Malum her gün teknoloji gelişiyor araba sizce nasıl yansıyacak?

Malum her gün teknoloji gelişiyor araba sizce nasıl yansıyacak?

Muhtemelen sesle kumanda edilen, kokpit yerine tamamen head up display olan, gps sistemleriyle kaybolmanızı veya yanlış yola gitmenizi engelleyen, otonom kullanım sayesinde araba kullanırken uyumanıza imkan tanıyan, lastik teknolojisinin basınçlı hava uygulamasını terk ettiği, elektroniği daha çok, mekaniği daha az arabalar olacaktır.
Yani kabaca kahve ağzıyla özellik sayacak olursak su ile çalışan direksiyonsuz havalanabilen ya da düz yolda gittiğinde sürücünün çok işlevi olmayacağı araçlar gelecektir.
Tampon diye birsey yok degiyorsun kırılıyor kaporta gocuyor arabalar çok dayanıksız. Kolay kırılmayan kaplamalar ve sağlam tamponlar yapılacaktir. Tam tur dönen tekerlek sistemide olur
Uçalım mesela bir dönem jetgiller vardı o geldi aklıma.. 😄 Keyifli akşamlar..
Teşekkürler..
Rica ediyorum
Cevap
11Cevap
Uçabilen araçlar olabilir
Gelecekte , insanlık kendini aştığında, arabalara gerek kalmayacak. :)
Zira "molecular transportation" aşamasına geçmiş olacağız.
Uçacaklar diye bekledik senelerce bir kere bile uçan araba çıkartmadılar.. ne gelirse gelsin artık umursamıyorum araba piyasasına küsüm
Uçan araba ve hem ev haline gelen hemde araba haline gelen hiç benzin istemeyen farklı bir araba hayalistim ansjsj
Uçan arabalar olacakmış istemez. Yeni ölüm teknikleri yaratıyorlar istemez bence
Yeni arabalar hiç hoşuma gitmiyor resimdeki gibi araçlar çıkmaz inşallah 😅
Uçağa dönüşen araba
Hala uçan arabaları bekliyorum.
Araba diye bişey kalmayacak bence
%100 tam otonom araç
Bizim bi araba vardı o ne oldu ya
Hep geriye gidiyoruz Türkiye için geçerli değil
Dün egzossuz araba gördüm güzeldi
Boyumu aşan soru sormuşsun abi boğuluyorum.
Alamayacağımız için sıkıntı yok
Ne olacağını kestirmek zor gibi
Uçan araba gelecek sjdhd
Uçariz bence sadece yerde gitmeyiz işte
Kendini süren araba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?