Bu arabanın hasarı ne kadar tutar araç kiralik kasko ve sigorta var ama sadece görünürde var kasko doğal afet ayaklanma gibi şeyleri karşılıyor diyor sözleşmede sigortada aynı şekilde ne yapmalı işi mahkemeye taşımalı mı taşısak kazanma ihtimali nedir ve ne kadar sürede sonuçlanır araç movdan kiralanmıştır
Bu arabanın hasarı ne kadar tutar serviste yapılacak?
Kiralarken sözleşmede neler vardı dikkat ettiniz mi? Eğer kasko var ise tutulan kaza tutanağı ile kasko şirketine başvurulur Exper bakar durumu söyler. Kurumsal bir firmadan kuranla di ise araç sorun da çıkmaz ama öyle merdiven altı tabir edilen galericiler den kiraladı iseniz sözleşme. ne durumda olduğunu bilemem yattığı günün parasını dahil sizden istemeye kalkarlar. O yüzden bir avukat ile görüşün kiralama kontratı ile birlikte. Masraf derseniz de bu araçta kaput değişecek ön tampon tampon tampon demiri sağ camurluk sağ far sasede oynama kırılma var mı pidyilara bakılacak Air bağ actimi açmadım akslar jant falan baya bı para yer sizden eğer kasko yok ise ilave dediğim gibi aracın tamirde kaldığı süreyi de sizden isterler vede değer kaybınida o yüzden kira kontratı ile birlikte bir avukata danışın şirket ile görüştükten sonra
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim aracın air bagi açılmadı şu an bu online platform olduğu için yüz yüze muhatap olabildiğim biri yok maximum müşteri temsilcisi ile muhattap olabiliyorum oda eşlerin gelip bakacağını ona gore hasarın belli olacağını söylüyor net bir süre söylemiyor Ayrıca hasar danışmanı mesaj attı hasar onarım ücretinin tarafına yansıtılacağını söylüyor araçta kasko da var sigortada ama maddelerini Okuduğun zaman sadece öylesine var gibi Çünkü kasko ve sigortanın devriye girebilmesi için sözleşmene göre resmen aracın üstünde meteor düşmesi gerekiyor sorduğum herkes sigortacısı eksperine kadar Rent A Car kaskosu vardır ve her şeyi o karşılar oyle olmasi lazim diyor kararsız kaldım işi mahkemeye taşırsam süreç uzayacak ve kaybedersem hasarı faiziyle ödeyeceğim Ne yapsam çok kararsız kaldım
Motor hasar almadıysa hiç yoktan 40bin tutar, eğer motor da hasarlıysa 80bin, şaseler işlem istiyosa 10bin civarı daha ekle. İşçilik ücreti vs olacak çünkü. 2016 Renault Symbol sağ ön kapı değişti 10bin yazdılar tanıdık bi abimizin arabası için. Bunda kaporta, tampon, sağ sol çamurluk, travers, radyatör vs sağlam iş gerekiyor... Geçmiş olsun
Bir lastik takımının bile 6-7 bin olduğu bu piyasada bu araba için kim bilir ne kadar isterler.. Tamamen tahmini olarak söyleyeceğim rakam, 40 - 50 bin arası en az.. Çok geçmiş olsun, moov aracı ise daha da fazla hasar gözükür kesin.