2 Amiral D Segment Karşı Karşıya Birisi 2008 de Üretime Giren Mercedes in C180 Modeli Diğeri ise Opelin 2013 Yılında Üretime Giren Makyajlı Kasası Insignia Bu İkili Arasında Tercihiniz Hangisinden Yana Olur Neden (Bu 2 Yakışıklıyi Karşılaştırma Nedenim Fiyatları Birbirlerine Denk Neredeyse Ve Konfor Kalite Mercedes Bi marka Olabilir ama opel de Kendisini Çok Geliştiren marka O Dijital hayalet ekran ve dokunmatik yol bilgisayarı ekrana hayranım 😍⭐)
Opel Insignia (2013-2017) Flexride Şasi
Mercedes C180 (2008-2013) Amg & Kompresör
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Opel Insignia 🆚 Mercedes C180! Hangisi tercihiniz, neden?
Motor hacmi takıntım olmasa %90 Opel Insignia derdim. Küçük hacimli motorlardan bu koca kasalar çekişte zayıf olacağını düşünüyorum. Engelli ehliyetim nedeniyle bu ikisinden çok uzağım.
Zayıf mı? Ohoo O Geçmişte kaldı 😅 Opel Insignia Geçince Çekiş de Zayıflığı Sağlam Düzeltti 1.6 Motora Turbo ekledi güç İlk kasasında 180 HP makyaj da 170 HP Makyaj da Düştüğüne aldanma Makyaj da Tork Yükseldi öncekinde 230 nm torka sahipken 180 hp olan 170 HP lik Yeni 1.6 Turbo 260 Nm torka yükseldi Artı Otomatik Vites eklendi Yani Demek istediğim çekiş sorunu kalmadı Vectra C de aslında Çekişi Zayıf Değildi 1.6 motor Sadece Araç aşırı yüklü olursa bayır da biraz yemiyor du düz yolda gayet güzel götürüyor du
Mercedes eski kasa ama yine de daha konforlu gözüküyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Biri opeli batiran araba digeri mercedesi gozden dusuren sorgulatan araba ikisi de o markalarin uretilmis en kotu arabalari. Bu kasalar icin konusuyorum.