İlk önce şunu şuraya koyayım ; Ben diğer akplilere benzemem. Gerçekten akplilerin koyun olduğunu düşünürüm. Recep Tayip Erdoğanı bu insanlarin seviyor olmasida beni hep üzer. Ama gerçekten chplilerin daha cahil olduğunu düşünüyorum. Tartıştığım chplilerin o engin siyaset bilgileri böyle düşünmeme neden oldu 😂😂😃 Neyse, ben ilk önce darbenin gerçek olmadığını düşünmüştüm ama sonradan gerçek oldugunu düşünmeye başladım.🤗
Ben buna sebep olan yukarıdaki herkese kızıyorum, bunun buralara geleceği hep belliydi. Tüm halk biliyordu cemaatte tanıdığın varsa şuraya sokarlar bak burda iş bulursun diyorduk tüm Türkiye bunu biliyordu ama herkes susuyordu kimi Allah diyorlar diye kanıyordu kimi işine geldiği için ama bunlar oluyorsa başta suçu siyasetteki herkesin olmak ile birlikte tüm Türkiye 'nin bir general kolay yetişmez iken biz genelkurmay başkanımızı kuvvet komutanımlarımızı yok ay ışığı yok ergenekon operasyonu o operasyonu bu operasyonu ile suçsuz iken içeri atıldığında yıllarca orda yargılanmadan tutulduğunda biz ses çıkarmadık hatta kimileri suçu var yok bilmeden sadece iddialar üzerinden müstahak dedi ey büyüklerim abilerim ablalarım benden daha çok şey gördünüz farkında değil misiniz cahillik başımıza bela sadece televizyona bakıyor ona inanıyoruz ona da boş bakıyorsunuz ne zaman uyanacak bu güzel yurdumun insanı Allah yardımcımız olsun olsun da Allah elinden geleni yaptıktan sonra tevekkül et demiş biz yattığımız yerden Allah Türkiye'yi korusun. Ya sen ne yaptın ki yaradandan ne bekliyorsun soygun arttı sapık arttıkça arttı insanlar kendi arabasına güvenmez hale geldi, bu mudur Allah'a olan vatana olan saygınız sevginiz doğru düzgün mühendis kalmadı elimizde ülkelere vere vere fakir insan gittikçe fakirleşiyor yahu niye Körsünüz bu kadar neden ya illa birinin gelip alnımıza silah mı dayaması lazım can mı vermek lazım uyanmanız için YALVARIYORUM TÜRKİYE ARTIK UYAN.
Hâlâ, köprüde halka ateş eden, insanların başını tankla ezen itlerin kemerle dövülmesinin duyarı yapılıyor. Yav keşke denize atsalardı. Kanunsuz emri uygulayan, muhafazası ile emrolunduğu halkı öldüren herifler asker vasfını yitirdi. Dolayısıyla 'dayak az bile' diyebiliriz. Halka ateş etmesi talimatı aldığında dönüp o kurşunu emri verene sıkmayana ana kuzusu değil domuz yavrusu dahi denilmez. Ellerinde taş bile olmayan onbinlerce sivile iki de tank atışı yaptı bu "ana kuzuları" şeytan olsa napıyoruz biz derdi ama bunlar demedi..
En çok ta "fetöcü" diye vatan haini ilan edilip aslında hiçbir suçu *bulunmayan* içeriye alınan öğretmenlerimize polislerimize kaymakamlarımıza ve diğer rütbelilere onların ailelerine üzülüyorum 😪
Chpli değilim de çok merak ettim. Daha yeni reşit olmuşsun. Annen seni emzirirken siyaset masalları falan mı anlatıyordu da senden rahat 5 10 yaş büyük insanlara ''cahil'' diyebiliyorsun?
İnan ki bu günlerde akıl ile yaşın bir alakası yok, bazı 20 yaşındaki gençler 40 yaşındaki dayılardan daha mantıklı ve akıllıca düşünüyorlar. Cahillik yaşa göre değildir başa göredir.
