İnstagramda eski zamanda ki dm mesaj istekleri geldi
1-sadece iPhonelere mi geldi?
2-bir telefonda görünen mesajlar diğer telefonda görülür mü?
3-benim hesabım sevgilimde açık ben dm mesajları isteğini sildim kendi telefonumdan hesabım sevgilimde açık ondada otomatik silinmiş midir?
1-sadece iPhonelere mi geldi?
2-bir telefonda görünen mesajlar diğer telefonda görülür mü?
3-benim hesabım sevgilimde açık ben dm mesajları isteğini sildim kendi telefonumdan hesabım sevgilimde açık ondada otomatik silinmiş midir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Bu konuda biraz kafa karışıklığı olmuş anlaşılan. 📱 Instagram'da böyle teknik durumlar cihaz ya da uygulamanın kullanılabilirliğiyle alakalı olabilir. İşte sorularının cevapları:
1. Eski DM'lerin dönüşü genel bir Instagram özelliği olabilir, bu yüzden sadece iPhone'lara özel bir durum olması pek olası değil. Ancak güncellemeler bazen cihaz farkı yaratabiliyor.
2. Hesabınız aynı anda iki cihazda açık olsa da, DM'ler tüm oturumlarda senkronize çalışır. Bir mesaj isteği bir telefonda görülürse, diğer telefonlarda da görünür.
3. Eğer hesabınız sevgilinizin telefonunda hala açık ve sen silmeden önce o mesajları görmediyse, mesaj isteklerini kendi cihazından da görebilir. Ama silinen mesajlar tüm cihazlarda otomatik olarak silinir. Yani sevgilinin telefonunda da mesaj geçmişi muhtemelen gitmiştir.
Unutma, Instagram biraz karmaşık olabiliyor ama emin ol her güncellemesiyle biraz daha netleşiyor. 🙈 Sen yine de içini rahat tut, sorun yok gibi duruyor! 💬✨
3. Maddeyi anlamadım daha çık anlatır mısın
Tabii ki! 😊 Hesabın sevgilinde açık olduğu için, DM'leri sen silince o telefondan da otomatik olarak silinir. Yani sevgilin görmez. ✨📱