Merhabalar Yeniden Üretilse çok Güzel olur Dediğiniz Yeniden Üretilmesini İstediğiniz Araba Arabalar Hangileri Nedir Hangi marka model olduğu Farketmeksizin (Ben Renault 19 Europa Opel Vectra C Kasa Diyorum Önce Renault 19 dan başlayalım Renault 19 zamanının gerçekten Efsane otomobiliydi Hani Renault bi sözü vardı bilirsiniz yıllarca yaşanacak otomobiller diye reklam sloganı kullanır di 90 lar da gerçekten de öyle şu an Temizine denk Gelin Araç Çok diri zaten fazla Elektronik sensörleri olmadığından fazla arızası da yoktu Oluyor ama yaşı itibariyle her araçta olan standart arızalar meydana geliyor Renault 19 en büyük avantajı parçasının uygun olmasıydı tamam bi Tofaş gibi değil ama alman otomobillerine göre gayet uygun du hem uygun parça hem geniş iç hacim hem Dikkat çekici yakışıklı tasarım Konfor Gelelim Vectra C Kasa ya Vectra C Kasa konfor kalite genişlik zaten mükemmel di tek kaybettiği yönü motor seçenekleriydi şu an günümüz de aynı tasarım da Üretilse ama motoru gelişmiş ekonomik seçenekler eklese on numara olur )
Yeniden üretilmesini i̇stediğiniz araba/arabalar hangileri?
Orta kasa Renault 9 Broadway, Suzuki Super Carry, kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal
Suzuki Super Carry'nin üretilmesini neden mi istiyorum? 1990-1992 yıllarında fabrika çıkışlı yüksek tavanlı, 5+1 koltuklu ve 2 yılda bir muayeneye giren "Otomobil" ruhsatlıydı. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim var. Engelli ehliyetime en rahat uyan minik minibüs olarak kabul ediyorum. Diğer 2,5 litrelik burunsuz Kia Besta, Hyundai H100 tarzı minibüsleri bana uymamakta. Daewoo Damas minibüsleri de, zamanında Suzuki ile aynı şaseyi kullanırlardı; ama çoğunluğu kamyonet ruhsatlı. Tek tük otomobil ruhsatlı çıkıyordu.
Orta kasa Broadway'i bir zamanlar akrabamızda görünce çok beğendim, özellikle görseldeki gibi beyazına aşırı hastaydım. Sonra 2 yıl kadar kullandı ve başkasına sattı. Yeniden üretilse çok güzel olur. Yine de olsa beyaz orta kasa Broadway'den vazgeçmem. Diğer renklerinden acayip soğuyorum.
Kambur Kartal'ı geçen yılın sonuna kadar 3-4 yıl hep hayal ettim. İkametimin Tofaş hırsızlığına müsait olması nedeniyle geçen yılın sonunda hayallerimden silmek zorunda kaldım. Yeniden üretilse, şasesi eskiye göre 2 kat güçlendirilmiş olmasını isterdim. Alırsam, standart alarmlara göre en az 2 veya 2,5 kat daha yüksek sesli çalan alarmlardan taktırmak isterdim. Hal böyle olunca, hırsızların çalmaya en korktuğu tek araba benimki olurdu.
Ben Mercedes 98 model kedi gözlü dediğimiz E serisinin kasası aynı ama içi günümüz donanımlarına sahip olacak şekilde yenilenmesini isterdim o uzun heybetli kasaya bayılıyorum yine öyle çok yakışıklı olan Bmw 5 serisi 2006 model kaslı balina kasa modelinin yenilenmesini isterdim ama dışıyla çok oynanmamış olsun bahsettiğim araçların görselleri :
En İyi Cevaplar