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
24
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bak kanka bir adam düşün belediye başkanı 1999 da amerikalara gidip geliyor sonra bir bakıyorsun hocasını başka hocaya tercih ediyor ve 2002 de bom koltuğa oturuyor sonra bir bakıyorsun bu adamın kabinesi t. olimpiyatları ve her alanda bu okyanus ötesine dualar saygılar bin şükürler ediyor ve o şahsa fetö diyenlere salvolar yağdırıyor Ankara belediye başkanı günele fetö diyenlere onlarca dava açıyor sonra 2012 sonunda dersane patlak veriyor bin şükür hocası düşmanı oluyor 17 aralık ile de abooooow oluyor yalanlar yalanlar ile sevişiyor bir bakıyorsun bu iki kişi jeton oyunu gibi dövüşüyor sonunda düdüklü tencere patlıyor 15 temmuzda aaaaa r ile f kavga ediyor cezasını halk çekiyor hocayı besle sen karga olsun 15 yıl sonra oysun gözünü sonra ne mi oluyor bu hoca sevdalılar bir anda masum oluyor yıllarca bu adamlarla mucadele eden mhp liler mhp den ihraç ediliyor chp ve mhp fetöcü oluyor bakalım son 20 yıla chp ve mhp en çok fetö ile uğraşan adam... devlet tekelinde balyoz ergenekon ve şike davası oluyor savcısıda bu rrrr yani rrrr işte bir bakıyorsun yalanlar 2016 da ne diyor hepsini fetö yaptı diyor... fetö bu ilkede 2002 den beri at koştururken napıyordunuz dua ediyordunuz ona şimdide masum rolü oynamayın başkan olma hırsı ile millete işkence çektirdi kaybedersem referandumu diye 2 milyon sahte pusula koydu hayır kazansa iptal edecekti ama namuslu hani o namuslu popişimin namuslu ysk sı pusulaları kabul ediyor ne hikmetse mühürsüz pusulalarda 1 tane hayır çımıyor... siz gidin dedemin eşşegini kandırın vesselam :D
ben hala kusursuzca yazılmış bir senaryo olduğunu düşünüyorum. bazı parçalar bir araya gelmiyor puzzle tamamlanmıyor. eksik bir şeyler var ama dediğin gibi ne chp nin cahilleri ki çoğu zaten öyle ne de akp nin koyunları bunu sorgulamıyolar. vebali boyunlarına bu benim fikrim.
ülkede de siyaset seninle benim aramdaki diyaloğa benzer şekilde yapılsa zaten sorun ortadan kalkacak. herkes önce kendine çeki düzen verecek daha sonra karşısındakini eleştirmeye başlayacak. yoksa biz bu kafayla daha çooook koyun da sayarız cahil cühelayla da uğraşırız.
Bu ülke ne ihanetler gördü daha da görecek. Bizim ülkemiz halkı kadar çabuk unutan , umursız bir millet daha var mıdır bilmiyorum ama yaşın benim yaşlarıma geldiğinde ve sen şu an ki yaşında olan gençlere baktığında 15 temmuzu bilmeyen , dalgasını geçen bir nesil gördüğünde o zaman anlayacaksın bu vatanı kurtarmanın yönetmenin ne kadar vefa ve fedakarlık gerektirdiğini. Bu nesil Recep Tayyip Erdoğanın kıymetini o ahirete göçtüğü zaman anlayacak. Kimsenin dokunmak dahi istemediği karanlık çarkların dönüşüne dur dediği için bu kadar ihanete uğradı.
Nasıl olacakmış o iş peki? Neden AKP'li olayım veya AKP'ye oy vereyim ki? Bir vatandaş olarak benim hak ve özgürlüklerimi, yaşam alanımı daraltan bir görüşü neden destekleyeyim?
En basitinden benim bir dini inancım yok ve bu ülkenin bir vatandaşıyım. Meydanlarda bunlar ateist bunlar şeytan diyen bir düşünce yapısı mecliste benim haklarımı savunmuyor aksine benim hayat görüşüme çok zıt ve sakıncalı ifadeler kullanıp yaptırımlar uyguluyor.
