bahsediyorum ya neyse boşver al sen scirocco iyidir km de 60 kuruş ödersin artık
İyi kaçar , çok yakar. performans aracıdır , bindiğinde basmak gelir içinden , duramayınca bi korkarsın , sonra temkinli gidersin. Ben bunları gördüm.
geçin bu işleri sirocconun neresi performans aracı
hocam bana göre değil 3.18 yanında hiçte değil hatta
Volkswagen değerini hiç kaybetmeyen şık bir markadır.(fiyatlarından görüyorum 20bin km yapanlar bile 0 sıfır fiyatında nerdeyse) neyse; benim favorilerimdendir,dışı çok şık lakin benzin biraz baş ağrıtabilir.
İsmini herkesin söyleyemeyeceği bir araba.
Dış görünümü güzel ve muhtemel performansı da fena değildir ama rahatına düşkünsen basık bir araba biraz can sıkabilir.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Tanıdığım tüm scirocco sahipleri bi uyuz ya. Onun dışında iyi araba bnceeee
he scırocco foruma uyeydım cok uyuz ınsanlar var.gırmıyorum artık.
scirocco alacağına alfaromeo mito nun en hızlı modelini al peugeot da scirocco da trafikte nal toplat
alfist üyesiyim:)
ist trafiğindeysen hıçbiri tavsiye etmem en iyisı motor trafık park sorunu yok bu trafıkte akıl işi değil araba ist için diyom
Sorulur mu kardeş yaa ben olsam araba gelene kadar galeride yatar kalkarım :D :D :D
2.0 alıyormuşun sanırım :) 206 dan sonra 0 ferrari 458 gibi gelir :D
en güzeli sade olanı. film jant ve hafif bir ses sistemi. Sahte blow-off lar kesik yaylar falan çok salakça
:D geri giderken bile ötüyor. Gına geliyor blow-off'dan turbodan tiksineceğim neredeyse :D :D
Kuşçuları birgün piyasadan komple kaldırasalar da trafik rahatlasa :)
Kesinlikle almo pejoyla da aynı cümlede bile kullanma bir vw cimolarak söylüyorum şimdiden hayırlısı olsun
dediğin araç iyidir ama ne kadar paran var bilemem mesela ondan biraz daha üste cıkabılırsen honda s 2000 de alabilirsin
1.4 tsi 122 hp jetta al. chip attır oldu sana 160 hp :D
Güzel araba ama almayı düşünmem sadece bir kerelik heves anca...
Otomobilin dibi dibi :) Al onu al :)
Gözüm kapalı alırım o derece hoş araba..
Wolswogen den şaşma hiç bir zaman
alıcaksan beyaz almanı tavsiye ederim .
Passat king :)))
Başınız sağ olsun
Amin
h.olsun beyb :D
reja :D
bir bayan tanıdım çok güzel hasta o arabaya
araba güzel kızda güzel ;D ha ha ha bir gün onun yanından geç alırsan seni gezdirebilirmiyim de ;D
çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar