Benim abim BMW arabasını satacaktı. Büyük abim de arabası pert olmuştu yeni araba alacaktı. Küçük abim büyük abime çok büyük indirim ile satmayı teklif etti. Hatta askere giderken de arabasını abime bıraktı sen kullan ben gelene kadar diye. Abim de BMW konforuna alıştı. Arabayı almak istiyordu ama karısı güvenmedi. Niye ucuza veriyor kesin bişey vardır, kardeşten araba alınmaz dedi ve aldırmadı. Gittiler 2. el honda civic aldılar daha fazla para verdiler. Şimdi abim kafasını duvarlara vuruyo ben niye aldım bunu diye. Resmen attan inip eşeğe bindi. Küçük abim askerden geldi arabasını geri aldı. Bazı insanlara iyilik yaramaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Temiz ve bakımlı kullanılmışsa neden alınmasın?
Ben alırdım
Benim abim BMW arabasını satacaktı. Büyük abim de arabası pert olmuştu yeni araba alacaktı.
Küçük abim büyük abime çok büyük indirim ile satmayı teklif etti. Hatta askere giderken de arabasını abime bıraktı sen kullan ben gelene kadar diye. Abim de BMW konforuna alıştı. Arabayı almak istiyordu ama karısı güvenmedi. Niye ucuza veriyor kesin bişey vardır, kardeşten araba alınmaz dedi ve aldırmadı.
Gittiler 2. el honda civic aldılar daha fazla para verdiler.
Şimdi abim kafasını duvarlara vuruyo ben niye aldım bunu diye. Resmen attan inip eşeğe bindi.
Küçük abim askerden geldi arabasını geri aldı.
Bazı insanlara iyilik yaramaz.
Tanıdıktan akrabadan arkadaştan hiç bir şey alınmaz
Aracın durumuna göre eğer araç temiz bakılmış bakımları düzgün yaptırılırsa alınır
Akrabayla iş yapmayacaksın derler ama bu ona girer mi bilmiyorum jdjdjdk
Alınmaz. Tanıdıklar kazık atmaya yer arıyor :D
Sanki onlar daha bir geçiriyor gibi ama sen bilirsin
Tanıdıktan sevap bile alınmaz günaha soka adamı😂😂
Yani en azından bir sorun yaşadığında hemen kiminle muhatap olacağını biliyorsun
Tanıdıktan alınır, yabancıdan alınmaz
Tanıdıktan hiçbir şey alınmaz.
Tanıdıkla alışveriş çok sakıncalı
Alınmaz tanıdığa güven olmaz😂
Alınır iyi bakmışsa
tanıdıktan sadece selam alınır, benden söylemesi.
Eğer güveniliyorsa alınır
Dosta gitmez dosta girer aklında bulunsun 🙂
Alınmaz, tanıdığada satilmaz..
Alınmaz