Yakit olarak az yakan, beni üzmeyecek, surekli sorun çıkarmayan (servise/sanayiye pek goturmeyecek) araba önerileriniz neler olur?
400 bin lira bütçem var. Araba cok dar, boguk olmasin. Iç hacmi biraz ferah genis olursa iyi olur. Bagajı küçük olmasın. Yani bir i10 ya da micra gibi hem kendisi, hemde bagaji küçük olmasin.
Her turlu kasa olabilir. Sedan, hb, suv, crossover, mpv... 2015 modelden asagida olmasin istiyorum. Boş pakette olmasin.
Biraz dolu olsun, full olsa daha iyi tabi ama bu fiyata vermezler diye dusunuyorum belki modele ve yıla bagli olarak değişir. Sahibindene falan baktım ama bilemedim pek. Baska fikirler almak icin soruyorum soruyu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Peugeot 208 1.4 e-hdi yari otomatik vites
2012 ile 1015 arasinda uretilmisti sanirim. 10 tane falan cesitli skalalarda araba kullandim ama bunun kadar memnun kaldigim ve sattigima pisman oldugum bir araba olmadi
opel astra fena bir araba değildir. Yakıt konusu zaten benzin de dizel de hemen hemen aynı artık. Ona bir şey yapamazsın. Astranın belirli bir konfor düzeyi var
Japon alacaksın kafan rahat edecek Ya Mazda ya Toyota ya Mitsubishi ya Nissan ya Suzuki ya Honda ya da daihatsu
Japon arabaları en az arıza veren araçların başında gelir. Az yakar. Corolla station Wagon öneririm bütçenize en uygun.
Hyundai i20 en sok kasa. Segmentlerine göre geniş kullanım alanı var fiyatıda bayaa uygun az da yakar
Kendi arabamı vereyim sana 2017 1.33 life Corolla hatasız boyasız tramersiz 86 binde.
Sedan arabalar cok mu yerden? Yerden arabalari pek sevmiyorum aslinda. Ama fiyat olarak bu devirde zor araba bulundugu icin kasa tipi olarak cok sinirlandirmak istemedim kendimi. Yoksa sedanlar bana biraz yerden geliyor. Inmesi binmesi zor gibi geliyor. Öyle mi? Daha önce hb araba kullandim, biraz yuksek arabaya da bindim ama sedan pek kullanmadim. Taksi de falan binmisimdir en fazla. Uzun kullanimda yerden hissi beni rahatsiz eder mi bilemiyorum
makyajlı eski kasa atmosforik motor yakıtı fazla ve çekişi düşük boş paket.
Yok alisiyorsun zamanla ben de ticari courier transit tarzı kullanmayı seviyorum ama otomobil yani bu normal yerden olması. İlla yüksek olsun istiyorsan jeep tarzı bakacaksın. Dacia falan o paraya bulunur. Yoksa bir hachbak ile çok farkı yok sedanın.
@anonimbirsey Toyota sağlam araba dünyada 10 milyon satış yaparken en yakın firma 3 milyon araba satışı yapabiliyordu. Çekişi düşük evet çok tepe yerde yaşıyorsa sıkıntı bu daha böyle düz şehir arabası.
aynı kasa auris 1,33 kullandım gerçekten çekişi büyük sıkıntı. o yüzden yakıtı da çok.
Renault megan 4 1.5 dci cam tavan dizel otomatik kokluyor mazotu
400 bin liraya ancelina coli istemişsin. ne kadar ekmek o kadar köfte dostum
Ne yazik ki parayi dolar ya da euro üzerinden kazanmiyorum. Yoksa bende bilirdim yüksek fiyat yazmayı. Elimde bu kadar birikmisim var. 395 bine falan clio lar falan var. İ20 ler falan var. En iyi araba olarak. Ulkenin durumu belli, vergiler belli, fırsatçılar belli ekonomik kriz belli. Bende elimdeki parayla en iyisini almaya calisiyorum takdir edersin ki. Cunku alacagim arabayi en az 5 yil belki de 10 yil satmam. Hem acil araba ihtiyacim var hemde daha da zaman kaybetmek istemiyorum fiyatlar habire artiyor çünkü.
paran kısıtlı ve uzun süre kullanacağın için komforundan ödün vererek düşük segmentli yüksek model araba alman lazım. hepsi beraber olması zor.
Napcan bu kalabalikta tragi birbirine katan acemi cokken
Bmw 5.20d E60 kasalara bakabilirsin
Temizini bulamazsin bu fiyatlara
hyundai accent blue nissan juke olabilir
Reno clio
Bütçe?
Honda al keyfine bak
Opel Astra
Ben Kullanıyorum çok memnunum
Renault/Clio