Arabalar 2 araç arasında kaldım; Opel Insignia mı, Skoda Skala mı? Emrah3437 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bir araç bakıyorum ve yatırımlık düşünüyorum. Siz olsanız hangisini alırdınız? Güncellemeler+1 yıl Yalnız şimdi fark ettim :) scala mı arkadaşlar :) 2 araç arasında kaldım; Opel Insignia mı, Skoda Skala mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Opel İnsgnia bence 1 0 Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl ikisi de harikainsigmiya daha genişbasketçiysen onu alboyunla orantı ara.. 0 2 Yorumla Emrah3437 +1 yıl :) değişik bakış açısı Yorumla nullmosaic +1 yıl kesin kesinuzın yoll kaptanıyım Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Opel insignia tokatlar. Hem sağlamlık olarak hem motor olarak Skoda ve Vw grubundan bin kat iyidir. 0 6 Yorumla Emrah3437 +1 yıl Katılıylıyorum teşekkürletR Yorumla MyColorDark +1 yıl Opel Insignia 2009 Turbo otomatik kullandım. 3 sene bindim. Ecotec motordur. Benzinliydi, lpg yoktu. Araba 3. vitesten sonra kural tanimiyordu :) Yorumla Emrah3437 +1 yıl Yani ben 2018 dizel 1.6 cdti bakıcam ama piyasa arabası diye scala diyende çoktu bende insigniacıyım Yorumla MyColorDark +1 yıl Piyasası batsın. Sırf az yaksın diye şasiden çalıp ağırlık azaltiyorlar. Demir olan yerler bilr kağıt oluyor. Bu u Hyundai, Renault, Peugeot, Dacialar da görüyoruz.Ben güvenlik ve performans arabasi severim. :) Yorumla Emrah3437 +1 yıl Ona bakarsan 2.0 en güzeli dizel bende vardı 2 yıl dediğin gibi katılıyorum teşekkürler Yorumla MyColorDark +1 yıl Katılıyorum. 👍 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Opel İnsgnia 0 1 Yorumla Emrah3437 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
SiyahGiyenGenç0 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Isnignia bence hocam 0 6 Yorumla Emrah3437 +1 yıl Bencede Yorumla SiyahGiyenGenç0 +1 yıl Kac model dusunuyorsun Yorumla Emrah3437 +1 yıl 2016 61 binde cosmo boya falan yok bakalım 550 dediler Yorumla SiyahGiyenGenç0 +1 yıl Hmm anladim hocam bende babama bi laf anlatsam o paralara şehirde araba alinırmı diyor Yorumla Emrah3437 +1 yıl :) haklı bakma Yorumla SiyahGiyenGenç0 +1 yıl Neye bakmim? Yorumla
bunickonsekizharfli Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben olsam insigna 0 1 Yorumla Emrah3437 +1 yıl Aynısını düşünüyorum piyasa açısından herkes scala diyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Opel İnsgnia bence
ikisi de harika
insigmiya daha geniş
basketçiysen onu al
boyunla orantı ara..
:) değişik bakış açısı
kesin kesin
uzın yoll kaptanıyım
Opel insignia tokatlar. Hem sağlamlık olarak hem motor olarak Skoda ve Vw grubundan bin kat iyidir.
Katılıylıyorum teşekkürlet
R
Opel Insignia 2009 Turbo otomatik kullandım. 3 sene bindim. Ecotec motordur. Benzinliydi, lpg yoktu. Araba 3. vitesten sonra kural tanimiyordu :)
Yani ben 2018 dizel 1.6 cdti bakıcam ama piyasa arabası diye scala diyende çoktu bende insigniacıyım
Piyasası batsın. Sırf az yaksın diye şasiden çalıp ağırlık azaltiyorlar. Demir olan yerler bilr kağıt oluyor. Bu u Hyundai, Renault, Peugeot, Dacialar da görüyoruz.
Ben güvenlik ve performans arabasi severim. :)
Ona bakarsan 2.0 en güzeli dizel bende vardı 2 yıl dediğin gibi katılıyorum teşekkürler
Katılıyorum. 👍
Opel İnsgnia
Teşekkürler
Isnignia bence hocam
Bencede
Kac model dusunuyorsun
2016 61 binde cosmo boya falan yok bakalım 550 dediler
Hmm anladim hocam bende babama bi laf anlatsam o paralara şehirde araba alinırmı diyor
:) haklı bakma
Neye bakmim?
Buraya bakmaya geldim
Opel insignia
Ben olsam insigna
Aynısını düşünüyorum piyasa açısından herkes scala diyor
Skoda