Ehliyeti yeni alacağım inşallah, öyle pahalı araç istemiyorum, zaten öğrenciyim paramda pek yok. O yüzden parçası ucuz, ekonomik olarak bu aracı almak istiyorum. Kullanan var mı, alınır mı?
Bunların kilometresiyle çok oynandı. Hatta hor kullanılan bir araç bu. Tanıdık birinden almanı öneririm. Dizele ve tüpe bulaşma. Unutma ki bu araba yürüyen tabut. Son kasası harbiden iyiydi.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dizelden uzak durmaya çalışacağım zaten fakat tüpe bulaşmam icap ediyor. Ekonomi malum. Fakat LPG de eksisi artısı ne olur, bir bilginiz var mı
Renault Symbol Clio adıyla da üretildi bu kasalar Tasarım olarak çok beğeniyorum bu kasaları ⭐ Parçası Uygun olsun şehir içi ağırlıklı kullanırım dersen on numara otomobil ama yol tutuş güvenlik fazla bekleme kötü mü? Hayır değil ama çok üst düzey de değil Ama Senin yerinde olsam Megane 1 alırdım oda parçası pahalı değil ama bana kalırsa benim seçimim opel olur Opel güvenliğe yol tutuşa çok önem veren firma Renault daha çok konfora ağırlık veriyor
Allah muhafaza kaza aninda kurtulma riskin çok az çamurluklar plastik birazda güvenlik olsun alacağın araçta sen bilirsin ama Ford falan alabilirsin
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hocam fordlarında parçası, masrafı pahalı olur öğrenciyim, bütçem kaldırmaz. Zaten bunlar eski arabalr illaki masraf çıkarır. Bir de Ford'un Symbol gibi ucuz arabası yok işte