Arabada 5 evde 15 sözünde anlatılmak istenen tema sizce nedir?

Merhaba,
Aslında müzik sözleri şimdi hep bir mesaj hep bir algı vardır genelde müziklerin içinde aşk ayrılık cinsellik vesaire şeyler vardır bunu açık açık söylemeselerle bel altından söylemeyi tercih ederler işte arabada 5 evde 15 kelimesinde bundan bir bağlantısı olduğunu düşünerek cinsel ilişkiyi bağdaştırdığını düşünüyorum.
Aynen öyle çok haklısın yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Rica ediyorum ne demek
Görüş
58Görüş
Arabada 5 evde 15 görecen pompayı demiyor muydu aynen
Yakacaksın sobaya saat 5 e gelince göreceksin pompayı demişti üst komşu öğrenci evi gece 3 dem 5 e kadar gösterdiler kızı pompayı
Arabada olunca eve gitgel ile vakit kaybi olmadigi ve bu arada yapilabilecek iş sayısı kaybina yol acmayacagi icin 5 liradan yapilan hizmeti, eve giderse uzun vakit alacagi ve detayli işlemlere girilecegi icin 15 liraya sunabilmektedir. Devaminda "hosuma da giderse bedavee" kisminda ise müşteri bu hizmeti sunan kisinin hosuna giderse bu hizmet karsiliginda herhangi bir ucret talebi olmayacagini beyan etmektedir.
😂😂 gayet açıklayıcı ve net olmuş 😂 bizi engin tecrübelerinizle aydınlattığınız için teşekkürler 🤣 tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi 😂
Ankara müziğini dejenere edip pavyonlarda elinde saz, işi p*rno döken çapsızlardan biri olan Ankara’lı Namık adıyla İbrahim Tatlıses’in ünlü yaptığı bir zibidinin ipe sapa gelmez seviyesiz, müziğimsi ifrazatıdır sadece. Çok da ciddiye almamak lazım.
Arabada 5tl iken eve gelirsem 15tl olur diye maliyetin 3 kat artacağını anlatmış şair burad, şair galiba paralı asker, sen üstiyor duj verecek 59dölar daha da der bunlr aman ha😆
Çok tatlısın yaa 😂 süper bir açıklama olmuş 😂 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Sen istiyor mutlu olmak vercecek 100 dolar 😂🤣🤣
Bu adam mı tatlı hihhh daha kelimleri düzgün yazamıyor😒
Ben parayı verince bedbht oluyorum o yüzden ben verecek kocaman bir gülümseme, isteyen alır isteyen lmaz😆😆😆
@MaşaKocaAyıı maşa geliyor şimdi kafana, ödevleri yaptın mı sen mukavemet hocasının verdiği😆
Ahahahaha
Araba da beş posta hoşuna giderse evde 15 20 nekadar olursa işte pestil çıkana kadar devam ederiz dio işte açik konuşalım 😃
😂😂 evet bayağı açık olmuş 🤣 bizi bu engin tecrübelerinizle aydınlattığınız için teşekkürler 🤣🤣 sayenizde çakralarımız açıldı 🤣
Bırak şimdi mütavaziliği 🤣 sen bana pabucu ters giydiririsin😂
Ben boyle hıc dusunmemıstm🤣🤣
Ateşli bir adamım arabada en az 5 atarım ev rahatlığında 15 posta yaparım yeterki rahat bir yer ver her tür memnun ederim anlaminda😂😂
Görüşüne saygı duyuyorum bizi engin tecrübelerinizle aydınlattığınız için teşekkürler 🙏🙏
Asıl ben teşekkür ederim sohbetin için 🙏 saygılar efendim ✋
Arabada 5 Kez denemiş olmamış.
Sonra evde deneyelim demiş.
