Park halinde bi araca yandan geçerken sürttüm arabanın boyası kalktı tahriş oldu biraz. Numaramı bıraktım. Bundan sonra napmam lazım? Bu süreçleri hiç bilmiyorum. Hasar ne kadar tutar?
Kaza yaptım, olay yerine numara bıraktım. Süreç nasıl ilerler?
Bence adamla yüz yüze konuşsaydın daha iyi olurdu. En azından kendini bir şekilde ifade etmiş olurdun. Ben senin yerinde olsam gider nazik bir dil ile konuşur böyle böyle derdim. Yani yine yaptığın iyi ve düşünceli bir şey ama yüz yüze konuşmak daha ayrı.
Çok bir sey tutmaz kucuk bir yer boya pasta cila filan yapacak bu küçük ama büyük olsa sorun olur degerini dusuruyor çünkü yarin satacagi zaman fiyati dusurup satacak o yuzden sorun
Adam arar seni, para ister, fazlada istryebilir normalden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok geçmiş olsun, numarayı bırakmakla insaniyetli bir davranış yapmışsınız. Masrafı size iletir, verirsiniz. Bırakmaya da bilirdiniz, insanlar asla bırakmıyor
Hmm sorun degil o zaman sizi arar kbayin acelem vardi dersin. Pasta cilalık bir durum onceden basima geldi dersin. Ucreti ne ise vermeye hazırim dersin hatta bir erkek ile görüşmesi daha uygun olur varsa tanidigin.
Beraber bi ara gidin sanayide yaptirin. Olur böyle seyler telaslanmayin ilk defa basiniza geliyo anliyorum ne kadar sıkintili oldugunu :)) ama sıkinti etcem bi durum yok en iyisini yapmissinz.