Volkswagen Passat sedan ın yerine Volkswagen AERO’ sedan elektrikli hibrit motor otomobil üretilecek ne düşünüyorsunuz bu konuda Passat ın yerini dolduracak mıdır sizce

Volkswagen Passat sedan ın yerine Volkswagen AERO’ sedan elektrikli hibrit motor otomobil üretilecek ne düşünüyorsunuz bu konuda Passat ın yerini dolduracak mıdır sizce

Passat benim için çok ayrı bir yeri olan araba 2010'da peder sıfır aldı hiç unutmam 42.500 liraya 2.500 de parlak siyah rengine vermişti ilk bindiğim an hala aklımda uçak gibi gelmişti kokpiti daha 17 yaşındaydım ehliyeti aldığımda da o vardı 2017'ye kadar bindik emektarımıza çok kalitelidir çok rahattır gösterişlidir.
Sedanlara zaten talep çok azaldı herkes yüksek araç istiyor artık ayrıca son dönemde de satış sayıları ülkemizdeki fiyatlardan dolayı epey azalmıştı bundan dolayı sedan sever olarak üzülmedim değil bunu da sineye çekeriz Variant da severiz elektrikli modeli de severiz mecbur bir şeyler değişecek her zaman.
Cevap
6Cevap
Yeni model Passat'ın yerini almaz sanırım.
Passat bence güzel araçtır kötü olmuş
Bence de öyle
Passatın yerini alamaz, özellikle siyah Passat baya asıl duruyor. Baya konforlu araç, ha bi de az yaksa iyi olur da olsun o kadar.
Araba alma imkanı olanlar düşünsün benim böyle bir imkanım olmadığı için hiçbir şey düşünmüyorum
Alamadiktan sonra durmuş durmamış bir anlam ifade etmiyor
Hiç sevmiyorum elektirikli araçları bir de elektirik çağı diye konsept araç gibi "yenilikçi" tasarımlar yapıyorlar aşırı iğrenç gözüküyorlar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?