McLaren araba markası herhangi bir SUV modeline sahip değil. Açıklamaya göre bir SUV düşünceleri varmış ama epey zaman sonra olacakmış. Başarılı olurlar mı ne dersiniz:)

McLaren araba markası herhangi bir SUV modeline sahip değil. Açıklamaya göre bir SUV düşünceleri varmış ama epey zaman sonra olacakmış. Başarılı olurlar mı ne dersiniz:)

Mclaren'i Ferrari'den daha fazla severim, ama Ferrari kendinden ödün verip girmedi bu SUV işine, onun yerine FF ve GTLusso adlı iki vagonlu araç yaptılar.
Kim niye McLaren suvu alsın yahu? Suv zaten bu spor araç firmaları için anlamsız bir model, en azından sedan araba yapın, akıllarınca yaşı 55'i aşmış süper zenginlere çok iyi performans veren, her gün kullanılan özel bir araç sunup parayı kıracaklar
Bu adiliği ilk Porsche yapmıştı. Porsche Le Mans'da Ferrari'ye 14 kupalık bir fark atınca, o zamanki tasarım direktörlerinden biri ''Nasılsa Ferrari birkaç sene kazansa da bizi yakalayamaz, siz yarış katergorisine ayrılan bütçeyi bana verin, ben de Volkswagen Touareg'den bir Porsche modeli yapayım dedi, Cayenne öyle çıktı ve Porsche'yi küçük bir otomotiv danışmanlık ve imalatçılık firmasından bir deve dönüştürdü
Herkes kopyalıyor şimdi. Koskoca Aston Martin bile Bond imajını bırakıp şişko yaw he imajına geçerek bir suv yaptı. Lamborghini'nin bile bu tip planları var, Maserati yaptı bunu
SUV bu tür firmalar için teoride mantıksız bir şey.
Bunca yıldır süper otomobil yaptıklarından dolayı SUV yapmaları epey zaman alır. Tıpkı Lamborghini ve Ferrari gibi... Onlar geç de olsa yapabildiler; ama şu anda Lamborghini'nin SUV'ı var. Ferrari'nin üretim aşamasında.
Cevap
21Cevap
Resimde ki araç iyiymiş. bence başarılı olurlar
Olurlar neden olmasınlar SUV sınıfında da premium markalar yerini aldı Bentley, Rolls Royce, Lamborghini SUV modeli olan bazı premium markalar McLaren de yapabilir gayet.
McLaren zaten şöyle kabaca baktığımızda güzel seriler üreten bir markaydı.
Bir dönem Mercedes ile güzel seriler çıkarıyordu ama otomotiv sektöründe "KALİTE STANDARDI" nın adeta sil baştan, yeniden belirlendiği bir dönemde başarılı olacak mı? Bunu hep beraber göreceğiz.
TOGG örneğinde de görüldüğü gibi; artık "AKILLI ARAÇLAR" üretiliyor...
Teknolojinin zirvesi, aynı zamanda dünyanın en büyük motorsporları organizasyonu olan Formula 1’in en büyük, en başarılı 2. Takımının bu rekabetçi piyasada da fazlasıyla başarılı olacağına yürekten inanıyorum
Eğer başarılı bir ArGe ekibi ve pazarlama yaparlarsa, arzı da talepten düşük tutarak yok satabilir.
Al sana başarı hikayesi 😅
Suv üretmeyen bi onlar kaldı zaten onlarda üretsin rahatlayalım
Yalnız ilk kez seri üretim Bi araca aşık oldum. Dakar aracı gibi duruyor...
vallaha değil bu ilerde uçan araba dahi yaparlar.
İşi gücü bırakıp bunu mu araştırdın? Haklısın hepimiz Bi mclaren alacak yüce sahibiz..
pejo 2008 üzerine tanımam
polaris turbo utv ye benziyor gereksiz
Suyunu cikardislr suv modellerinin
Rakipleri sağlam en büyük örneği urus
pubg ye gelsin de onuda alayım :D
bence olurlar.
Şakadır umarım
Olurlar olurlar
Olurlar
Neden olmasın :)
Üretsin alırız inş
Tutmaz bence