Kaza yaptım sonradan tutanak tutabilir mi?

ehliyetim 2 aydır var Arabam da var bugün son ses arkadaşımla Müzik dinleyerek trafikte gidiyorduk ben arkadaşıma bakıyordum dalgınlığıma geldi öndeki araba ilerliyordu ben de biraz hızlı ilerledi sandım gaza bastım ve hafif arkadan dokundurdum ses çıktı bayağı ne adamın arabasında ne de benim arabamda bir şey vardı adam telefonla konuşuyordu indiğinde konuşmaya devam etti bayağı böyle sinirliydi Cana geleceğine mala gelsin tarz şeyler söyledi çünkü çok özür diledim düzgün konuştum sonra ben arabaya bindim ama Görünürde gerçekten hiçbir şey yoktu İlk defa başıma böyle bir şey geliyor falan dedim adama Bayağı korktum çünkü gerçekten hani çok iyi sürüyorum havalarına girmiştim arkadaşıma bakıyordum falan bir anda oldu anlamadım arkadaşım dur diye bağırdı Adam biraz İlerledikten sonra Kenara çekip durup arabasına bakmaya devam etti sonradan beni bulur mu bir şey olur mu tutanağı sonradan tutabiliyorlar mı bu olaylar Nasıl oluyor bilen biri bilgi verebilir mi? Babamın haberi olsun istemiyorum çünkü

Kaza yaptım sonradan tutanak tutabilir mi?