Mutfakta 5 salonda 5 odada 5 kez denemiş yine olmamış.
iktidarsızlığına dair karalamış olduğu cümle
Çünkü sen istiyor mutlu olmak verecek 100 dolar 😂🤣
Ben var seni takdir etmek 👍👍
Rica etmek 🤣🤣
Benim seninle DNA ' m bozuldu 😂😂 kendimi Rusya'dan Türkiye'ye gelen yabancı turist kadınlar gibi hissettim şu an 😂🤣
Arabada 5 lira veririm evde olursa 15 lira alırsın demek istiyor
Aklıma sevişmek geliyor :) arabada rahat olmaz 5 atarım ama evde 15 atarım diyor. Aynı Ksciler gibi la o da sallıyor D
arabada 5 kere, eve gecince musait ortamda 15 kere cinsel birlesmeyi adresliyor.
valla ben 5 15 anlamam
ben her seferinde 50 tl alıyorum
Arabada 5 evde 15 çıkarmadan 5 bunlar galiba hep birbirini tamamlayan şeyler 🤔.
Kira öder gibi 5 yılda iyi bir araba 15 yılda da iyi bi evalınması gerektiğini anlatıyor 😂😂
Sanırım arabasına daha fazla değer verdiğini gösterir erkeğin.
Tahmin etmek çok zor değil posta olsa gerek
😂😂 ne postası
Sabah akşam postası
😂😂 öğle ikindi , gece postası yokmu 😂
Sen yeterki iste 😉😂😂 ister misin ki
Arabada 5 kere düşünür evde 15 kere ama ne düşünür onu bilemem jfjfj
Aa iki gözümün çiçeği yorum yazmış 🤣
her şey düşünebilirsiniz bu sizin bakış açınıza kalmış 😂 sayın fenomen beyefendi 😂🤣
Aman efendim estafurullah teveccühünüz siz bu iltifatların fazlasını hakediyorsunuz aklı başında , mantıklı nazik , saygılı , yüreği güzel bir adamsın çünkü sayın fenomen beyefendi 🤗
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık
Arabada 5 evde 15 olan ideal kapı sayısıdır.
Arabada 5 azgınken evde 15 istekli oluyor herhalde 😂
Arabada 5 posta evde 15 posta demek acik bir dile
Posta = bosalma
🤣🤣
Paylasimlarim sks uzerine hayirdir. Tahmim ettigim mi yoksa 😉
Nasıl yani canım anlamadım
Havalar soguk hayatim dikkat et usume 😘
Sorumun cevabini alamadım ama neden böyle bir şey söyleme gereği duydun
Son iki sorunun uzerine bende yazdim
Oyle bir sey yoksa yoktur
Öncelikle sordugum sorularin hepsi cinsellik üzerine değil her katagoriden soru soruyorum. 2 . Cinsellik konusunda daha mizahi cevaplar aldığım için daha bu tarz soruları araştırıp sormaya çalışıyorum sorduğum soruların benle bir alakası yok sacede yorumlar daha mizah ağırlıklı olduğu için eğleniyorum ve soruyorum
Tamamdir
Bunu söylemen beni üzdü açıkçası
İnsanin istemesi kadar dogal ne olabilir ki?
Gülüm ne alaka şimdi istesem bunu soru olarak mı sorarım sence isteğimi bu şekilde mi belli ederdim zannediyorsun az mantıklı düşün lütfen ben bunu istiyor olsaydım özelden herkezle konuşurdum öyle degilmi ben özelimi bile kapalı tutan birisiyim benimle kimse yağbali konuşmasın ya da davranmasın diye sen kalkmışsın bana ne söylüyorsun ben yaşamak istersem bunu reel olarak da sanal olarak ta yapma imkanım var ama herzanan dedim yine diyorum basitlestirilmiş ve içinde duygu barindırnayan bir ilişkiye sıcak bakmıyorum sadece bu soruları da komik cevaplar aldığım ve güldüğüm için soruyorum eğlenmek için burdayiz çünkü bilmiyorum ne demek istediğimi anlatabildimmi? 😔😔
nereye çekrsen oraya gider bu konu şimdi emin miyiz hocam
😂😂 eminiz hocam 🤣
Deme öyle deme öyle 🤣 yanarızzzzz 🤣
Yanalımmm reiss 😂 bu ülkeyi yakarsa bizim gibiler yakar 😂
Sen istiyor yanmak vericek 100 dolar 😂😂
Bankamı laa burası 😂😂
Komisyon da veriyorsa sıkıntı yok reiss 😂
Ne gibi olur reiss 😂
O zaman yazma reiss duman yoluyla haber sal 😂
En İyi Görüş