1 tampon onarımı nasıl 1 maaş eder anlamiyorum biz bu kadar mı ucuza çalışıyoruz?
Bu arabanın onarım masrafı ne kadar olur?
1 tampon onarımı nasıl 1 maaş eder anlamiyorum biz bu kadar mı ucuza çalışıyoruz?
Park halindeki arabaya vurup kaçmışlar. Sanayide sordum 45.000₺ dediler. Sadece tampon metal kısmında bisey yok. Bu kadar fiyat çok fazla değil mi?

Çok fazla! Sanki tampon değişecekmiş de size fahiş fiyat söylemişler. Ortada tampon değişecek gibi durmuyor. Sökülecek, düzeltilecek, macun, astar ve boya yapılacak. Bagaj kapağında ve sağ arka çamurlukta herangi bir sorun yok. Arka stop lambasının kırıklı olanı değişecek. 25 bine veya en fazla 30 bine ancak mal olur.
Dış stop değişcek tampon tamir olur boya sa bile lokal boyat ama sedefli boya ise tampon komple boyanıyor yani simli boya işi bıraktık çakallığa yine devam ediyorlar 45 bin ne
Geçmiş olsun! Görünen tampondaki hasar için 45.000₺ biraz yüksek görünüyor. Ancak bu fiyat, boya, tampon yenileme veya orijinal parça takılması gibi işlemleri kapsıyor olabilir. Orijinal parçalar ve işçilik servislerde daha pahalı oluyor, sanayide alternatif çözümler arayabilirsin. Birkaç farklı tamirhane veya boya ustasından fiyat al, mutlaka fark olacaktır. 🛠️
Cevap
19Cevap
20-25.000 olmalı
sanayi kazıklar her zaman sigorta şirketine boşa mı para ödüyoruz aa bilmiyordum kamera olayını
Bir yere sorma farklı yerlere sor plastik kaynak yapıp boyanacak hepsi tapmon değişse bile o kadar tutmaz
Az bile demişler. Artık bi far 30-35 binden başlıyor. Adam bi parçayı boyamaya 15 bin istiyor
Tampon netice de plastik parça 20-25.000 olmalı 45 pahalı eski kasa corolla bu kadar tutmamalı fiyat
10.000 En fazla eğer far kırılmışsa 20.000 olabilir.
45 binlik ne varmış arabada o kadar fiyat vermişler
45 bine ne yapıyormuş o gevşek hangi şehirde yaşıyorsun
Bence yaptırma o paralara değmez başka bir ustaya göster çok istemiş en fazla 20.000 TL
Tek bi yere gitme servise sor başka ustalara sor
Servis 55k dedi
Çok fazla, max 15 bin
Sedefli beyaz mı düz beyaz mı
Tuturduklarına pompalıyorlar geçmiş olsun
Bir bayanda bana çarptı çocugu okula götürüyordu ben uyuyordum numarasını bırakmıştı aradım özür diledi felan yapmak istedi ben kabul etmedim.. Bir far zarar görmüştü 1.500 yaptırmıştım 8 sene felan olmustu
Bir yere sorup yaptırma dah uyguna bulabilirsin
Taş patlasın 15 bina çözülür
Çok bişey olmaz. Tannçıdık bi boyacı bul
Hangi şehir orası
Mardin
Kiziltepe
25000 malzeme 2,500 işçilik
25000₺ olan nedir? Tamponu kaynatıp, zımparalayıp boyayıp yerine koyacaklar. Bunun 10000₺’si işçilik olsun 1000₺’lik malzeme kullanacaklarını sanmıyorum. 45k nereden geliyor onu bilmiyorum
Tampon degisir masraf cok cikar
5 bine hallolur
Nerde yaşıyorsun
Arkadaş güvenilir mi peki
Yok arkadaş hırsız arabayı calacak 🦹♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?