Siteden ikinci el araç bakarken bulduğunuz araba hakkında en ince detaya kadar sahibine soru sorarmısınız

Siteden ikinci el araç bakarken bulduğunuz araba hakkında en ince detaya kadar sahibine soru sorarmısınız
Sorulur tabikide sonuçta belkide yılların getirdiği bir emek sonucu bir araç almak istiyorsun ve emeğinin karşılığı olucak arabaysa ki bu dönemde herkesin pimpirikli olması gerek sonra görüyoruz 20 taklalı arabayı orijinal diye kitliyorlar millete 2019 da o zaman cahillik ettiğimi düşünerek tamamına kredi çekip kendime araç aldım 22 yaşındayım araba 250-300 bin oldu galiba hiç bakmadım daha geçen ay bitti taksidi faizi vssi derken eğer araba almayı düşünüyorsan bekletme al 2019 da almasaydım şimdi aynı birim paraya tofaş satılıyor. Otorapor ve tarcanlardan başkasına da güvenmeni önermem bu benim fikrim gerçi
Yüksek rakamlı araç alıyorum genelde, bu nedenle detaylı eksper yaptırmadan almam.
Üst segment araçlarda satıcı da olaya aynı ciddiyetle yaklaşır.
Detay sorulur ama dibine inmenin bir anlamı yoktur
Teşekkür ederim reis
Rica ederim kardeşim Ne demek
Detaya bakmadan alışveriş yapılmaz.. Keyifli geceler..
Teşekkürler..
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Evet sorardım
Tabiki incelemeden araç alınır mı hiç.. Ben nerden bileyim neresinde ne var baştan soracağım ki sonrasında expertix raporu ile uyuşuyor mu denilenler onaylayayım 😅
Sorar exper yaptırırım. Hee yok bunun paspası yok yok boya var diye tribe girmem. Girene de s.. git sıfır al derim
Araca göre değişir bir şahin için sorarsan gittiğinde dayak bile yersin. Ama son model bir araba içinde merak yidir.
Sorarım pimpirikliyim ben
Sorarım
Hayır alırım fjfjg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?