Motorine dün gece 1,54 TL indirim gelmiş. Şu an litresi ortalama 24.84 TL civarlarında geziyor. Sizce sene sonu kaç TL olur? Bence 30 civarına çıkar yine. Düşeceğini sanmıyorum.

Motorine dün gece 1,54 TL indirim gelmiş. Şu an litresi ortalama 24.84 TL civarlarında geziyor. Sizce sene sonu kaç TL olur? Bence 30 civarına çıkar yine. Düşeceğini sanmıyorum.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence sen sonunda 27.84 TL
2023 te lozanını gizli anlaşmaları sona eriyor petrol gaz uranyum titanyum çıkacak uçak uçacak gemi kalkacak dolar 1 lira benzin 5 kuruş olacak aksini idda eden vatan hayinidir
Milletle oyun oynuyorlar resmen, 2023 de bizde çok güzel oyun oynarız artık. Ne paraya, ne zenginliğe doydular... Diyecek laf kalmadi artık
Ben benzine bekliyorum. Ama söylüyorum ocak ayına girince, sonuna doğru mazot ve benzin 28-35 aralığında olacak.
Ben bi patlama ya da bi karışıklık daha gerçekleştirip 35i bize soka.. ay pardon göstereceklerini düşünüyorum
Brad petrol en düşük seviyede olduğu için 1.54 indirim komedi ya
Fırtına öncesi sessizlik bunlar indirim yaparak göz boyuyolar yılbaşında sağlam geçirecekler
Kepçeyle alıp kaşıkla veriyorlar sonrada indirim diyorlar bindirim denmeli
Bana fark etmez her türlü fillerim. O zevkimden kisamam
10 tl nin altına düşmeden indirim olmuş olmaz
Sene sonunda motorin alabilecek araban yerinde durursa şükret
Düşmez perşembe ya da cuma 1200 litre motorin alacağım
bunca indirimden sonra hala 30 civarına çıkar demen aç gözlülüğünden ve nankörlüğünden kaynaklanıyor
Elektrikli kullanıyorum yakıt kullanan düşünsün hahahaha
Artık zamlar indirimler krş krş oynamıyor ben buna şaşırıyorum
İndirimde sadece İstanbul, Ankara , ve İzmir'de olmuş diğer şehirlerde aynı
30 a cikar veya cok yaklasir bu gidisle.
Git gel yapıyor hahah
Seçime yaklaşana kadar 10 TL yi görür
Bu akşam da birine 150 kuruş mu ne zam gelcekti
Bana 12.5 denk geliyor
Eeee ne yani ucuzmu diyorsunuz1yıl önce 8 tlydi
Hemen dolduralım
indirin arabam yokki
29 lira olur
Otuz lira
Zor düşer
10 TL olsa be