2022 Ocak-Kasım aralığında en çok satılan 3 araç belirlenmiş.
- Egea
- Clio
- Corolla
Bu arabalardan senin seçimin hangisi olurdu?
Fiat Egea Sedan
Clio HB
Corolla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2022 Ocak-Kasım aralığında en çok satılan 3 araç belirlenmiş.
Bu arabalardan senin seçimin hangisi olurdu?
Bu zaten hemen hemen her sene aynı sonuçlar ülkemizde en ucuz ve bakım parça servis bakımından en ulaşılabilir markalar olduğundan hangisini almaya gelince şimdi bu satılan arabalar her modelin en boş paketi yani Egea Easy, Clio Joy ve Corolla Dream paketleri bunları göz önüne aldığımda kesinlikle tercihim Toyota Corolla olur hem en konforlu hem içlerinde en dolu donanımlı hem de görünüş ve kalite anlamında en iyisi.
Fiat Egea ama Croos kasa seçtim. Bu Toscana Yeşili rengiyle mükemmel görünüyor. Ve ful paket olduğu için adaptiv hız sabitleme, çarpışma önleme, şerit takip asistanı, hayalet göstergeler gibi lüx donanımlarla üst sınıf modeller kadar donanımlı. Fiyatına göre alınabilecek en iyi otomobil bence. Ha genel olarak düşünürsek kötü mü evet bir BMW 5 serisi ya da Alfa Romeo Giulia değil ama bu fiyata ikinci el on yaşındaki otomobil yerine 0 km alınabiliyor bence bu fiyata mükemmel.
Bunların hiçbiri derim benim gönlüm Renault 19 Europa da ⭐😊 çocukluk sevgim o otomobil Süspansiyon konforu gerçekten şehir içinde çok Güzel yumuşak süspansiyona sahip öyle teknolojisi pek yok olduğuna bakmayın 😉 bineni şaşırtır temiz bakılmışi tabi bzide ki 1.6 Rne Alize Klimalı Airbag Olanıydı Sedan Mavi Renk ah ah 1.6 enjeksiyon motoru çok seri götürüyor bu aracı ki LPG Tam uyumlu motor zaten 90 Hp güç K7M Kodlu Megane 1 ile ortak motor Kullanır
Cevap
51Cevap
Ekonominin ne kadar tepetaklak olduğunu gösteriyor resmen.
Toyota Corolla Hybrid'i seçerdim.
Corolla seçerdim tabi ki
Bunlardan birini seçecek olursan Coralla derim Egea ve Clio çöp araçlar zaten bunları çıkaranlar kendileri kullanmıyor zaten en çok bize ve bizim ülkelere iteliyorlar
Egea ekonomik araba şirketler ve taksiler çok tercih ediyor Toyota kolay bozulmaz konfor odaklı sahibini az masrafa sokan bir araba benim param olsa Toyota alırım.
Almanyada yasiyorum bu arabalara binecegime at arabasina binerim teneke bunlar bende volvo xc60 var 2017 model 22 bin euro ya almistim.
Almanyadayken oyle ama Türkiye fakir.. biz de fakir😂
Renault ve Fiat grubunu daha çok şirketler tercih ediyor. Normal bir insanın imkanı varsa bu iki markaya yakın duracağını sanmıyorum.
Clio güzel araba sürdüm onu ama 1 motor olduğu için çok bi hız performansı beklemeyin ama konfor olarak gayet güzel araba.
hiç birisi, bindiğim arabamdan son derece mutluyum
ML 320 tam bana göre başka türlü yaylaya çıkamazdım
Egea, clio ucuz olduğu için tercih ediliyor corolla da sağlam arabalar içinde en ucuzu olduğu için tabiki bunlar içinden corollayı seçerdim.
Toyota bambaşka. Periyodik bakımı yaptır, düzgün kullan, yıllarca sür.
Eskiden olsa Clio derdim çünkü yakıt cimrisi ama çok bindim artık bıktım bu yüzden bunların içinde Corolla mecbur. Yoksa benim tarzım değil...
Corolla mecbur diyor ya en iyisi o zaten ahaha
@Blueyesss20 içlerinden seçenek olarak mecbur o kalıyor demek istedim😅
Hee tamam ama zaten o çok pahalı mecbur alamayız 😄
@Blueyesss20 paradan değil önceliğim estetik görünüm. Hibrit olanı kullandım ama başta da yazdığım gibi bu araçlar benim tarzım değil. İçlerinden onu mecbur tercih ettim 😅
Heee pardon ben seni fakir sandım 😄 tabii haklısın clio bir kadına daha iyi yakışır ya da jazz
@Blueyesss20 mesele o değil ben sedan araç pek sevmiyorum diyelim. Neden fakir ya da zengin sanıyorsunuz insanlari yani neye göre😅 burada her yönetici yazan zengin mi oluyor mesela🤔
Doğru diyorsun bende şakasına söylemiştim zaten. Yoksa tanımıyorum tabi nerden bileyim 😄
Bu araçlar arasında rahatlıkla Toyota Corolla diyebilirim zaten aynı klasmanda değil diğerleriyle.
Bu araçlar arasında rahatlıkla Toyota Corolla diyebilirim zaten aynı klasmanda değil diğerleriyle.
Egeanın 1.4 benzin ve 1.3 multijeti
Clio nun 1.2 1.0 sce ve 0.9 tce si
Corollanın da 1.33 ü çekiş olarak iyi değil
Ama 1.6 multjet egea
1.3 tce 1.5 dci clio
1.6 benzin ve dizel corolla tadından yenmez
Egea 1.5 hybrid modeli yolda her arabayı tokatlıyor. 0-100 hızlanması 8.6 saniye
Aralarında tek kaliteli Corolla'yı görüyorum.
Corrola ama alsam akilimdaki araba Passat veya Bugatti olurdu
Bunların arasında Corolla varken diğerleri alt segment sayılır
Egea ve Clio düğün takılarıyla alınan arabalar yine birileri bileziksiz kalmış Corolla daha iyi
İyi tespit 😄
Egea cross sınıfı çok iyi 4 ay sürdüm sonra Fiesta ile takas yaptım
Corolla alırdım ben, japon arabası egea ve clioya bin basar
Diğer ikisi Corolla ile karlılaştırılamaz bile. Zaten segmentleri farklı
3 de favorim değil ama içlerinde en iyisi açık ara corolla
Hiç birini istemez ben bir tane off road jeep bir tanede Mustang istiyorum hayırlısıyla alacağım ilerde
Clio'yu seçerdim. Renault serisini beğenirim.
Corolla tabii ki.
Öbürler çöp
corollat hybrid kullanıcısıyım gayet memnunum aracımdan
Seçenekler dışında bir seçimim olamadığı için Fiat Egea diyorum.
Toyota yı tek geçerim
bendede var zaten 🧿
Oo versene az gezelim
Arabam honda jazz var. Burada corolla seçerdim
Corolla haricinde hepsi yağ tenekesi
corolla teneke diğerleri kağıt
Zenginin malı ZÜÜRTÜN çenesini yorar :D
Egea zate her sene en çok satılan araba oluyor
Benim aradığım araba burada yok
Hiç biri suv değilse aslaaaa
toyota corola cok saglam araba
Hiç biri tarzım değil