Burada kime meydan okumak istersin? etiket şartı ve katılacağın araba markası ile sizleri dinliyorum =) =)

Burada kime meydan okumak istersin? etiket şartı ve katılacağın araba markası ile sizleri dinliyorum =) =)

Direksiyonuma değil kendime güveniyorum ama tabi ki her zaman bizim insiyatifimizde olmuyor, trafik magandalarıyla karşılaşmamak da önemli.. Keyifli günler..
Direksiyonuma ve reflekslerime çok güvenirim soruya da bayıldım bu arada o yüzden hem soruyu sen sorduğun için hem de Arabalar konusunda bir tatlı rekabetimiz söz konusu olduğundan Audi Rs6 ile sana meydan okuyorum @Zlatan_red 😃
Eyvallah reis kabul ediyorum nissan gtr r35 ile :))
ricalar
Aşksızlık krizinden direksiyona güvenim sıfır ve uçuş moduna girip kimseyi dinlemem! Renault Clio Symbol veya Volkswagen Polo 6N2 fark etmeksizin, bunlardan biriyle süper spor arabaları fena tokatlarım!
Fazla iddiali değilim
etiket reis :D
🙈🙈
Teşekkürler kardeşim
ricalar reis.
Cevap
11Cevap
Oldukça güvenirim
Böyle işlerde ustalık olmaz. Karşı tarafında bilmesi gerekiyor.
etiket şart reis
Bir carpisan araba maceram vardi aman allahim insan oyuncak arabayi bile suremez pisti kitler mi ya 😂
Kendime çok güveniyorum ama kullandığım arabaya çok güvenemiyorum
etiket şarttı ama =)
Benim aracın bir kaç üstü üst modellerine kafa tutacak kadar güveniyorum 🙄
Ankara Eskişehir arası 55 dakika gerisini sen düşün
@SwordOfDemocles deneyelim birader hodri meydan
Bir araba kullanıyorum akıllara zarar 😎😂 uçak pilotu yanımda halt etmiş o derece 😂♥️
Bir kaç yıl bu işten para kazandık. Şimdi de sektörleri özden biri de modofikasyon.
Hiç güvenmiyorum.
Yıllardır direksiyon başına geçmedim.
Çok fazla tecrübem yok güçlü araba hiç sürmedim nerdeyse. Ama Mustang sürmek istiyorum 5 yıl içinde
Hacı murat iyidir. Mübarek arabadır.
Tek rakibim türk hava yolları
Araçlara ilgim yok reis
@shepast_away sana meydan okuyorum 😂
2021 Vw Caravelle 204 hp var bu arada
Hiç güvenmem
Ehh idare ederim.
Bayağı Manyak Sürüyorum Guvenemiyorum
Çok güvenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?