başka bir ülkede uygulanan farklılıklar. bizde de işte şeyler var, sahte jandarma tabelaları

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer başka bir ülkede uygulanan farklılıklar. bizde de işte şeyler var, sahte jandarma tabelaları

otoparktan geri geri çıkan bir araç ki yol hakkı benim ben onun çıkış noktasını çoktan geçtim, bana arka kapıdan vurdu, polis istedim ne gerek var suçlusun öde dedi roman vatandaşlardan! anında 20 kişi oldular ama içinden dürüstleri çıkıyor demek ki, arabayı kullananın yanındaki kendi arkadaşı polis gelince polise dedi ki"geri geri giderken bana facebook tan bir şey gösteriyordu "polis tutanak tuttu ve tutanak sonucu ben suçlu çıktım
ertesi gün emniyet müdürüne çıktım o çocukta yanımda senin polisin romanlardan korktuğu için beni 8/8 suçlu gösterdi dedim çocukta yaşananları aktardı
müdür bana sen şöyle saklan dedi ve o memuru çağırdı, memur anlatmaya başladı işte geri geri gelen aracı görmesi gerekiyordu dedi onun yanındaki arkadaşının ifadesi nerde dedi ve biz işaret etti polis bizi görünce, tutanak değişti ve ben 8/8 suçsuz çıktım
neden uzun uzun anlattım etmeyin arkadaşlar araç kullanırken asla telefonunuza eliniz gitmesin
Olmalı çünkü araba sürerken başka işlerle meşgul olmak Allah korusun kazaya ölüme sebebiyet verir araba sürerken sadece yola arabaya odaklanmak gerekir can güvenliği için
Türkiye'de olsa ne. Koca koca tabelayla yazdir istersen bizim Türk halkı asla uymaz. Bizim Türk halkı yine kendi bildiğini okur istediğini yap yani. Keşke uymaları ne güzel bir şey olmuş. Hem bu şekilde trafik kazalarının önünede geçmiş oluruz ama uyarsak tabiki.
Cevap
10Cevap
Kesinlikle uygulanmalı.
Tabi ki kesinlikle uygulanmalı
Güzel olmuş ama insanlar zaten bunun farkında aptal oldukları için araç kullanırken telefon kullanmaya devam ediyorlar
Bence Instagram ve direksiyon koysunlar wp ile facebook yerine. Daha etkili olur. Direksiyon storysi baydı çünkü artık
Olmalı en azından bazılarına hatırlatabilir 😊
Çekiyorum kenara öyle konuşuyorum. Tehlikeli gerçekten
Yav kurban olayım ne anlar bizim türk milleti tabeladan falan djejjejeje adamlar kırmızı ışığı dinlemiyor geçiyor ki tabelaya bakıp aaa dur teleifnla konuşmayım deseler😂😂😂
Güzel uygulama
Anlamlı tabelalar gerçekten.
Çok iyi olur ama anlamazlar
Olmalı
Olmalıdır.
Olmalı evet
Olmalı...
Bence olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?