Zaten amacta bu illa birileri olcekti. Darbe yalan ya da dogru bilemem ama boyle darbe yapilmaz hic bir yerde sen darbe yapacak olsan bu sekilde mi yapardin cok basit bir mantik
Uzun hikaye falan degil dun el ele tutusup milletin hakkini kpss de polis asker vs secimlerinde milletin halkin ekmegini hakkini beraber yediler simdide kandirildik deyip ihrac etmeye calisiyorlar bunuda yiyor musun?
Hayatımın en kötü gecesi. Suriyeliler bakınca aklıma o gece geliyor. Biz 1 gece dayanamadık o bomba uçak seslerine, oradaki çocuklar napsın. Şehitlerın ruhu şad olsun🙏🏻
Herkesi dışarı çıkaran ama kendisi g*t korkusundan sadece telefonla bağlanan oğlunun desen Türkiye'ye desteği olmayan bir cumhurbaşkanı geliyor ve tabiki binlerce kahraman 🥀
Darbe öyle önlenir. 2- Cumhurbaşkanı ölürse darbe olmuş demektir. 3- Olayin hemen sabahinda disari çıkmak her baba yigidin harci degildir. Biri daha yins engin bilgisiyle beni sasirtti.
Yürk askerını karalama kampanyası , rte yı yuceltme planı... darbe yapmayı bılmıyorlarsa oğretebılırım sorun degıl.. tıyatro resmen yaa.. Turk halkıda yedı yaaa bunu pesss !!
cidden şu yalan yorumu yazarken kafanı kullanmazsın anlardım da köprüde millete çatır çatır ateş edenleri de mi görmediniz? hayır uydurucan bari güzel uydur
her yoruma atlayıp tek akıllı kendini sanıp bütün her şeyi kendin biliyormuşsun da başkalarının bildikleri yalandan ibaret geliyor ya, hah işte o tam da düşük zeka belirtisidir haberin olsun. bu illeti başımıza sizin gibi tek hücreliler sardı zaten. git kendi çöplüğünde öt
İyi sen gerçek olduğunu düşünmeye devam et, sor bakalım annenler 80 darbesini yaşamış mı Sor bakalım darbe böyle mi olurmuş FaceTime ile milleti sokağa kışkırtmak ne demek Darbe olsa tüm iletişim araçları iptaldi iptaaaaal
Seninle uğraşamam. Gördüğüm belgeleri burda seninle paylaşmam. Malesef beyin seviyeni zorlamak istemiyorum. Elbet o dediklerinede cevabım var. Yalnız kendini akıllı sanmanda gözlerimi yaşartıyor.
Hastene de bir karargah komutani ile tanıştım ve bana külliyen yalan olduğunu söylemişti
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Klasik çomar, Bu darbe evet tiyatro değildi ama kontrollü darbeydi madem değil be beynini sktigimin gereksizleri neden Adil öksüz denen badem bıyık bile alinip bırakıldı komik olmayın hadi bu çomarliklarinizi ötede oynayın =/ Olan sadece garibana oldu beni üzen tek şey
Sadece adil öksüz değil darbenin en önemli isimleri yok neden? Veya mrs koyun neden siyasi ayağına el atılmıyor üç gün önce feto abdullah gül ve davutoğlu sürekli yanıma geliyor dedi veya bütün akplilerin hepsi daha önceden hoca die yaliodu neden ceza kesilmio anlatsana comar
Sence kesilir mi? 😂 Benim dememle kesilir mi? Senin istemenle kesilir mi? Ayrica Tayyip ile fetonun arasi bozuldugunda feto bu denli eli kanli bir teror örgütü değildi. Ve ayrıca bunun bir strateji olduğunu göremiyor musun? Çomarmış , başka bişey bilmezsin zaten jkjk
Bak yazdığın cevaptan zeka seviyen belli oldu senin için elimi yormayacağım. Senin benim dememle kesilmesi önemli değil önemli olan neden kesilmediği bunu düşünürsen zaten başka biseye gerek kalmaz ama yok yani Allah vermeyince vermiyor hayirlisi
En İyi Cevaplar