33 yaşına geldim. bunca zaman çalıştım ettim ve ancak bir araba sahibi olabildik :) buna da şükür ne yapalım. en azından bir arabamız oldu :)
megane 1.3 paket. hatasız, boyasız 56 binde. 628 bine aldım.

33 yaşına geldim. bunca zaman çalıştım ettim ve ancak bir araba sahibi olabildik :) buna da şükür ne yapalım. en azından bir arabamız oldu :)
megane 1.3 paket. hatasız, boyasız 56 binde. 628 bine aldım.

Hayırlı olsun. Babam tarafından bi ikinci el Wolkswagen Polo hediye almıştım 24 yaşında, dedim ben araba kullanmam hiç işim yok al bunu benden. 27 deyim halen ehliyetim yok. Zorunda kalmadıkça da almayı düşünmüyorum. Arabası olan biriyle evlenirim belki, o beni götürür 😅
Hayırlı olsun kardeşim 😊 Kazasız belasız sürüşler diliyorum ulan piyasa nin geldiği şu rezalet duruma bak be 628 bin TL nedir neyse aldın ya buna da şükür umarım bu zamlar artış son bulur inşallah
Bende 4 ay önce aldım ilk arabamı geçen hafta köpeğe çarptım daha doğrusu köpek arabaya çarptı şu an serviste araba 😐 Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Ee köpege ne oldu?
anaa
üzüldüm ya
köpeğe tabiki. arabana ne oldu
yaa. üzüldüm
e baştan deseydin ya ben senin yerine acısını çektim
geçmiş olsun hakan
rica ederim hakan
Çarpar çarpmaz mı öldü? Yoksa bıraktınız mı orada
Cevap
87Cevap
Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Ben de bu pazartesi yeni araba aldım. 2001 Volkswagen Polo 1,4 Comfortline.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.. Keyifli günler..
Tebrikler güle güle kullan
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir araba almışsın Megane 4 harika ya güle güle kullan kazasız belasız inşallah🧿
Hayırlı olsun dostum, emeklerinin karşılığını almışsın. Kazasiz, belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
Senin adına gerçekten çok sevindim nasip bu zamanaymış demekki hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kazasız belasız kullanın inşallah rabbim daha iyilerini nasip etsin 🙏🙏
Bende de Megane 3 Hachtback var yarı otonsirk dizel
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin bende 26 yaşında ilk arabama sahip olmuştum
Hayırlı uğurlu olsun darısı başıma ne kadar aldn kanki bende mini istiyirum da çok pahalı hayrına hediye edicek olan varsa çekinmesin çünkü hemen kabul ederim😎😅
Bende 32 ya da 33 yaşında almıştım ilk ilkler çok özel oluyor gerçekten hala ilk arabam aklımda Allah kaza bela göstermesin kardeşim güle güle kullan
Masum sevinçleri seviyorum ya 😃
İçtenlikle söylüyorum güle güle kullan hayırlı olsun dikkatli kullan
Tanrı kazasız iyi günlerde kullanmanı sağlasın. İyi şoför karşıdakinin yapacağı hatayı da hesap etmeli. Sağlıklı günlerde kullanın
Hayırlı olsun ama o parayı Renault verene kadar çok sağlam makineler vardı. Dört kollu tabut almışsın. :/
Hayırlı olsun dostum kazasız belasız bende de 2021 1,5 DCI var full sunroof Tesla ekran EDC çok memnunum
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin hayırlı olsun ama tekeri yamuk biraz düzeltmen lazım 😬😬😂
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin senin araban olmuş benim ehliyetim var araba sürmesini daha bilmiyorum
Megane sürüşü rahat bir araba, mutlu günlerde kazasız belasız kullanın inşallah... Hayırlı uğurlu olsun...
Maşallah müdür hayırlı uğurlu olsun. Bende 30 yaşında almıştım bilirim o duyguyu keyifli sürüşler
33 yılın hatrına hadi bi hayırlı olsun diyem bakam..
Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun
Allah kazasız belasız sürmeyi nasip eylesin.
Amin bu zamanda zor ama :)
Hayırlı olsun darısı bize. Gerçi şu an ki biriktirdiğim üstünde koysam bile ilk arabamı anca 35 40 yaşlarında alırım. O yüzden yurt dışı şart gelecek yıl.
Ne zaman çektin fotoğrafı? Nerde çektin? Kocamın arabası öndeki benim. Evdeyim demişti bana! 🤔
Hayırlı olsun güle güle kullan ama o rakam biraz düşündürdü megane için
Hayirli olsun, belasiz kazasiz insallah🙏🏼🧿
Hayırlı olsun ama sana 600 bin lira harcatan sisteme yazıklat olsun
Hayirli ugurlu olsun güle güle kazasiz binmek nasip olsun.
Hayırlı olsun. Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin 🙏🏻
Hayırlı olsun kardeşim. Allah daha güzellerini binmeyi nasip etsin İnşallah
Wowwww🧿🧿 Harika ateş ediyor 😎
Hayırlı uğurlu olsun..
Maşallah 🧿 kazasız belasız kullanırsın inşallah 😊
kazasız belasız günlerde kullan. Kurallara uy, ne kendine ne başkasına bir zararın olsun.
23 yaşında almıştım ilk arabamı arabasız olmak zor.
Hayirli olsun kanka
Daha 1-2 yıl önce 100 bin bile etmeyecek araç ne fiyatlara geldi şaka gibi
Hayırlı olsun abim, kazasız belasız keyifli sürüşler.
uçtu gitti fiyatlar ya ben 2 sene önce aldım Allah alamayanlara yardım etsin
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 🙏
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız. Çok daha iyilerine sahip olmanı diliyorum.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Ben de yarın Ankara 'ya gidiyorum araba almaya
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Hayırlı olsun, baya para vermişin yılların emeği olmali güle güle kullan
Hayırlı olsun. Kadınların değer verip istediği bir şeye sahip olmuşsun iyi değerlendir. 😉
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan inşallah
guleh guleh bin hayırlı olsun kazasız belasız nasip etsin guban oldoğom
Hayırlı olsun inşallah iyi gezmeler güzel kullanmalar
Hayırlı olsun kardeşim. ALLAH daha iyilerine binmeyi de nasip etsin.
30 yaşımdayım tekerlekli ilk defa 200 CC bir motorsiklet sahibi olabildim borcunu ödüyorum hâlen
Bu arada hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin hep iyi günlerde kullan
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah hayırlı olsun
Reis hayırlı olsun ama, o kadar parayı verirken için titremedi mi 😄
Kral hayırlı uğurlu olsun. Güle güle sür, dikkatli sür :)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah 😻 kazasız belasız sürüşler dilerim..
Hayırlı olsun iyi poara. Güle güle kullan inşallah
Hayırlı olsun. Kazasız belasız, saglikli sürüşler dilerim. Bari almışsın. Şu zamanda araba almak lüks oldu.
Uuu paraya bak be cok pahali ya ne hallere dustuk. Hayirli olsun. Hayirla afiyetle saglikla kullan insallah. Sadaka vermeyi unutma :)
2 ya da 3 sene önce 145 bine almıştım. Ne hale geldi ülke.
Gözün aydın, kazasız belasız kullanırsın umarım.
Hayırlı olsun ayetel kürsi okumadan sürmeyin
Nedense beni çok mutlu etti
Güle güle kullan
İnşallah bir gün bana da nasip olur
Almanyada 15 bin € bulursun bu arabayı 2019 model
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Kan akıtsan iyi olur
Megane 4.. İyi kaçar ama virajlara dikkatli gir.. Savuruyor Süratli girince..
Hayırlı olsun..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?